Brian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотна песен защо не му върви на Джордан незнам Както на теб не ти върви в любовта, така и на него в песните. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо да не му върви на Джордан? Хитове му стават песните. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 https://www.instagram.com/p/BcKdRlchDIw/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Защо да не му върви на Джордан? Хитове му стават песните.Отначало имаше хъс и песните му се открояваха. Сега се сливат с другите. Язък, че има такъв глас. https://www.instagram.com/p/BcKdRlchDIw/ :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотна песен защо не му върви на Джордан незнам На мен ми е мега любима. Още я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 коментирайте гледанията 18 млн !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страхотна песен защо не му върви на Джордан незнам Не му върви ?! "Не те боли" един от хитовете на лятото,жестока песен много ме кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Някой има ли песента на Сопрано - Can Can че се зарибих по нея иначе песните на теа не ми харесват но тая е яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 В началото на следващата година ще "представя" годишната класация, базирана на класацията на popnable всяка седмица и по-точно на позициите, а не на бройката гледания. Топ 10 обаче вече е ясен - на 95% съм сигурен, че никоя песен не може да събере достатъчно точки, за да мине 10-тото място. Топ 10 в попфолка за 2017 изглежда така: 1. Анелия - Дай ми още 2. Азис - Мотел 3. Емануела - Виновна 4. Алисия feat. Тони Стораро - Добре ти беше 5. Джена - Коя 6. Емануела - Почти перфектен 7. Алисия и Илиян - Нито дума 8. Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 9. Деси Слава - И на всички като тебе 10. Роксана feat. Румен Борилов - Хиляда пъти Единствената песен, която има (тънък) шанс да влезе в топ 10 на мястото на мангалите е... "Дразни ме". :1000 (19): Като гледам Анелия и Десислава продължават да разбиват през цялата година с песни от миналата. Присъствието на Емануела точно с тази песен е абсурдно, но тук бяхте установили каква е причината за тази аномалия. Много искам Кама да стане номер 10 и за първи път от години да ги видим с ДС една до друга при хитовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 В началото на следващата година ще "представя" годишната класация, базирана на класацията на popnable всяка седмица и по-точно на позициите, а не на бройката гледания. Топ 10 обаче вече е ясен - на 95% съм сигурен, че никоя песен не може да събере достатъчно точки, за да мине 10-тото място. Топ 10 в попфолка за 2017 изглежда така: 1. Анелия - Дай ми още 2. Азис - Мотел 3. Емануела - Виновна 4. Алисия feat. Тони Стораро - Добре ти беше 5. Джена - Коя 6. Емануела - Почти перфектен 7. Алисия и Илиян - Нито дума 8. Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 9. Деси Слава - И на всички като тебе 10. Роксана feat. Румен Борилов - Хиляда пъти Единствената песен, която има (тънък) шанс да влезе в топ 10 на мястото на мангалите е... "Дразни ме". :1000 (19): Мотел е най-силната чалгия на 2017, кви са тия глупости? Нашите в Германия бяха като излезна и са я чули, че и даже са я слушали постоянно. Дай ми още не може по нищо да се мери с Мотел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мотел е най-силната чалгия на 2017, кви са тия глупости? Нашите в Германия бяха като излезна и са я чули, че и даже са я слушали постоянно. Дай ми още не може по нищо да се мери с Мотел. Той съставя класацията на база позициите на песните в попнейбъл. Всяка позиция носи съответни точки, затова така. Критерият не е гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Той съставя класацията на база позициите на песните в попнейбъл. Всяка позиция носи съответни точки, затова така. Критерият не е гледания. :1000 (19): Поради същата причина “Не се изтриваш” ще е сред най-гледаните песни на годината, а в класацията максимумът ще е около 30-то място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Някой има ли песента на Сопрано - Can Can че се зарибих по нея иначе песните на теа не ми харесват но тая е яка Всички песни на Сопрано са страхотни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 https://www.instagram.com/p/BcKdRlchDIw/ Анелия нещо се е побъркала напоследък.Като излиза на концерта пише,че била излизала черешката на тортата,после публикува снимка на среден пръст и всичко е точно сега това.Явно има някакъв филм с някоя от колежките,но да “напада” по този начин приляга по-скоро на годините на дъщеря и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Анелия нещо се е побъркала напоследък.Като излиза на концерта пише,че била излизала черешката на тортата,после публикува снимка на среден пръст и всичко е точно сега това.Явно има някакъв филм с някоя от колежките,но да “напада” по този начин приляга по-скоро на годините на дъщеря и. Моралистаката да млъкне, моля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Скъпата кола, хвърли на боклука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Скъпата кола, хвърли на боклука Пресито е с най-гледан клип за ноември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Какво стана с албума на Кама ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Пресито е с най-гледан клип за ноември. Вече прави по 100к, май няма да мине "Пате" и "#MeGusta". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Всички песни на Сопрано са страхотни. Не знам дали това го казваш с ирония, но лично аз съвсем сериозно харесвам всяка една песен на триото, която съм чул. И не знам защо във форума, а и в коментарите под клиповете им, момичетата отнасят такова плюене... И мен "Кан-Кан" много ме забавлява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Не знам дали това го казваш с ирония, но лично аз съвсем сериозно харесвам всяка една песен на триото, която съм чул. И не знам защо във форума, а и в коментарите под клиповете им, момичетата отнасят такова плюене... И мен "Кан-Кан" много ме забавлява. Не,напълно съм сериозен.Винаги съм ги защитал,но какво да очакваме от мозъци пропити с чалга и неоценяващи истинското изкуство.В една нормална държава чалгарките щяха да са чистачки на изпълнители като Сопрано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Най-якият проект на Сопрано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Пайнер изгубиха много ценни изпълнители... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Вече прави по 100к, май няма да мине "Пате" и "#MeGusta". 120 месец след премиерата е невероятно! Да не говорим, че Галин стабилизира яко последния трак след като го изпълни с Тото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари