FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 230k Това е просто началото !!!!!!! На бас, че тази песен ще се превърне в следващият мегахит на Галена. Егати жестокият саунд, изпяване и присъствие има. Няма как това да не стане голям хит. Брутална е, просто брутална. Отдавна не се бях нокефил така на някое попфолк парче. Супер е отвсякъде. Клипът пак е без конкуренция. Не я е страх да се преобразява за всяка роля. А някои още с буклите на диваните се снимат. Браво, Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Както и предрекох, 250к направи за денонощие. Това е повече от перфектно, при все, че всичко живо е по пътищата, моловете и магазините, а евентуално който не, е по заведенията петък вечер. 2 дни по-рано да я беше пуснала, сигурно щеше да има 400к. Сигурен съм, че в дългосрочен план ще задмине повечето големи премиери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 240к - колкото "Пада звезда". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Както и предрекох, 250к направи за денонощие. Това е повече от перфектно, при все, че всичко живо е по пътищата, моловете и магазините, а евентуално който не, е по заведенията петък вечер. 2 дни по-рано да я беше пуснала, сигурно щеше да има 400к. Сигурен съм, че в дългосрочен план ще задмине повечето големи премиери. има още 1 ч. наистина 250 к. РЕКОРД. да пускаш песен повреме на голямото пътуване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 240к - колкото "Пада звезда".Кейли много добре знаеш че точно заради коледните празници Галена прави слаб старт. 'Мачкам те, трия те, даже те забравих,' дори няма да прави 9,5 млн. до 1 Януари Фиклена, коментирай колко яростно се кълнеше, че "Не се изтриваш" няма да има 10 млн. до края на годината, а всъщност ще ги направи! Кейли 8 декември мина още ли си пиян ? АБСУРД ДА ПРАВИ 10 млн. ДО 31 ДЕКЕМВРИ. 7 841 175 показвания а останаа само 21 д. 46 ХИЛ. 2 ХИЛ. :mf_surrender: Какво ненормално има? С точно по 100к на ден и ще ги направи (сега прави около 120 к). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А,помним ли провалите на Преса хах ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А,помним ли провалите на Преса хах ? На Галош бяха още по-гръмки ...... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На Галош бяха още по-гръмки ...... [ а Преслава всяка година редовно си пускаше провали докато Галена мачкаше всички живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Да не забравяме,че когато Галена мачкаше с хитове,Преса бършеше сълзи и сополи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 а Преслава всяка година редовно си пускаше провали докато Галена мачкаше всички живо Има над 8 милиона гледания - какъв провал? Да не забравяме,че когато Галена мачкаше с хитове,Преса бършеше сълзи и сополи. А когато Преслава мачкаше с хитове, Галена мачкаше други неща по ваните Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Има над 8 милиона гледания - какъв провал? айде сега не беше голям хит, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 16 хил. лева https://www.ysl.com/bg/shop-product/women/s...men_shoes_boots Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Наистина вчера топ коментарите с най много лайкове бяха, че искат фолк парче от Галена. Чак такива коментари да се цензурират и трият не е редно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Наистина вчера топ коментарите с най много лайкове бяха, че искат фолк парче от Галена. Чак такива коментари да се цензурират и трият не е редно... Коментарите си стоят. На вас нещо друго ви пречи да ги видите, а не че ги няма вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Коледно пътуване в ход – стотици хиляди българи на път! На първи януари пък е денят на голямото завръщане Пикът на отпътуването с автобуси за Коледа ще е днес и утре. На първи януари пък е денят на голямото завръщане, съобщи Георги Атанасов, управител на една от превозваческите фирми. Според него за първи път по Коледните и Новогодишни празници се забелязва отлив на клиенти. Още има билети за автобус. Той обяснява това с разширяване на сивия сектор в този вид превози. 200 000 автомобила се очакват да напуснат София за Коледните празници, по прогнози на пътната полиция, съобщи Нова тв. Най-натоварено ще е по магистрала "Тракия". /"24 часа" burgasinfo.com Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Излишно е да се оправдавате. Интернет има навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Коледно пътуване в ход – стотици хиляди българи на път! На първи януари пък е денят на голямото завръщане Пикът на отпътуването с автобуси за Коледа ще е днес и утре. На първи януари пък е денят на голямото завръщане, съобщи Георги Атанасов, управител на една от превозваческите фирми. Според него за първи път по Коледните и Новогодишни празници се забелязва отлив на клиенти. Още има билети за автобус. Той обяснява това с разширяване на сивия сектор в този вид превози. 200 000 автомобила се очакват да напуснат София за Коледните празници, по прогнози на пътната полиция, съобщи Нова тв. Най-натоварено ще е по магистрала "Тракия". /"24 часа" burgasinfo.com ахахах обичам те!!! Оправяш ми деня честно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Излишно е да се оправдавате. Интернет има навсякъде. секнаха и гледанията на Преслава. ЗАЩО ЛИ ?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 секнаха и гледанията на Преслава. ЗАЩО ЛИ ?!?! 2 месеца след премиерата прави около 80-100к дневно .. Галош с тоя темп ще падне под тая цифра още на втората-третата седмица Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 2 месеца след премиерата прави около 80-100к дневно .. Галош с тоя темп ще падне под тая цифра още на втората-третата седмица 100k не прави вече 2-3 седмици. Около 70-80к са си, а пате и ме густа май правят повече. Не забравяй че пада звезда падна под 100к още първата седмица, но важното е че после ги задържа.....Всъщност откога за пресовите станаха важни гледанията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 100k не прави вече 2-3 седмици. Около 70-80к са си, а пате и ме густа май правят повече. Не забравяй че пада звезда падна под 100к още първата седмица, но важното е че после ги задържа.....Всъщност откога за пресовите станаха важни гледанията? Откакто Преси счупи всички възможни рекорди Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Me Gusta стартира с 200к гледания също, а сега къде е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Излишно е Галенови да се оправдавате с празници,второ , трето ... песента не предизвика интерес и това е , време е Галена да прогледне и да спре да се прави на Гери-Никол защото както се вижда от последните и песни не и се получава. Ако сравним последната на Преса и тази боза на Галена базата е нулева първата я убива отвсякъде, но пак ще кажа Галя е ненадмината в клиповете. Признайте си Галенови ,че това е поредния флоп на Жалена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Откакто Преси счупи всички възможни рекорди добре че Галена на пусна трейзър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 добре че Галена на пусна трейзър. Какво ти решава един тийзър бе, спри да се излагаш .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари