Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Коментирайте, че през 2017 - Ивана, Малина, Тони Дачева и др. легенди нямат нито една песен - дали това е краят на кариерите им? Снощи си мислех за Ивана, че не се сетих кога пусна последната си песен. Явно наистина доста затихнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Снощи си мислех за Ивана, че не се сетих кога пусна последната си песен. Явно наистина доста затихнаха. Така се прави когато имаш над 15-годишна кариера. Като не става в клубовете залагаш на албум и айде по панаирите, съборите и частните банкети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Така се прави когато имаш над 15-годишна кариера. Като не става в клубовете залагаш на албум и айде по панаирите, съборите и частните банкети. След 1 година и Преси прави 15-годишна кариера, а не ходи по панаири и събори - коментирай! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 След 1 година и Преси прави 15-годишна кариера, а не ходи по панаири и събори - коментирай! След 1 година и .... прави 21-годишна кариера, а не ходи по панаири и събори, за да спасява кариерата, а за повече пари и разкош - коментирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 След 1 година и .... прави 21-годишна кариера, а не ходи по панаири и събори, за да спасява кариерата, а за повече пари и разкош - коментирай! 21 годишна кариера с големи паузи. От тия 21 години, 10 да са и активни. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 21 годишна кариера с големи паузи. От тия 21 години, 10 да са и активни. Никога не е прекъсвала участията. И не е пускала продукция единствено 2012,2013 - 2 години. Какви 11 години те гонят не ми е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Никога не е прекъсвала участията. И не е пускала продукция единствено 2012,2013 - 2 години. Какви 11 години те гонят не ми е ясно. Вчера протестираха, че видиш ли аз съм нещо натрапвал същата непреходна звезда на чалгата, а днес продължават да ровят около нея с непонятен ми ентусиазъм и очевидно търсят конфронтация точно по тази линия??? Очевидно някой идиот им е казал някакви неща за нея и още са в шок след есента на турнетата в САЩ. Сашо, побъркали са се от резултата. Тези деца за пръв път явно разбират, че представите им за статуквото в чалгата не струва, ама въобще. Още са в шок от това, че към декември 2017 година Камелия се оказа истинският лидер, на "старата" генерация и пред очите им рухва цяла епоха с лъжи от страна на Пайнер. Не им е лесно и се палят лесно. Карай по-леко като мен, за да започнат да свикват. Това наистина е ново за тях и още са в период на задаване на въпроси... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не, на мен ми е интересно къде са останалите 10 години (неактивни) на Камелия, щом само 10 е била активна :1000 (29): Това е за темата с бисерите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кама реално има 3 4 години активни години с някви песни-около 2002 ра.Всичко останало е прах и мъгла в очите на фенове като видинския дървен философ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина си имаше периоди, в които Камелия никаква я нямаше - 2003, 2011, 2012, 2013 .. чак 10 години не са, но в никакъв случай през целия период на кариерата си не е била винаги активна (актуална пък още по-малко - говоря с моментна продукция, не с трите хита от 2000 г.) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 да именно-кариера значи хитове-хитове имаше точно ония 3-4 години началото на века. Абе въздух е с една дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина си имаше периоди, в които Камелия никаква я нямаше - 2003, 2011, 2012, 2013 .. чак 10 години не са, но в никакъв случай през целия период на кариерата си не е била винаги активна (актуална пък още по-малко - говоря с моментна продукция, не с трите хита от 2000 г.) Така е, когато гледате само продукцията и забравяте най-важното - участията, концертите и въобще паричният оборот в този бизнес. С години ви говоря, че той (паричният оборот) храни чалгата, но никога не помислихте и за секунда за какво ви дрънкам. И накрая, като преди няколко месеца една медия попита Кама верно ли е изкарала 20 милиона, за 20 години кариера, тук настана едно мълчание, че направо си бяха за съжаление разни индивиди. Кама никога не е падала под 10 участия на месец в нито един момент от кариерата си независимо дали и смятате паузи и амплитуди. Това е истински бранд. Това е истинска кариера. Това е марка. Това е онова, заради което напускането на Пайнер въобще не и се отрази по какъвто и да е начин, на паричният оборот и заетостта. Па нека си говорят колкото искат и за 3-те и 4-те хита, на никой не му пука за това. Когато обаче попитаме колко е изкарала конкуренцията, настава пак тишина. Оценяваме тази реакция. Знаем, че това е свеждане на глава пред най-голямата..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 то и бизнес дамите имат пари .,ама не ги прави актуални и обичани от хората.Та така и нашта бездарница.Има пари,ама хитове и фенове,особено нови не........ В музиката се броят хитове и фенове,а не пари..парите са в другите сфери. Успокояваме ли се с чуждите милиони от липса на хитове и актуалност Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Така е, когато гледате само продукцията и забравяте най-важното - участията, концертите и въобще паричният оборот в този бизнес. С години ви говоря, че той (паричният оборот) храни чалгата, но никога не помислихте и за секунда за какво ви дрънкам. И накрая, като преди няколко месеца една медия попита Кама верно ли е изкарала 20 милиона, за 20 години кариера, тук настана едно мълчание, че направо си бяха за съжаление разни индивиди. Кама никога не е падала под 10 участия на месец в нито един момент от кариерата си независимо дали и смятате паузи и амплитуди. Това е истински бранд. Това е истинска кариера. Това е марка. Това е онова, заради което напускането на Пайнер въобще не и се отрази по какъвто и да е начин, на паричният оборот и заетостта. Па нека си говорят колкото искат и за 3-те и 4-те хита, на никой не му пука за това. Когато обаче попитаме колко е изкарала конкуренцията, настава пак тишина. Оценяваме тази реакция. Знаем, че това е свеждане на глава пред най-голямата..... Не отричам, че винаги е имала участия, но това не те прави активен, защото нямаш нова продукция. То и още знайни и незнайни певици от 90-те още ги канят по кръчми и ресторанти, ама не са пускали нови песни от години. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не отричам, че винаги е имала участия, но това не те прави активен, защото нямаш нова продукция. То и още знайни и незнайни певици от 90-те още ги канят по кръчми и ресторанти, ама не са пускали нови песни от години. ОК, всеки може да си говори колкото иска. Но фактите са, че Кама има и днес над 10 участия месечно по клубове, а банкетите не ги и знаем. Факт е, че и турнето и в САЩ бе пред очите ни с допълнителни концерти и много фурор покрай тях. Нагледахме са на клипчета от цяла Америка и видно всичко бе пълно, а организаторите доволни. Хитовете и тук, са хитове и там. Шоуто тук е шоу и там. Успехът тук, се повтори и там. И при прякото сравнение с Галена и Преслава нещата взеха да стават сериозни, защото очевидно Кама се представи по-добре от тях. И когато цялата тази картинка стане цветна и 16х9, с долби съраунд озвучение, какво значение има какво издаваш, каква продукция имаш и колко често я представяш, след като крайната цел е постигната убедително? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина си имаше периоди, в които Камелия никаква я нямаше - 2003, 2011, 2012, 2013 .. чак 10 години не са, но в никакъв случай през целия период на кариерата си не е била винаги активна (актуална пък още по-малко - говоря с моментна продукция, не с трите хита от 2000 г.) За 21 години, 4 години са нищо. Всяка голяма звезда е имала такива периоди - Ивана, Азис, Десислава, Софка, Стораро... Петя от Толбухин ви научи всяка година да ви залива с по 100 пумии. Реално - 2003 си пусна Така ми липсваш и я караше нй инерция от 2002 2011 - Манастир и Еротика - 2 клипа + Лошо дейставш ми 2012 и 2013 - не е пускала нищо . Това е . А и Камелия никога не е държала на количеството. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галена днес или утре ще е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 https://www.facebook.com/aneliaonline/posts/1558275647542303 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Преслава първия месец 7 милиона, а сега за 21 дни има едва 1.7 млн. Да не би да е спряла да се показва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галена днес или утре ще е Сигурно ли е , че ще излезе тези дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Сигурно ли е , че ще излезе тези дни? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Преслава първия месец 7 милиона, а сега за 21 дни има едва 1.7 млн. Да не би да е спряла да се показва? При песента на Криско се получи същото а неговата бе близо 10 дена повече на началната страница на ютюб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Преслава първия месец 7 милиона, а сега за 21 дни има едва 1.7 млн. Да не би да е спряла да се показва? мина и замина. Пресията пуска едномесечни хитове ФАКТ !!! МОРО МУ песен на годината ФАКТ !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Преслава първия месец 7 милиона, а сега за 21 дни има едва 1.7 млн. Да не би да е спряла да се показва? Не е спряла да се показва. Просто интересът секна, песента писна бързо, както пророк Мохамед каза на втория ден след излизането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари