Guest Kondomcho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Емануела може да си прави хитове, но никога няма да бъде над Галена и Преслава. Много ясно. Галена и Преслава пеят на живо по концерти, Емануела - никога. Как да създаде емоция у хората? Освен това битува някакво схващане за нея, че сякаш е лека жена, оттам и лека певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 п.п. Иначе благодаря да пожеланията! Звучат доста нормално, на фона на крайните ни позиции тук. И да, човек се учи цял живот... :1000 (30): Дори са и искрени :1000 (30): Нека крайните ни позиции тук не се трансформират в омраза . Достатъчно омраза всеки ден по улиците, телевизията. Толкова съм потресен от гнусотията в Биг Брадъра, че мисля да сменям стила и тона на писане Е не се ли оттърси ? Някак си темите за Деса и Кама , отминаха. Не виждам някой от нас да продължава с дежурния хейт. Лично аз съжалявам че съм плюл Деса, защото беше насила и не искренно. Смятам, че е жалко едно такова поведение и човек трябва да се дискредитира от подобно. Не за друго, но кофтито енергия и емоция не са хубаво нещо. Лукас не ми пречи , понеже виждам че го прави на сила, но просто вече накъртва и не изглежда ок. Това казах - че малко като теб и мен са над нещата в този псевдоконфликт. В чалгата има такава паплач, за да си смуча от пръстите за Кама, от която всички имат да учат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз съм на Рамания фараона,вие сте ми гледката от балкона.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз съм на Рамания фараона,вие сте ми гледката от балкона.. Измислен герой! Фейк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Измислен герой! Фейк Изчезвай, изтъркана лелке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Не и е пълна залата .. Е то и на Пайнерките никога не е била пълна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Е то и на Пайнерките никога не е била пълна. Коментирай, че богините Яни и Преси са със сходни тоалети на концерта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Коментирай, че богините Яни и Преси са със сходни тоалети на концерта Яни беше невероятна. Как не ги е срам да я сравняват с Теди Александрова ? Циганката заложи на плейбек и евтино курвенско поведение което не може да се сравнява класното такова на Яни! Като цяло най-доволен съм от Яница, Преслава и Емилия. Не очаквах, че последната така ще се раздаде на ''Все ми е едно''. Винаги е някаква стерилна на сцената, но този път скандализира. Дали Преси ще те покани на кръщенето на бебето ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Яни беше невероятна. Как не ги е срам да я сравняват с Теди Александрова ? Циганката заложи на плейбек и евтино курвенско поведение което не може да се сравнява класното такова на Яни! Като цяло най-доволен съм от Яница, Преслава и Емилия. Не очаквах, че последната така ще се раздаде на ''Все ми е едно''. Винаги е някаква стерилна на сцената, но този път скандализира. Дали Преси ще те покани на кръщенето на бебето ? Тя онзи ден в лайв чата за втори път отрече слуховете, че е бременна. Макар че ми се вижда доста наедряла на концерта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Тя онзи ден в лайв чата за втори път отрече слуховете, че е бременна. Макар че ми се вижда доста наедряла на концерта Страхува се от лоши очи и езици - пълно е навсякъде с такива. Време е да пусне баладата в чест на рожбата! Колко гледания е регистрирала вчера ''Не се изтриваш''? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Коментирай, че казах на Яница в Backstage: Мачкай Ломската мастия :1000 (29): Напълно сериозно, без ебавка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Коментирай, че казах на Яница в Backstage: Мачкай Ломската мастия :1000 (29): Напълно сериозно, без ебавка. Правилно! Тя сигурно се е изкефила! Имаш ли снимка с кралицата ? Как се държа с теб ? Каза ли нещо за трака от Оцко ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Яни въпреки че излезе от първите, макар и да заслужаваше да излезе по-назад, прие се много добре. Изкушение си е неин хит за тази година, другите са по-слаби, но определено си затвърди позициите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 След концерта "Няма да ме купиш"ме зариби отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Яни въпреки че излезе от първите, макар и да заслужаваше да излезе по-назад, прие се много добре. Изкушение си е неин хит за тази година, другите са по-слаби, но определено си затвърди позициите. Аз не очаквах такъв брутален прием на ''Няма да ме купиш''. Пускай мигом - та те пеят по-силно от на ''Коя'' и уж други топ хитове на трак които стана на 10 месеца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Коментирай, че казах на Яница в Backstage: Мачкай Ломската мастия :1000 (29): Напълно сериозно, без ебавка. Вижда се, че сте в настроение с кралица Яни на общата ви снимка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз не очаквах такъв брутален прием на ''Няма да ме купиш''. Пускай мигом - та те пеят по-силно от на ''Коя'' и уж други топ хитове на трак които стана на 10 месеца! Представи си какво щеше да е, ако вместо Фуклата беше изпяла ВЧП, щеше да бъде с най-добър микс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Представи си какво щеше да е, ако вместо Фуклата беше изпяла ВЧП, щеше да бъде с най-добър микс. Аз исках да включи ''Върнах ти го'' - топ трак! Това лято мисля да те закарам на нейно участие - Яни е като китайски масаж защото удря всички сетива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Яни въпреки че излезе от първите, макар и да заслужаваше да излезе по-назад, прие се много добре. Изкушение си е неин хит за тази година, другите са по-слаби, но определено си затвърди позициите. Мисля, че "Няма да ме купиш" е най-големият й хит за 2017 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Райна не е получила никакъв прием, което е много жалко, имайки впредвид двете страхотни парчета, които пусна тази година.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мисля, че "Няма да ме купиш" е най-големият й хит за 2017 г. Разбира се. Дори Криско взе части от текста на Яни и ги сложи в неговата "Bazooka". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мисля, че "Няма да ме купиш" е най-големият й хит за 2017 г. Според мен ''Изкушение'' ще се превърне в нейния топ хит за годината. Това мазно звучене с този глас и невероятен текст няма как да не бъдат оценени от публиката. Виж, че тръгна слабо, но вече гони 4-ри милиона а не е навършила 2 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Според мен ''Изкушение'' ще се превърне в нейния топ хит за годината. Това мазно звучене с този глас и невероятен текст няма как да не бъдат оценени от публиката. Виж, че тръгна слабо, но вече гони 4-ри милиона а не е навършила 2 месеца. Не разбирам как може, когато още не беше в А група, да я слагаха да пее в последния блок (напр. на 20 години Пайнер), а като е актуална, я бутат напред Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Не разбирам как може, когато още не беше в А група, да я слагаха да пее в последния блок (напр. на 20 години Пайнер), а като е актуална, я бутат напред Пайнер почти винаги са мачкали с неадекватно поведение. Когато имаше топ хит в лицето на ''Грешната'' я сложиха да открива което беше подигравка спрямо нея. Миналата година подря публиката за Александрова. Явно не им е сред приоритетите, но сами видяхме, че младата аудитория припада по Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Знам как искаш да благословиш майка ми,леля ми.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари