xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Уф,значи феновете на Камелия са същите злобни същества като нея.Десислава и Андреа били толумби,Преслава била не знам си каква..Гледайте си я вашата какъв травестит е в лице и тогава коментирайте другите изпълнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Уф,значи феновете на Камелия са същите злобни същества като нея.Десислава и Андреа били толумби,Преслава била не знам си каква..Гледайте си я вашата какъв травестит е в лице и тогава коментирайте другите изпълнители. Мачкай Тръгнали да ми сравняват клипа на "Не се изтриваш" с "Closer",защото били разделени на два екрана,а защитават смядовата духалка , която си копира от-до , който и падне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Мачкай Тръгнали да ми сравняват клипа на "Не се изтриваш" с "Closer",защото били разделени на два екрана,а защитават смядовата духалка , която си копира от-до , който и падне Коментирай,че в днешният епизод на Папараци Елза Парини приличаше страшно много на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Мачкай Тръгнали да ми сравняват клипа на "Не се изтриваш" с "Closer",защото били разделени на два екрана,а защитават смядовата духалка , която си копира от-до , който и падне Ето лъсна ти злобичката, проблема не е кой копира и откъде, а че Преса не го прави кат хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Коментирай,че в днешният епизод на Папараци Елза Парини приличаше страшно много на Камелия. Елза е кралица! Беше с уникални обувки! :1000 (19): Андри много умна излезе, чете, интересува се... браво на нея. Поне умее да говори по интервюта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Елза е кралица! Беше с уникални обувки! :1000 (19): Андри много умна излезе, чете, интересува се... браво на нея. Поне умее да говори по интервюта. Тя и Стилиян Лозанов са ми идоли! Някой ходил ли е в дискотеките на Елза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тя и Стилиян Лозанов са ми идоли! Някой ходил ли е в дискотеките на Елза? Аз съм ходила :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Аз съм ходила :1000 (29): В коя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Галош, разбира се. Василка играе роля. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 В коя? Ми аз ходих навремето когато беше Микс клуб Александър.. в х-л Черно Море. Сега как се води там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ми аз ходих навремето когато беше Микс клуб Александър.. в х-л Черно Море. Сега как се води там? Сега е Литъл Ейнджълс и е до зимния Премиум.Не съм ходил,но имам познати,които ходят.Хареса ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Сега е Литъл Ейнджълс и е до зимния Премиум.Не съм ходил,но имам познати,които ходят.Хареса ли ти? Аз 2 пъти даже ходих. Хареса ми, да. Пак бих отишла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Аз 2 пъти даже ходих. Хареса ми, да. Пак бих отишла. Палавница,внимавай някоя лесбийка да не те изнасили! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Палавница,внимавай някоя лесбийка да не те изнасили! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Заведохме един колега, той беше шокиран и стресиран. А аз се забавлявах супер много. Елза е уникална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Заведохме един колега, той беше шокиран и стресиран. А аз се забавлявах супер много. Елза е уникална. Бил ми е съсед,дори не подозирах добре че майка ми ми каза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Бил ми е съсед,дори не подозирах добре че майка ми ми каза. Знаеш ли това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Знаеш ли това: Не и по-добре да не разбирам за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не и по-добре да не разбирам за него. Не се стресирай преди лягане...но има и по-страшни неща. Андри няма ли да има нова песен? Нищо не каза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Бил ми е съсед,дори не подозирах добре че майка ми ми каза. Елза Парини я познавам лично. Запознахме се в Балчик. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Елза Парини я познавам лично. Запознахме се в Балчик. :1000 (29): Тя била голяма палавница.Винаги била заета с някакви салами. Скоро ще излезе поредната англоезична боза на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Елза Парини я познавам лично. Запознахме се в Балчик. :1000 (29): Тя нещо се покри, не се чува нищо за нея, е сега дето я дадоха в Папараци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тя нещо се покри, не се чува нищо за нея, е сега дето я дадоха в Папараци. Клюкарски сайт ужким води, lifeonline.bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Клюкарски сайт ужким води, lifeonline.bg Лелче къв е тоя минус? Край Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Лелче къв е тоя минус? Край грешка, пиле, като вървя и спя ... не беше нарочно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 грешка, пиле, като вървя и спя ... не беше нарочно. Простено ти е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари