-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 "В пет ми звънни" за малко да ѝ опропасти кариерата. Слаб, незапомнящ се трак, който всички чакахме с нетърпение половин година след най-силната ѝ песен в кариерата, а то се оказа дъвка с косъм. Ако беше пуснала нещо като "Хубаво го запомни" още април, щеше да продължи бруталната си инерция. Радвам се, че тази година е и по-успешна, и по-продуктивна за нея. 4 месеца е максималната пауза, която трябва да си позволява. Абсолютно. Според мен миналата година и изигра лоша тези дълги паузи между песните. Аз не мога да разбера защо ''В пет ми звънни'' не стана такъв хит защото е брутална! И все пак май ''Фуклата'' си остава най-слабата песен, но пак не е провал каквито са били песни на топ изпълнителки като ''Без теб'', ''В твоя ум'', ''Само мой'' и ''Да ти олекне''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 В момента повечето хора предпочитат Яница пред Андреа, няма ли хитове в момента хората я забравят. Знае го и тя това и прави жалки опити като дуета с Сузанита за да възроди кариерата си. По същият начин беше и Камелия, правеше се на интересна по интервютата, сега има хит и няма я никаква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Андреа е не в 9та, а в 10та глуха. Сцената се нуждае от нови и свежи имена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Императрицата е една! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 фт. Крум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Годините си минават, но яките дупари си остават.... :1000 (19): Топ 10 на най-популярните БГ фитнес мацки (СНИМКИ 18+) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Преслава сяда на стола на Камелия в „Гласът на България“? Сама звъннала на продуцентите, за да си предложи услугите (Подробности) Скандалът с Галена продължава! Читател я хвана как лъже за поредната дрешка менте! Вижте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Преслава сяда на стола на Камелия в „Гласът на България“? Сама звъннала на продуцентите, за да си предложи услугите (Подробности) Преслава беше жури още преди 5 години в "Гласът..", далеч преди Кама да се намърда Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Преслава беше жури още преди 5 години в "Гласът..", далеч преди Кама да се намърда Да кажа ВЕДНАГА, че Камелия беше в сезона с най-голям възможен рейтинг, далеч преди Преслава и Пайнер да сънуват, че това е възможно. Явно Кама е по-голяма звезда от Преса. И този път не кирливи тинейджъри броящи в нета реват как "Шушана" в нейно изпълнение е хитът на годината, а пипълметричните агенции го показват в извадките си. Очевидно това в САЩ не е случайно, а просто закономерност. Това е положението.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Да кажа ВЕДНАГА, че Камелия беше в сезона с най-голям възможен рейтинг, далеч преди Преслава и Пайнер да сънуват, че това е възможно. Явно Кама е по-голяма звезда от Преса. И този път не кирливи тинейджъри броящи в нета реват как "Шушана" в нейно изпълнение е хитът на годината, а пипълметричните агенции го показват в извадките си. Очевидно това в САЩ не е случайно, а просто закономерност. Това е положението.... Знаем ги твоите извадки ... същите като на БТВ, които ежедневно обявяват в емисиите си, че са най-гледаната медия, а независими източници сочат двойна преднина на Нова .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Знаем ги твоите извадки ... същите като на БТВ, които ежедневно обявяват в емисиите си, че са най-гледаната медия, а независими източници сочат двойна преднина на Нова .. ..... а пипълметрията на Нова ТВ е толкова тиха, че не смее и за БИГ Брадър да отвори уста. Приемете, че БТВ размаза Нова ТВ така, както Кама - Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Охо,да не влизам няколко дни и пак сте споменавали Андреа,няма лошо де.Всички знаем,че нито Галена,нито Яница могат да са й конкуренция и двете следват строго линията на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Охо,да не влизам няколко дни и пак сте споменавали Андреа,няма лошо де.Всички знаем,че нито Галена,нито Яница могат да са й конкуренция и двете следват строго линията на Андреа. аре у лево ! Свинята само може да мечтае за успехите на Галена Най хубавите клиповее на Андреа са студийни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 аре у лево ! Свинята само може да мечтае за успехите на Галена Най хубавите клиповее на Андреа са студийни Бягай в Гриндър и не ме цитирай.Моторист без каска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 аре у лево ! Свинята само може да мечтае за успехите на Галена Най хубавите клиповее на Андреа са студийни Браво Фиклено! Само така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Най-яката песен на Мария тази година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 През 2015 г. ти напусна своите музикални продуценти. По-трудно ли е без голяма компания зад гърба? Не, дори ми е по-лесно. Работя по-малко като обороти, а печеля повече. Най-хубавото е, че имам спокойствие. Преди ми налагаха неща, които не са правилни и ме дърпаха надолу. Хората у нас са свикнали да робуват, да им налагат правила... С колежките съм в отлични отношения. Всеки сам си избира и си носи последствията от този избор. Я гледай ти как са и се отворили очите на Андра.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Я гледай ти как са и се отворили очите на Андра.... :1000 (19): Откакто напусна Пайнер няма хитове, участията и намаляха и хонорара и падна. Няма какво да лъжем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Откакто напусна Пайнер няма хитове, участията и намаляха и хонорара и падна. Няма какво да лъжем. Всичките й чалга песни,които пусна извън Пайнер станаха големи хитове с изключение на "Всичко ми взе",която изветря доста бързо,но пак се забеляза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Всичките й чалга песни,които пусна извън Пайнер станаха големи хитове с изключение на "Всичко ми взе",която изветря доста бързо,но пак се забеляза. Та тя направи три песни. Така го казваш ящвсе едно цял албум е пуснала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Крум и Сузанита https://www.instagram.com/p/BcVJo-GHzsr/?ta...y=krum_official Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Освен с гърди и скъпи клипове явно друго няма с какво да се похвали Колкото и пари да имаш, гласови данни и акъл не се купуват. :1000 (19): Преди и скъпи клипове не можеше да си позволи! Има напредък. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Откакто напусна Пайнер няма хитове, участията и намаляха и хонорара и падна. Няма какво да лъжем. Абсолютно вярно! Камелия втора стана.. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Абсолютно вярно! Камелия втора стана.. Тя поне има 2 хита от 2002 хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари