THE IIconic Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Нищо не виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Аман от тоя Крум, няма ли кой да ни лиши от присъствието му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 След всяка песен,която слушам ми се пуска новата на Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 7 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Фокси, Наско Ментата купил ли си е 10-те милиона? Или дори и тези с най-големите хитове купуват, а само Камелия си ги трупа реално? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Два дена ме няма и все ще се намери някой, който да ме разсмее като вляза. Не говоря за онова обсебеното "десово", на което му съкратих живота с години, като размазвам денонощно нещастното му прехвалено Фатме. На него мога да му пусна разговори в ефир поне 5-6 чалгари, които никак не бяха щастливи след това, но това е друга тема. Дразня се обаче от ей такива постове, на хора които уж съм ги преценил за читави и аналитични. Значи да ви кажат в интервю Мара, Андра кой ли още не, че те самите са си купували гледания и това е елементарно, лесно и удобно, а тук с години да си измисляте преживявания е най-малкото глупаво. Мара е купувала, Андра вероятно също, не съм я следила. Също така съм засичала Татяна, Карлос. Но тук се твърди масово, че всеки клип е с реални гледания и се вадят статистики, свързани с лайковете, които не са реални. Купените гледания си личат, няма генератори за гледания, всичко става по много проста схема: Драганка решава, че ще си купи 100 000 за 150 долара на клипа Х. Плаща. В този момент клипът почва да се появява в сайтове за pay per click, в които всеки може да се регистрира и да трупа центове за кликания. Този клип продължава да се появява, докато не се генерират новите гледания. Това може да отнеме час, два, ден, седмица, според това как е заложен алгоритъма. Има сайтове, които предлагат различни пакети, има даже и Country Targeted Views. Но там цените са много по-високи - милион гледания струва 4100 долара, т.е. далече сме от мисълта, че някоя ще се бръкне 7 бона за 1 милион, който да e неуловим в сайтовете като popnable, но да може да се засече по лайковете. Ето, ако искате можете да се разровите и да разгледате: https://www.buyyoutubviews.com/country-targ...tube-views.html. Същият сайт ползваше и Шейн Доусън в един клип от предните страници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Преслава затвърди лидерската си позиция с "Не се изтриваш" http://signal.bg/charts.php?cat=1 Преслава затвърди лидерската си позиция в "50-те Най..." с актуалния си сингъл "Не се изтриваш". Парчето отново получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и за втори ът застана начело на попфолк хитовете. Второто място също е без промяна като е отредено от феновете за Яница с "Изкушение". В челната тройка с летящ старт влиза колаборацията на Емилия и Емануела - "Все едно ми е". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Само на мен ли в сайтовете с реклами, примерно в някои за филм, ми излизат реклами от ютуб и то все от един и същи арабски канал...Доста успешен начин за генериране на гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Само на мен ли в сайтовете с реклами, примерно в някои за филм, ми излизат реклами от ютуб и то все от един и същи арабски канал...Доста успешен начин за генериране на гледания Сигурно, досега реклами на тубата не съм виждал. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Гледам канала му е нов. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Мара е купувала, Андра вероятно също, не съм я следила. Също така съм засичала Татяна, Карлос. Но тук се твърди масово, че всеки клип е с реални гледания и се вадят статистики, свързани с лайковете, които не са реални. Купените гледания си личат, няма генератори за гледания, всичко става по много проста схема: Драганка решава, че ще си купи 100 000 за 150 долара на клипа Х. Плаща. В този момент клипът почва да се появява в сайтове за pay per click, в които всеки може да се регистрира и да трупа центове за кликания. Този клип продължава да се появява, докато не се генерират новите гледания. Това може да отнеме час, два, ден, седмица, според това как е заложен алгоритъма. Има сайтове, които предлагат различни пакети, има даже и Country Targeted Views. Но там цените са много по-високи - милион гледания струва 4100 долара, т.е. далече сме от мисълта, че някоя ще се бръкне 7 бона за 1 милион, който да e неуловим в сайтовете като popnable, но да може да се засече по лайковете. Ето, ако искате можете да се разровите и да разгледате: https://www.buyyoutubviews.com/country-targ...tube-views.html. Същият сайт ползваше и Шейн Доусън в един клип от предните страници. Интересен начин, мерси, че го сподели. Още един аргумент в защита на гледанията, които правят песните. Ясно е, че и по този начин не се купуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Преслава затвърди лидерската си позиция с "Не се изтриваш" http://signal.bg/charts.php?cat=1 Преслава затвърди лидерската си позиция в "50-те Най..." с актуалния си сингъл "Не се изтриваш". Парчето отново получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и за втори ът застана начело на попфолк хитовете. Второто място също е без промяна като е отредено от феновете за Яница с "Изкушение". В челната тройка с летящ старт влиза колаборацията на Емилия и Емануела - "Все едно ми е". Аман от феновете на Преслава да бутат любимката си с нейната боза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Рени последно какво ще прави нова версия на "Уморих се" или ще пуска чисто нова песен? Аз не виждам смисъл от това да дава втори шанс на стари песни..очаквам един уникален проект от нея, нека да заложи на доказани автори и аранжори..един приличен клип, убийствен текст и ще я изстреля на върха....нека се направи червенокоса може пък да и провърви..че с тази визия е от 15 години..нека промени нещо в себе си, за да се види промяна.. Подготвя нова версия на издадена вече песен, чиято име не е издала все още. "Уморих се" е мое предположение, заради интереса по време на допитването лятото, но тя има толкова много песни, които малко или много не са получили заслуженото, че може да ни изненада с избор. Смисъл голям и аз не виждам, но поне е на не толкова позната песен - по - голяма грешка, според мен е да се възражда доказан златен хит. Така много хора не са я чували и за тях е нова. Иначе от 2006г. си е предимно руса, като е сменяла различни нюанси и прически, а от скоро започна да си прави червени, розови и лилави кичури, но си е рисковано да смениш цвета, с който те познават всички и трудно биха те възприели. Много фенове искаха да я видят пак червенокоса като доста от тях даваха за пример цвета в "Трябва да реша", но тя каза, че е трудно за поддръжка и не отива на всичко. Но от последните години това са любимите ми нейни визии: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Ивана също пробва да купува на "Кралете". Обаче гледанията застинаха, а Ютуб изтриха фалшивите. Има няколко вида купувания: 1. Споделяне на видеото в големи ФБ страници с разни стряскащи или интересни имена - обикновено в държави от третия свят - обикновено клиповете имат ниска продължителност на гледания и идват от региони, в които даденият изпълнител не е популярен 2. Редиректи от различни IP-та, които по същество са ботове. - но тези IP-та Ютуб ги засича и блокира в даден момент. Според мен случая с Кралете е правен по тая схема. - не е нужно следене, Ютуб ги реже, тъй като има изключително сензитивен бот, детектващ тези неща 3. Advertising - директна реклама през PPC сайтове. Често става дума за дразнещи PopUp реклами, които се появяват със зареждането на даден сайт. - Доста често потребителят дори не разбира, че е генерирал гледане. И когато реши да затвори изкачащият прозорец вече е завършил клипа. В случая много браузъри блокират изскачащи прозорци, а също така доста потребители ги затварят веднага след като се появят. Този метод се ползва за retention views - демек с по-голяма продължителност на гледането. 4. Директна реклама на клипа с Ютуб, Адуърдс или Фейсбук - при първите две цените са брутално високи. Това е най-честият модел. - не бих нарекъл като "черен метод" за добиване на гледания. У нас е доста разпространен 5. Share for share - потребители споделят или гледат клип, в замяна на същото. - Потребителят гледа от 20 секунди до няколко минути от видеото и в замяна получава точки. Тези точки ги ползва, за да рекламира свое видео или сайт по същия начин. 6. Скрити iframes - видеото се скрива, но върви на заден план. - Потребителят не разбира, че има купено гледане. Само във 2рия случай, Ютуб филтрира гледанията. Останалите са един вид легитимни. Други фактори за повишени гледания: 1. Участия в реалити формати - песните на Скандау започнаха да правят около и над милион, когато Тото спечели формата. А преди това увеличиха трафика с 10 до 30%. 2. Клип попада в Набиращи популярност 3. Множество реакции за дадено видео от Влогъри по цял свят. 4. Ютуб предлага даден клип отстрани с по-висока интензивност от нормалната. Пример е "Почти перфектен" на Емануела 5. Масово споделяне на клип с цел подигравка или друга причина. Поради спецификата на региона, в някои държави се генерират малко лайкове спрямо броя гледания. Това е поради културни различия, а не защото има проблем с трафика. Например в Сърбия изглежда няма класации или са за чужда музика, тъй като доста често ми пишат, че попнабле е единствената им класация, която могат да следят. И това важи и за доста други държави. В много страни няма музикални награди. Тоест, това съревнование като нашето го няма. Следователно директното мерене между изпълнители не съществува, поне не и в контекста на нашата страна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 5 милиона за 18 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Фики и Haktan https://instagram.com/p/BbsS2KSBvl7/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Фики и Haktan https://instagram.com/p/BbsS2KSBvl7/ Sorry, this page isn't available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 5 милиона за 18 дни. 127 000 за само няколко часа Май това че не е вече в трендинга, не се отразява на никакъв начин на гледанята, напротив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 http://signal.bg/uploads/audio/201003/path_1926.mp3 Камелия в Открит микрофон и на 36:55 се включва Фокси..голямо мазнене, голямо нещо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 http://signal.bg/uploads/audio/201007/path_2678.mp3 Значи за концерт се е заговорило още през 2010 година.. 42:45 се включва знаете кой... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 nenooo123 стига си се заяждал с Фокси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Велико интервю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 nenooo123 стига си се заяждал с Фокси. Защо пак ми изтри коментара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Защо пак ми изтри коментара? Не беше за тук. 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари