Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това не е нищо. Една друга разби в САЩ. :3fdb8960598fa63e:

Евала на Софи. Богиня!

Точно така, разби САЩ, Пайнер и егото на Пайнер. И концерта ще дойде, но тогава няма да ви има тук, за да многознайвате.... :happyppl:

Когато си направил над 5000 концерта в кариерта си и си видял стадиони да беснеят на твоята музика, значи си разбрал какво всъщност си като бранд....

Сподели в други сайтове

Точно така, разби САЩ, Пайнер и егото на Пайнер. И концерта ще дойде, но тогава няма да ви има тук, за да многознайвате.... :happyppl:

Когато си направил над 5000 концерта в кариерта си и си видял стадиони да беснеят на твоята музика, значи си разбрал какво всъщност си като бранд....

Ти за друго освен за Кама можеш ли да говориш?

Тема ви направиха да си мерите пишките с Десови и пак спамиш тук. Човекът коментира концерта на Софи, той пак Кама, Кама, Кама...

Тоя форум направо е покъртително място. Едните някакви чатове размятат, другите въртят като плоча едно и също...

Такива като теб провалиха това място... Никакви Десови не намесвай.

Сподели в други сайтове

Ти за друго освен за Кама можеш ли да говориш?

Тема ви направиха да си мерите пишките с Десови и пак спамиш тук. Човекът коментира концерта на Софи, той пак Кама, Кама, Кама...

Тоя форум направо е покъртително място. Едните някакви чатове размятат, другите въртят като плоча едно и също...

Такива като теб провалиха това място... Никакви Десови не намесвай.

Въобще не ми се обяснявай след като доста години успешно а`компанираш на всякаква измет тук, само за да намериш някой да ти приглася. Мога да пиша да всичко и съм го доказал, за разлика от теб, който може да пише само след мен. Нещо сте се объркали, че моята толерантност е вечна и ще позволя на някаква шибана анонимка, която 10 години се крие като плъх в дупката си, да ми се качва на главата. Човекът НЕ коментира концерта на Софи, а хвърля отровни стрели към мен. Нещо май и ти взе да подценяваш интелигентността ми.

Сподели в други сайтове

Ти за друго освен за Кама можеш ли да говориш? Тема ви направиха да си мерите пишките с Десови и пак спамиш тук. Човекът коментира концерта на Софи, той пак Кама, Кама, Кама... Тоя форум направо е покъртително място. Едните някакви чатове размятат, другите въртят като плоча едно и също... Такива като теб провалиха това място... Никакви Десови не намесвай.

Въобще не ми се обяснявай след като доста години успешно а`компанираш на всякаква измет тук, само за да намериш някой да ти приглася. Мога да пиша за всичко и съм го доказал, за разлика от теб, който може да пише само след мен. Нещо сте се объркали, че моята толерантност е вечна и ще позволя на някаква шибана анонимка, която 10 години се крие като плъх в дупката си, да ми се качва на главата. Човекът НЕ коментира концерта на Софи, а хвърля отровни стрели към мен. Нещо май и ти взе да подценяваш интелигентността ми.

п.п. Събрах ти поста в 3 реда, да видиш колко можеш да пишеш.... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Човекът НЕ коментира концерта на Софи, а хвърля отровни стрели към мен. Нещо май и ти взе да подценяваш интелигентността ми.

Това не е нищо. Ако продължаваш да ми опонираш ще става по-зле.

За мен не си интелигентен, защото от както съм в форума ти правиш едно и също. Пишеш еднакви неща. Нямам нищо против Камелия, даже супер много ме кефи. Самият ти си анти на хората, защото натрапваш работата й. Тя няма тези успехи, които ти виждаш.

Сподели в други сайтове

Възмутен съм от факта, че модераторите затварят теми за щяло и не щяло. Безсилни са и това е най-лесното. Не могат да се намесят адекватно, затова и форумът съвсем пропада. Срам ме е от вас.

По-добре изобщо да няма модератори, ако нивото им ще е такова.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Въобще не ми се обяснявай след като доста години успешно а`компанираш на всякаква измет тук, само за да намериш някой да ти приглася. Мога да пиша за всичко и съм го доказал, за разлика от теб, който може да пише само след мен. Нещо сте се объркали, че моята толерантност е вечна и ще позволя на някаква шибана анонимка, която 10 години се крие като плъх в дупката си, да ми се качва на главата. Човекът НЕ коментира концерта на Софи, а хвърля отровни стрели към мен. Нещо май и ти взе да подценяваш интелигентността ми.

