Western Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 майка ти е фалшива ще се кефи на най-големите бездарнички в тоя жанр и ще обсъжда кой пял фалшиво Още една Преси фенка излобя. Попринцип си ми забавен, ама с тва намесване на майки и толково яростно защитаване на Преса падаш много ниско. Абе уж сте интелигентни хора, бъдете малко над нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 майка ти е фалшива ще се кефи на най-големите бездарнички в тоя жанр и ще обсъжда кой пял фалшиво Кака Кели се е изнервила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Още една Преси фенка излобя. Попринцип си ми забавен, ама с тва намесване на майки и толково яростно защитаване на Преса падаш много ниско. Абе уж сте интелигентни хора, бъдете малко над нещата. Щото говори пълни глупости. Как може да се кефиш на Галена и Камелия, дето грачат като гарги на живо и да коментираш кой е фалшив .. и Пайнер са пълни глупаци да им сложат плейбек Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ооо нервни кризи на Феновете на ПРЕСА-ПЛЕЙБРКА . Преслава вече няма ГЛАС И ПЕЕ ФАЛШИВО !!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 майка ти е фалшива ще се кефи на най-големите бездарнички в тоя жанр и ще обсъжда кой пял фалшиво Не бих казал, че Преса е точно фалшива на това изпълнение, но Джена я надпява категорично. По-мощно, уверено и жегващо я изпълнява. Преслава някак глухо пее, липсва ми енергия. Но въпреки това като цяло изпълнението е добро, нямам идея защо са лепнали плейбека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Щото говори пълни глупости. Как може да се кефиш на Галена и Камелия, дето грачат като гарги на живо и да коментираш кой е фалшив .. и Пайнер са пълни глупаци да им сложат плейбек Ами грачеше-да. Сигурно като се е чула, тя сама е предложила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ами грачеше-да. Сигурно като се е чула, тя сама е предложила ми да ех дрогата не прощава и като пуши по 10 кутии на ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ми да ех дрогата не прощава и като пуши по 10 кутии на ден А някои и без дрога си грачат Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Калине, я се поуспокой малко! Разминаваш се с проценти, защото вече така процедираме, но при следващи изцепки, ще си починеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Стела, къде е бана за Кака Кели??? Мен ме бяхте баннали 8 дена за подобни изрази. Чакам да си свършите работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Щото говори пълни глупости. Как може да се кефиш на Галена и Камелия, дето грачат като гарги на живо и да коментираш кой е фалшив .. и Пайнер са пълни глупаци да им сложат плейбек И двете пеят много добре даже повече ми харесва от студийния запис.Коментирай как накрая Джени я бутна с пръст по рамото за да пеят двете една срещу друга Дует на 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Стела, къде е бана за Кака Кели??? Мен ме бяхте баннали 8 дена за подобни изрази. Чакам да си свършите работата. Аз съм Вип личност. -А. Пробва ли някоя да те налази .. И двете пеят много добре даже повече ми харесва от студийния запис.Коментирай как накрая Джени я бутна с пръст по рамото за да пеят двете една срещу друга Дует на 2017 Или Преси: Аз тепърва имам да пазя (за Павел) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И двете пеят много добре даже повече ми харесва от студийния запис.Коментирай как накрая Джени я бутна с пръст по рамото за да пеят двете една срещу друга Дует на 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз съм Вип личност. -А. Пробва ли някоя да те налази .. Или Преси: Аз тепърва имам да пазя (за Павел) тази седмица Галена ще пуска нова песен ще чупи ли рекорда на Преси . вече писах на админа ще рекламират навсякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 тази седмица Галена ще пуска нова песен ще чупи ли рекорда на Преси . вече писах на админа ще рекламират навсякъде Едва ли ще помогне Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 тази седмица Галена ще пуска нова песен ще чупи ли рекорда на Преси . вече писах на админа ще рекламират навсякъде Не знам ще чупи ли рекорди, но искам ЧАЛГА. Класическа, брутална и ако трябва даже люта чалга. :1000 (29): Още един The Boss няма да ми понесе. Колкото и да се кефя на Галена, подобни песни ги слушам максимум 1 месец и сега не мога да я изтърпя до края даже, на концерта я превъртях. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Стела, къде е бана за Кака Кели??? Мен ме бяхте баннали 8 дена за подобни изрази. Чакам да си свършите работата. Предупреждетие има от Хриса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Фиклена, коментирай колко яростно се кълнеше, че "Не се изтриваш" няма да има 10 млн. до края на годината, а всъщност ще ги направи! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 http://kachisnimki.com/image.php?di=SG1Q Тук чучалото пази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз съм Вип личност. -А. Пробва ли някоя да те налази .. Или Преси: Аз тепърва имам да пазя (за Павел) Преси:Тук Преслава пази.. Джени:И Джена , И Джена .. Култово изпълнение!Кеф ми беше да ги гледам.Преси нямаше такава химия с Анелия като изпълняваха "Няма да съм друга" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не знам ще чупи ли рекорди, но искам ЧАЛГА. Класическа, брутална и ако трябва даже люта чалга. :1000 (29): Още един The Boss няма да ми понесе. Колкото и да се кефя на Галена, подобни песни ги слушам максимум 1 месец и сега не мога да я изтърпя до края даже, на концерта я превъртях. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 В тоя форум много разбирачи бе еййй.Преслава проби единствено с ГЛАС , а не с разни клипове или разни спонсори и до ден днешен е в топа. Версията на Емилия е добра , но има много преработка на гласа й и затова бледнее пред Пресовата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 http://kachisnimki.com/image.php?di=SG1Q Тук чучалото пази според теб жени като Преслава трябва ли да имат деца ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Фиклена, коментирай колко яростно се кълнеше, че "Не се изтриваш" няма да има 10 млн. до края на годината, а всъщност ще ги направи! Кейли 8 декември мина още ли си пиян ? АБСУРД ДА ПРАВИ 10 млн. ДО 31 ДЕКЕМВРИ. 7 841 175 показвания а останаа само 21 д. 46 ХИЛ. 2 ХИЛ. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Кейли 8 декември мина още ли си пиян ? АБСУРД ДА ПРАВИ 10 млн. ДО 31 ДЕКЕМВРИ. 7 841 175 показвания а останаа само 21 д. 46 ХИЛ. 2 ХИЛ. :mf_surrender: Какво ненормално има? С точно по 100к на ден и ще ги направи (сега прави около 120 к). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари