GSimeonova Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Поредната И на всички като теб е новата на Галена. Ако Кама и Галош ги бяха пуснали миналата година, щеше да впе чат лят публиката, но в този случай са поредните. Този стил бързо омръзна Нормално има го в изобилие в поп-а..Но "И на всички като тебе" си остава една.Още си я слушам с кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много як клип от Галена. А с тая къса коса е много секси. Много ме кефи тая визия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Поредната И на всички като теб е новата на Галена. Ако Кама и Галош ги бяха пуснали миналата година, щеше да впе чат лят публиката, но в този случай са поредните. Този стил бързо омръзна С друг ме бъркаш = И на всички като тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Една година от издаването на една от най-любимите ми песни за последните години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Евала на Галена какъв е тоя клип просто нямам думи много ми хареса , но песента е потрес изобщо не ми харесва , знам че ще бъда нападнат пак , но изразявам мнение. Време е Галена да наблегне повече на песните ,ясно е вече , че е ненадмината в клиповете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Какво стана? Моя грешка! Признат грях не е грях! :1000 (29): Още преди седмица ми пратиха припева на песента и нямаше нищо общо с тази. Явно е друга, но е пак е текст от нова песен на Галена,която е с голяма драма в текста. Ще поживеем и ще чуем и нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 След #ПростоШоу се пуска новата на Камелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 След #ПростоШоу се пуска новата на Камелия! Ужас! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 След #ПростоШоу се пуска новата на Камелия! На мен ми се пуска новата на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена не трябаше да пусне песента днес. Петък преди Коледа. Гледанията ще са дъното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ама клипът отново е топ! И Боса и Шоуто са най-яките клипове за годината по мое мнение. Накрая много се смях, забавно, готино, раздвижено! Май покрай видеото веднага не успях да обърна внимание на песента, но дадох шанс и наистина ми допада. Музиката е яка. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена вече не иска да пуска чалга песни тип 'Пак ли'. Защо постоянно плюете хората които се трудят ? Заслужавате кючеците на Джамайката,Стораро и Роксана и нищо доуго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ама клипът отново е топ! И Боса и Шоуто са най-яките клипове за годината по мое мнение. Накрая много се смях, забавно, готино, раздвижено! Май покрай видеото веднага не успях да обърна внимание на песента, но дадох шанс и наистина ми допада. Музиката е яка. Превъртам часта след 2:40. Много й отива агресията, #Мама е повече от опасна! Ако има награди, би трябвало да вземе и клип и артистичност, но уви за всеки по нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защо пусна трета поредна песен с хаштаг? Това отдавна се изтърка .... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Защо пусна трета поредна песен с хаштаг? Това отдавна се изтърка .... Кейлииииииииии гледанията вървят много зле. ама така става като не пусна Трийзър преди премиерата, като Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кейлииииииииии гледанията вървят много зле. ама така става като не пусна Трийзър преди премиерата, като Преслава Нали се кълнеше, че ще мине рекорда на Преслава - 500 000, какво стана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В 12 без 20 ще спиш ли, я осъзнай се. Без 10 да не повтарям, смятам бара с теб да затварям. Мама тепърва почва да празнува, музика силно искам да се чува! който му стиска да ме спира, мама е президент, мама рапира. Пристигам с въртолета ползвам всички лоши момчета Като кажа пейте този клуб да е взривен като кажа party да е лудо като мен кажа ли на 3 че искам всичко да се чука всички чаши в въздуха тука като ти поръчам водка 3 да донесеш като кажа целуни я да я изядеш кажа ли ви дрехи долу всички дрехи долу бъзик бе дишай тва е просто шоу Вече е 3 без 10 поздравявам те с тази песен луд ли си кво се прайш че не чуваш липсвам ти и се преструваш DJ я ела ми че ми трябваш тоя нещастник да го зарадваш я му пусни мухата че скучае за бившата да помечтае Пристигам с въртолета ползвам всички лоши момчета И кво ме гледа тази по нервите ми лази май влака ще я гази газии газии/x2 бум...бум...бум-бум-бум-бум бум шакаляка ляка парти бомба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В 12 без 20 ще спиш ли, я осъзнай се. Без 10 да не повтарям, смятам бара с теб да затварям. Мама тепърва почва да празнува, музика силно искам да се чува! който му стиска да ме спира, мама е президент, мама рапира. Пристигам с въртолета ползвам всички лоши момчета Като кажа пейте този клуб да е взривен като кажа party да е лудо като мен кажа ли на 3 че искам всичко да се чука всички чаши в въздуха тука като ти поръчам водка 3 да донесеш като кажа целуни я да я изядеш кажа ли ви дрехи долу всички дрехи долу бъзик бе дишай тва е просто шоу Вече е 3 без 10 поздравявам те с тази песен луд ли си кво се прайш че не чуваш липсвам ти и се преструваш DJ я ела ми че ми трябваш тоя нещастник да го зарадваш я му пусни мухата че скучае за бившата да помечтае Пристигам с въртолета ползвам всички лоши момчета И кво ме гледа тази по нервите ми лази май влака ще я гази газии газии/x2 бум...бум...бум-бум-бум-бум бум шакаляка ляка парти бомба Шок и резил - мигом го сравни с този шедьовър: Мачкам те, трия те, даже те забравих, но сърцето цяло при тебе си оставих. Не се изтриваш и със сто да съм, ти ме убиваш, а пък жива съм. Липсваш ми, и личи, и ми се познава, тъжната, лудата, мрази да те няма. Не си признавам, ако ме боли, но даже да мълча го знаеш ти. Само да те питам как си с жените, с някоя в четири пак ли си звъните? Като на мен да кажеш, че нощта е страшно дълга, ако няма я. Само да те питам как си с алкохола, в него ли ме давиш, защото аз не мога? И страдам още за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Мразя се като в два в профила ти влизам, мразя се затова теб, че те обичам. Минавало било с времето, а сутрин в мислите си първото. Липсваш ми, и личи, и ми се познава, тъжната, лудата, мрази да те няма. Не си признавам, ако ме боли, но тебе как те искам знаеш ли? Само да те питам спиш ли с телефона? Оставяш ли го твоя, защото аз не мога. На линия съм за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Само да те питам спиш ли с телефона? Оставяш ли го твоя, защото аз не мога. На линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб. Само да те питам гушка ли те друга? И казва ли ти страшно по тебе, че е луда? На линия съм за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Текстът е много як този път, при Боса имаше някви дразнещи моменти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ама и Галя се включи в промиването на мозъци на тема "Агресия" ... Гери-Никол "просто ги убива", Яница и Татяна се разправят с бивши, Теда мачка,Криско има базука, Тита кльопа и изчежда, сега се гаси фас в окото. Младото поколение все пак гледа и това са най-рейтинговите изпълнители. То нема да остане човек в тая държава с тия текстове и клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ама и Галя се включи в промиването на мозъци на тема "Агресия" ... Гери-Никол "просто ги убива", Яница и Татяна се разправят с бивши, Теда мачка,Криско има базука, Тита кльопа и изчежда, сега се гаси фас в окото. Младото поколение все пак гледа и това са най-рейтинговите изпълнители. То нема да остане човек в тая държава с тия текстове и клипове. От всички изброени Татяна е най-класна: Пазарджик е нейн, бичес!!! Скоро и Стамболийски... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена Просто се забавлявайте с новата ми песен #ПростоШоу 💣💣💣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галена Просто се забавлявайте с новата ми песен #ПростоШоу 💣💣💣 Просто не искаме, защото просто......ни е тъпа песента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пристигам с Николета ползвам всички лоши момчета :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Просто не искаме, защото просто......ни е тъпа песента Стигааааа....уникална е! Много ме зариби, особено където спука от бой оная Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари