Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Знам как искаш да благословиш майка ми,леля ми.. Най-яката й песен в кариерата :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Най-яката й песен в кариерата :Vishenka_05: Обожавам кадрите с лампа между краката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Амброжке, върна ме в детството с тази песен... Толкова много я харесвах - музиката е страхотна! Текстът също е много добър, а гласът на Камелия тук беше много мек и приятен. Честит Рожден Ден на Фокси! Жив и здрав и много щастие в семейството! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Амброжке, върна ме в детството с тази песен... Толкова много я харесвах - музиката е страхотна! Текстът също е много добър, а гласът на Камелия тук беше много мек и приятен. Честит Рожден Ден на Фокси! Жив и здрав и много щастие в семейството! Най-сетне някой я е качил в ютюб..Любима! Една от най-добрите песни на Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 и Камелия почна да пуска хит след хит. Попаджиите се активизираха - Тита - Антилопа Гери-Никол ще довърши Пайнера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Поздрав за всички плазмоиди,които обвиняваха Преслава,че е записала "Шушана".Да ви видя сега какво ще говорите,злобари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Поздрав за всички плазмоиди,които обвиняваха Преслава,че е записала "Шушана".Да ви видя сега какво ще говорите,злобари Казва се "плазмодий", умнице. И тука по-злобна жена във форума от теб няма, то лъха на жлъч от постовете ти. Колкото до Шушана - пак Преслава отнесе целия хейт. Съдба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Поздрав за всички плазмоиди,които обвиняваха Преслава,че е записала "Шушана".Да ви видя сега какво ще говорите,злобари По-големи злобари от теб едва ли, но сигурно и за нея същото ще се говори. Поне я пее много по-яко от Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мачкай,кралице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Обаче версията на Емилия е в пъти по-добра от тази на Преслава. Просто гласът й отива страшно много на умерени и баладични песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За мен лично проблема не е кой презаписва дадена песен, а с каква умисъл го прави. Повече от ясно е, че Преслава се опита да преповтори случая с Как да те забравя и донякъде й се получи. Всички други, които пеят или презаписват песента, го правят заради удоволствието. Версията на Емилия е жестока! Със сигурност по-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Колкото до Шушана - пак Преслава отнесе целия хейт. Съдба! С над 3 милиона за месец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Адмирации за Емилия, че е записала Шушана и им показа как се прави на някои хора. Страхотна версия! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С над 3 милиона за месец Аз се радвам за теб, че изкарваш кинти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Казва се "плазмодий", умнице. И тука по-злобна жена във форума от теб няма, то лъха на жлъч от постовете ти. Колкото до Шушана - пак Преслава отнесе целия хейт. Съдба! Какво да се каже за вас , мъжете,чиято злоба е по-силна и от женската. Малко ви е заради всичката помия , която изляхте върху Преслава ,а всъщност се вижда , че се превръща в обичайна практика..Моята реакция е провокирана от такива като вас, които плюете по някой само защото не го харесвате,а другите като го правят мълчите най-угодно , както Кама за милионите в youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какво да се каже за вас , мъжете,чиято злоба е по-силна и от женската. Най-сетне някой на моето мнение! То заради такива мъже като пишещите тук трябва да се върне казармата,а не заради гейовете.Мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Какво да се каже за вас , мъжете,чиято злоба е по-силна и от женската. Малко ви е заради всичката помия , която изляхте върху Преслава ,а всъщност се вижда , че се превръща в обичайна практика..Моята реакция е провокирана от такива като вас, които плюете по някой само защото не го харесвате,а другите като го правят мълчите най-угодно , както Кама за милионите в youtube. Нали ти казах - съдба. Преслава отнася хейта, другите правят същото като нея и получават адмирации, а на Гавраила Симеонова й потича лигата от гняв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Най-сетне някой на моето мнение! То заради такива мъже като пишещите тук трябва да се върне казармата,а не заради гейовете.Мачкай! Мечта ти е да влезнеш в казарма :1000 (29): С тия фалоси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Честит Рожден Ден на Фокси! Жив и здрав и много щастие в семейството! Благодаря, много мило! :1000 (30): Но, не празнувайте като мен. Ядене, пак ядене и за десерт отново ядене. Сега ще се пъшка до утре, а кантара ще е 5 кила нагоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И мотела, и хабибито имаха десетки кавъри, въпроса е в положеният умисъл. Преслава прави това, което правеше със "За да те забравя". Плейбекаджийка пълна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Поздрав за всички плазмоиди,които обвиняваха Преслава,че е записала "Шушана".Да ви видя сега какво ще говорите,злобари На кака умница златна. Пръщиш от акъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мечта ти е да влезнеш в казарма :1000 (29): С тия фалоси Аз мечти да влизам в казармата нямам,имам си един фалос от 5 години и ме задоволява предостатъчно,вие му мислете. А и дори да имаше казарма нямаше да вляза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз мечти да влизам в казармата нямам,имам си един фалос от 5 години и ме задоволява предостатъчно,вие му мислете. А и дори да имаше казарма нямаше да вляза Да не си дюстабан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да не си дюстабан Тайна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да не си дюстабан Не. Просто е тяло без мозък. В казармата такива не ги щат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари