Western Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 В комплект с Галина Далии? Припадам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Камелия и Галена в един ден? Тези са се разбрали да ни довършат хаха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Камелия и Галена в един ден? Тези са се разбрали да ни довършат хаха... Така де, амън от "Шушана" в изпълнение на Преслава.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Далии? Припадам. Камелия и Галена в един ден? Тези са се разбрали да ни довършат хаха... Не Галена, а Галина. Мацката се изявява главна действаща в клипа :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не Галена, а Галина. Мацката се изявява главна действаща в клипа :* Разби ми мечтите за The ultimate chalga experience. :1000 (29): Ок, чакаме Камси значи, имам добро предчувствие за нейния проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ок, чакаме Камси значи, имам добро предчувствие за нейния проект. Какво предчувстваш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Какво предчувстваш? Нов хит с по-добър клип и затвърждаване на ТОП 5 позицията на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 В колко часа ще са премиерите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 По Хит Микс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 В колко часа ще са премиерите? Няма значение. Така или иначе ще я следиш и сам ще разбереш кога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Нямат значение. Така или иначе ще я следиш и сам ще разбереш кога Питам понеже те знам, че само дрънкаш. И друг път така си обяснявал как следва нова песновка на Камица и тя излиза след седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Питам понеже те знам, че само дрънкаш. И друг път така си обяснявал как следва нова песновка на Камица и тя излиза след седмица. Ми тя си го е писала в фейса, умник. Нали я следиш, как си го пропуснал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Камелия развя бялото знаме. Толквоа години пелтечене по всевъзможни места как имената трябва да диктуват модата в музиката, да задават темите в музиката и да не се пускат по вълната на диджейите и сега какво? Дойде и голяма хапката да напусне компанията и да направи нещо сама и се пусна по най-комерсиалните звучения тип Сузанита и Гери Никол. Сами можете да прецените на кого повече отиват такива текстове, визии и мелодии. На 19 годишни момичета или на 50 годишна жена. Тъжна картинка. Toва парче е толкова неспасяемо, че форумските тролове на хонорар в Камс продакшънс доста ще трябва да се потрудят, пак да носят от 9 кладенеца вода, че да изфабрикуват някакъв интерес и да го изкарат поредния вселенски хит Едно е ясно този сезон - скъпата кола и Шушана нямат настигане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Аз ви казах ,че Гаргата хитове не може да прави.Дъното е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Май само “Дразни ме” ще се окаже успешна песен на Гаргата , започвам да си мисля, че е благодарение на Гъмзата хахаха :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 БЕНТЛИ-МЕНТЛИ - това е запеваемо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 БЕНТЛИ-МЕНТЛИ - това е запеваемо. :1000 (29): Виж сега, "десовите" се преместиха тук, за да не правят трафик там, че след 2 дена ще се депресират от бройката постове. Мани ги да си дрънкат. Песента е със супер актуален към днешна дата текст. Дори аз се изненадах.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ми тя си го е писала в фейса, умник. Нали я следиш, как си го пропуснал. Всъщност, не я следя. До страницата й ходя само, когато поствате оттук или коментирате нещо конкретно. Последният път видях слабия прием на Дразни ме. Новата песен не е лоша, дишай. Щом не ми е негативен коментарът, дали ще е хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 А песента на Кама вече е отписана, защото...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Утре от Планета Кали ли ще пускат? Или имат нещо по-така за Студентския празник... Галена / Анелия ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 А песента на Кама вече е отписана, защото...? Отписана? :1000 (10): Дори Нено изригва в Сигнала, за да не влиза тук.... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Всъщност, не я следя. До страницата й ходя само, когато поствате оттук или коментирате нещо конкретно. Последният път видях слабия прием на Дразни ме. Новата песен не е лоша, дишай. Щом не ми е негативен коментарът, дали ще е хит? Да Ти как мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Гледанията много бавно вървят. При тая жестока конкуренция не я виждам да стигне до популярни, ама късмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Камелия няма сърце. Изгони ни всички "десови" от Рамания, а Нено се заврял в Сигнала и не смее да си покаже носа тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Тъжно е битието на десовия фен. Не само Толумба педофилката си отиде завинаги да е майка на поне 3 деца, ами и вечната конкуренция им изкърти мифки с мятане на баджаци наравно с 19 годишните в топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари