Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Уф,значи феновете на Камелия са същите злобни същества като нея.Десислава и Андреа били толумби,Преслава била не знам си каква..Гледайте си я вашата какъв травестит е в лице и тогава коментирайте другите изпълнители. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Уф,значи феновете на Камелия са същите злобни същества като нея.Десислава и Андреа били толумби,Преслава била не знам си каква..Гледайте си я вашата какъв травестит е в лице и тогава коментирайте другите изпълнители. :mf_surrender:

Мачкай :3fdb8960598fa63e:

Тръгнали да ми сравняват клипа на "Не се изтриваш" с "Closer",защото били разделени на два екрана,а защитават смядовата духалка , която си копира от-до , който и падне :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Тръгнали да ми сравняват клипа на "Не се изтриваш" с "Closer",защото били разделени на два екрана,а защитават смядовата духалка , която си копира от-до , който и падне :girl_witch:

Коментирай,че в днешният епизод на Папараци Елза Парини приличаше страшно много на Камелия. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ето лъсна ти злобичката, проблема не е кой копира и откъде, а че Преса не го прави кат хората.

Сподели в други сайтове

Коментирай,че в днешният епизод на Папараци Елза Парини приличаше страшно много на Камелия. :3fdb8960598fa63e:

Елза е кралица! Беше с уникални обувки! :1000 (19):

Андри много умна излезе, чете, интересува се... браво на нея. Поне умее да говори по интервюта.

Сподели в други сайтове

Елза е кралица! Беше с уникални обувки! :1000 (19):

Андри много умна излезе, чете, интересува се... браво на нея. Поне умее да говори по интервюта.

Тя и Стилиян Лозанов са ми идоли! Някой ходил ли е в дискотеките на Елза? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ми аз ходих навремето когато беше Микс клуб Александър.. в х-л Черно Море. Сега как се води там?

Сега е Литъл Ейнджълс и е до зимния Премиум.Не съм ходил,но имам познати,които ходят.Хареса ли ти? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Палавница,внимавай някоя лесбийка да не те изнасили! :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Заведохме един колега, той беше шокиран и стресиран. А аз се забавлявах супер много. Елза е уникална.

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Заведохме един колега, той беше шокиран и стресиран. А аз се забавлявах супер много. Елза е уникална.

Бил ми е съсед,дори не подозирах добре че майка ми ми каза. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Елза Парини я познавам лично. Запознахме се в Балчик. :1000 (29):

Тя била голяма палавница.Винаги била заета с някакви салами. :whistling:

Скоро ще излезе поредната англоезична боза на Андреа.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...