п.п. Събрах ти поста в 3 реда, да видиш колко можеш да пишеш.... :gun_bandana:

По принцип човек, който повтаря едно и също обикновено страда от умствена изостаналост.

И да сбиеш поста ми и в 3 думи, няма да промениш факта, че от сладкодумното фокси си станал стара баба...

И да, пишеш и винаги си писал за Кама. Пишеш за Галена, покрай нея веднага "... и Кама"..., коментираш залязващата от 2008ма Преса и пак "Камелия нали ви каза"...

Сподели в други сайтове

Това не е нищо. Ако продължаваш да ми опонираш ще става по-зле.

За мен не си интелигентен, защото от както съм в форума ти правиш едно и също. Пишеш еднакви неща. Нямам нищо против Камелия, даже супер много ме кефи. Самият ти си анти на хората, защото натрапваш работата й. Тя няма тези успехи, които ти виждаш.

Напротив, подценяването на това, която тя прави доведе до есента на 2017 в САЩ. Точно "специалисти" като твоя милост правят това и сега остро опонират, когато размазвам форума с новите реалности след САЩ`2017. Всичко в чалгата бе задрямало, а тук само се броеше, за да дойде плесницата от САЩ`2017, след която всички подскочиха. Сега същите иронизират "Куклите", а всъщност им се реве, защото с един клип и една по-кифленско изпята песен "русата кучка" ги върна в първи клас. Провалиха се тотално в Пловдив и това наля още вода в "чипровската" мелница. И понеже ти Денис си фенче точно на онази, която 10 години вървеше и крадеше след Кама, а днес никой не се вълнува от нея си взел проповеди да ни четеш и мен да обсъждаш. И да, знам че имаш много против Камелия, по разбираеми причини. Не е нужно някой да е много интелигентен, за да разбере как лицемерничиш като Мелето с цел да се подмажеш на моите опоненти тук. Това последното пък никак не говори за интелект, за решителност и мотивация да убеждаваш със слово....

Сподели в други сайтове

Напротив, подценяването на това, която тя прави доведе до есента на 2017 в САЩ. Точно "специалисти" като твоя милост правят това и сега остро опонират, когато размазвам форума с новите реалности след САЩ`2017. Всичко в чалгата бе задрямало, а тук само се броеше, за да дойде плесницата от САЩ`2017, след която всички подскочиха. Сега същите иронизират "Куклите", а всъщност им се реве, защото с един клип и една по-кифленско изпята песен "русата кучка" ги върна в първи клас. Провалиха се тотално в Пловдив и това наля още вода в "чипровската" мелница. И понеже ти Денис си фенче точно на онази, която 10 години вървеше и крадеше след Кама, а днес никой не се вълнува от нея си взел проповеди да ни четеш и мен да обсъждаш. И да, знам че имаш много против Камелия, по разбираеми причини. Не е нужно някой да е много интелигентен, за да разбере как лицемерничиш като Мелето с цел да се подмажеш на моите опоненти тук. Това последното пък никак не говори за интелект, за решителност и мотивация да убеждаваш със слово....

Чалгата е едно дъно. Дали ще е Камелия, Преслава или Андреа която харесвам - еднакви са. Пеят еднакви песни, еднакви текстове, еднакви композитори, еднакви клипове, еднакви визии...това не са изпълнители и артисти, а простачки борещи се по долен начин за парата. Нито ги уважавам, нито слушам песните им. Участията им са дъно - плейбек, простотия, пошлост, пиянства, наркотици. 95% от тях спят с чичаци, продават себе си и най-хубавите си години за моментна слава, а не осъзнават че всички ще бъдат изритани на пътя като одъртеят. Нямат концерти, дори тези които правят са ненормално слаби. 30 човека да не могат да съберат 10,000 души? Не е реално.

Чалгата е към края си и за добро на българската музика!

А за евтините ти захапки - няма да казваш кой съм, на кой се мазня, кой харесвам и т.н, защото хората се променят всеки ден, а ти от 10 години тъпчеш на едно място. Мисля че като за двойно по-малък на години от теб мозъка ми е доста развит и докато стигна 45 ще е десет пъти над твоя, защото няма да кисна в чалга форум да убеждавам младежи на годините на сина ти колко е велика Камс.

Иска ти се една лъжа повторена 100 пъти да се превърне в истина, ама йок. Само ти си вярваш на теориите, а целия форум ти се подиграва.

Сподели в други сайтове

Как си Кейли :)

:whistling: май до 31 Декември няма да видим 10 млн :)

Това са прогнози на кака ви Кели.

И аз не съм очаквал да чукне 10 млн.

Но до края на годината ще ги навърти.

Сподели в други сайтове

Чалгата е едно дъно. Дали ще е Камелия, Преслава или Андреа която харесвам - еднакви са. Пеят еднакви песни, еднакви текстове, еднакви композитори, еднакви клипове, еднакви визии...това не са изпълнители и артисти, а простачки борещи се по долен начин за парата. Нито ги уважавам, нито слушам песните им. Участията им са дъно - плейбек, простотия, пошлост, пиянства, наркотици. 95% от тях спят с чичаци, продават себе си и най-хубавите си години за моментна слава, а не осъзнават че всички ще бъдат изритани на пътя като одъртеят. Нямат концерти, дори тези които правят са ненормално слаби. 30 човека да не могат да съберат 10,000 души? Не е реално.

Чалгата е към края си и за добро на българската музика!

А за евтините ти захапки - няма да казваш кой съм, на кой се мазня, кой харесвам и т.н, защото хората се променят всеки ден, а ти от 10 години тъпчеш на едно място. Мисля че като за двойно по-малък на години от теб мозъка ми е доста развит и докато стигна 45 ще е десет пъти над твоя, защото няма да кисна в чалга форум да убеждавам младежи на годините на сина ти колко е велика Камс.

Иска ти се една лъжа повторена 100 пъти да се превърне в истина, ама йок. Само ти си вярваш на теориите, а целия форум ти се подиграва.

Виждам, че си се съгласил с моите тези за пропадането на чалгата, които не ги проповядвам тук от напускането на Пайнер от Кама..... както е удобно за местната хейтърска душа да го каже. Правя го от турне`2008 и има присъствали тук колеги тогава, които помнят тези мои съмнения, превърнали се в реалност. Има обаче една малка, но съществена разлика в тези констатации. Аз съм ги направил когато чалгата е била в апогея си, а ти постфактум, когато всичко реално е приключило. Разбирам, че в това се корени част от неприятната част да се влиза в полемика с мен, но пък що да не се надуя и да не си припиша актив, особено когато виждам превзета арогантност срещу мен?

Та по темата, заради която се включи тук. Нали, чалгата е само повод, за да влезеш да се опиташ срещу някой като мен, изхождайки по незнам каква глупава идея, че си нещо напред с мат`ряла и дори аз не съм на желаното от теб ниво. Та как така няма да казвам аз ти кой, а ти видиш ли, свободно можеш да обсъждаш мен? Такава работа в тоя широк свят няма. Като си тръгнал "на нож" с някой и ще се правиш на открехнато дупе, трябва да носиш и на критика. Сега, няма смисъл да раздувам аз Камс, тя го прави сама и видно от скритата идея в активността ти, размаза 16 години по-младата, вече дебела и много депресирана Андреа, от заслепен фен на която искаш да се отървеш, ама не става така лесно. ОК, объркал си се фатално на млади години, но каква ти е гаранцията, че няма да го правиш и в бъдеще неопределено и когато станеш на 45 няма да си приключил емоционално с всякаква идея да се култивираш по начин, различен от чалгарския? И кой ти е казал на теб, че аз стоя само в чалга форуми? Да те разведа ли в спортните, да видиш какво е? Няма какво да ми обясняваш за теориите. Те са само увод, в това, което ще четеш в една книга в бъдеще време, но тогава ще се дуеш пред разни келеши, че го знаеш от този форум и нищо ново не е написано във вече закупената биография на Камс....

Сподели в други сайтове

Как си Кейли :)

:whistling: май до 31 Декември няма да видим 10 млн :)

Няма значение... това е най-големият хит в момента! Бях на дискотека преди няколко дни и я пуснаха 4 пъти и хората буквално избухват, пее се от всички!Просто Преси ги разби точно в края на годината! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И да не е до края на годината, до 5-10 януари ще ги направи :3fdb8960598fa63e:

п.с. ще стане песента с най-много харесвания в канала на Планета за 2017 г.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Коментирайте, че през 2017 - Ивана, Малина, Тони Дачева и др. легенди нямат нито една песен - дали това е краят на кариерите им?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Коментирайте, че през 2017 - Ивана, Малина, Тони Дачева и др. легенди нямат нито една песен - дали това е краят на кариерите им?

За Ивана едва ли - прекалено е обичана от хората, за да се затрие просто така.

Малина фенове няма, пеене на живо няма - няма да е голяма загуба.

Дачева е много готина, дано да е оздравяла.

Сподели в други сайтове

Малина има дует с Азис. Дачева и преди не беше активна, но сега проблемите са си казали думата. Калудова ме изненадва - заета е да чете ''50 нюанса сиво''.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...