Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Коментирай този хит Ауу, Валя мачка с визия четвърто поколение софиянка на средна възраст. Вярно ли е, че идеята е било да се пее "барби курвичка"? Валя щеше да скандализира на ниво Милица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ауу, Валя мачка с визия четвърто поколение софиянка на средна възраст. Вярно ли е, че идеята е било да се пее "барби курвичка"? Валя щеше да скандализира на ниво Милица! :roll1: Нямам представа, аз още тръпна под звуците на "Мъжете са лесни". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 :roll1: Нямам представа, аз още тръпна под звуците на "Мъжете са лесни". Помним в какъв катарзис и шок беше при появата на този трак. Тогава предпочете ''Така се случи'' на Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И аз, просто приятелски съвет ти давам. Тук сме, за да обменяме мнения (особено негативни ). Помпозни хвалби има достатъчно в сайта на Планета. Самата тема е " Поп фолк скандали " . Да имаш право , но как да бъда негативно настроен срещу някой които има свое мнение и позиция независимо каква е тя . Аз не искам с никого да водя "войни " а да изсказвам мнението си такова каквото е . Определено ако става въпрос за политиката на фирмата отдавна не е каквото беше преди години . Нещата не вървят на добре , но когато става дума за имена като опомената по-горе в постовете аз съм с уважение към такива имена и няма как да напиша нещо негативно ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Помним в какъв катарзис и шок беше при появата на този трак. Тогава предпочете ''Така се случи'' на Мария. Но с течение на времето нещата се обърнаха. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Но с течение на времето нещата се обърнаха. Помниш ли как припадаше и по трака на Саманта - ''Рискувам с теб''? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Помниш ли как припадаше и по трака на Саманта - ''Рискувам с теб''? Мигом ме предизвикваш да си го пусна! Помним ли колко скандална личност беше въпросната - парадираше, че е единствената девствена фолк певица и два месеца по-късно забременя на 16-годишна възраст Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Мигом ме предизвикваш да си го пусна! Помним ли колко скандална личност беше въпросната - парадираше, че е единствената девствена фолк певица и два месеца по-късно забременя на 16-годишна възраст Жестока! Грачеше като обладана. Помниш ли като кралица Милица гостува във форума да отговори на въпроси и всички я нападнаха защото казваше, че трака се казва ''Мъжете сте лесни'' а не ''Мъжете са лесни'' и тя изпадна в хистерия и заяви, че Пайнер са виновни. Жестока! Ти спечели ли автограф от нея ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Самата тема е " Поп фолк скандали " . Да имаш право , но как да бъда негативно настроен срещу някой които има свое мнение и позиция независимо каква е тя . Аз не искам с никого да водя "войни " а да изсказвам мнението си такова каквото е . Определено ако става въпрос за политиката на фирмата отдавна не е каквото беше преди години . Нещата не вървят на добре , но когато става дума за имена като опомената по-горе в постовете аз съм с уважение към такива имена и няма как да напиша нещо негативно ! Познавам те и знам твоите позиции и принципи евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Жестока! Грачеше като обладана. Помниш ли като кралица Милица гостува във форума да отговори на въпроси и всички я нападнаха защото казваше, че трака се казва ''Мъжете сте лесни'' а не ''Мъжете са лесни'' и тя изпадна в хистерия и заяви, че Пайнер са виновни. Жестока! Ти спечели ли автограф от нея ? Да. Дори мисля, че и в интервю го беше споделила. За автографа - не бях удостоен с тази чест, за жалост. Изпадни в транс мигновено и категорично! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Помним ли колко скандална личност беше въпросната - парадираше, че е единствената девствена фолк певица и два месеца по-късно забременя на 16-годишна възраст Това една със сини очи ли беше? Сигурно е направила непорочно зачеване ала Дева Мария. Нещо ми се върти, че я бяха нарекли "следващата Преслава", като дебютира, или се лъжа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Това една със сини очи ли беше? Сигурно е направила непорочно зачеване ала Дева Мария. Нещо ми се върти, че я бяха нарекли "следващата Преслава", като дебютира, или се лъжа? Постнах мегахита й в горния пост. Наистина има известна прилика Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Познавам те и знам твоите позиции и принципи евала! Благодаря ти , много . Да така е ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Да. Дори мисля, че и в интервю го беше споделила. За автографа - не бях удостоен с тази чест, за жалост. Изпадни в транс мигновено и категорично! Невероятен трак! По едно време ти припадаше и по Валя. Много ти харесваха нейните проекти като беше руса и перверзна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Невероятен трак! По едно време ти припадаше и по Валя. Много ти харесваха нейните проекти като беше руса и перверзна. Божествен трак! Излъчва перверзност. През 2009 припадах по всички. -А. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Божествен трак! Излъчва перверзност. През 2009 припадах по всички. -А. Другата твоя любимка Боряна също залезе. Помня, че като излезе ''Живот на пауза'' заяви, че тя е новата Ваня Калудова! -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Другата твоя любимка Боряна също залезе. Помня, че като излезе ''Живот на пауза'' заяви, че тя е новата Ваня Калудова! -А. Тя залезе преди да започна да пиша по форумите. -А. Помня как 2009 обявих, че "Недей" и "Да правим спомени" на Калудова са сред хитовете на годината и целия форум ме взе на прицел и присмех. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Благодаря ти , много . Да така е ! Нека да бъдем пример за тукащните потребители на форума , че преди всичко е приятелството и уважението по ценно от това да си дърпаме косите за фолк певиците ,коя е по -добра и коя е по -зле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тя залезе преди да започна да пиша по форумите. -А. Помня как 2009 обявих, че "Недей" и "Да правим спомени" на Калудова са сред хитовете на годината и целия форум ме взе на прицел и присмех. Господи, ужасни песни! Помня те с графики на ''Тръгвам с теб'' - нея също я сравняваше с топ хитовете на Ванча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Нека да бъдем пример за тукащните потребители на форума , че преди всичко е приятелството и уважението по ценно от това да си дърпаме косите за фолк певиците ,коя е по -добра и коя е по -зле +1 Подкрепям ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Господи, ужасни песни! Помня те с графики на ''Тръгвам с теб'' - нея също я сравняваше с топ хитовете на Ванча. Ванча 2009 пусна 10 трака, кой от кой по-ужасни, а аз изпадах в душевен оргазъм от всеки от тях. Помним ли хитовете "Течен шоколад" и "18 имаш ли лична карта покажи"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ванча 2009 пусна 10 трака, кой от кой по-ужасни, а аз изпадах в душевен оргазъм от всеки от тях. Помним ли хитовете "Течен шоколад" и "18 имаш ли лична карта покажи"? Дори не съм ги слушал. Аз очаквах ''Не искам да знаеш'' и ''Не ме боли'' а тя пусна някакви ужасни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тя залезе преди да започна да пиша по форумите. -А. Помня как 2009 обявих, че "Недей" и "Да правим спомени" на Калудова са сред хитовете на годината и целия форум ме взе на прицел и присмех. "Недей" мачка с 23К гледания за 5 години! :1000 (29): Мен ме кефеше много обаче, даже сме я слушали по купони едно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Дори не съм ги слушал. Аз очаквах ''Не искам да знаеш'' и ''Не ме боли'' а тя пусна някакви ужасни песни. Думи нямам. Непростим шок и грях направи. Как може две години по-рано да тресеш стадиони, а изведнъж да си на ниво Биляна? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Думи нямам. Непростим шок и грях направи. Как може две години по-рано да тресеш стадиони, а изведнъж да си на ниво Биляна? Може би Преси е енергиен вампир и е изпила енергията и на турне 2007 ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари