Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 "Не се изтриваш" угасна по-бързо и от "Моро му", едната поне имаше страшен прием 9 месеца след излизането си и още е един от пироните на всяка дискотечна програма (съдейки по ходенето ми онзи ден), другото като гледам ще се окаже едно сезонен хит, макар и сериозен по размер. "Ме густа" и "Пате" са хитовете на есента в чалгата, и естествено "Шушана", но там е ясно. "Тук жена му пази" се оказа пък тотален флоп, доби популярност заради имената. Към днешна дата песента е нула. "Пада звезда" е по-скоро сравнима с "Мина ми", отколкото с която и да е друга песен на Галена от годината. "Без теб" даже не я коментираме. Дори и в най-слабата си година Галена е по-силна от Преслава. Просто силната есен на Преслава покрай наглия кавър на "Шушана" и "Не се изтриваш" изкривиха представите на хората. Е, глупости, как ще е тотален флоп, това е един от най-големите хитове на лятото. Какво, като е нямало голямо изригване на нея на концерта? То миналата година нямаше изригване и на "Няма да ти пиша", ама песента беше един от блокбъстърите на 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не е вярно. "Не се изтриваш" прави повече. https://bg.popnable.com/charts/top-40/week-155 Аз говоря за последните няколко дни: https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Е, глупости, как ще е тотален флоп, това е един от най-големите хитове на лятото. Какво, като е нямало голямо изригване на нея на концерта? То миналата година нямаше изригване и на "Няма да ти пиша", ама песента беше един от блокбъстърите на 2016. Ми не съдя само по това. Виж гледанията в последната седмица - под 10к на ден 4 месеца след излизането си. "С тебе или с никой" прави повече, да не говорим за песните от същия период - "Без чувства" е на 18-19к, "Как да изтрезнея" е над 50к, "Ще ме научиш ли" около 12к, "Дразни ме" - 14к и т.н. Да, като излезе, имаше еуфория, но виждаме, че в дългосрочен план това се е дължало на нещо друго - имена, звучене. Да не говорим, че песента беше първото силно предложение в чалгата след месец-два суша и погром в сравнение с попа. Нормално да стане моментен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми не съдя само по това. Виж гледанията в последната седмица - под 10к на ден 4 месеца след излизането си. "С тебе или с никой" прави повече, да не говорим за песните от същия период - "Без чувства" е на 18-19к, "Как да изтрезнея" е над 50к, "Ще ме научиш ли" около 12к, "Дразни ме" - 14к и т.н. Да, като излезе, имаше еуфория, но виждаме, че в дългосрочен план това се е дължало на нещо друго - имена, звучене. Да не говорим, че песента беше първото силно предложение в чалгата след месец-два суша и погром в сравнение с попа. Нормално да стане хит. Защо задаваш въпрос, като сам си отговаряш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Защо задаваш въпрос, като сам си отговаряш? Не е въпрос, а констатация. Дали е било заради или заради друго - можем да гадаем. Но както виждаме, към днешна дата "Тук жена му пази" е едно сезонно хитче, което на моменти се изкарваше хита на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Аз говоря за последните няколко дни: https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 О, интересна е тази класация, не я знаех. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми не съдя само по това. Виж гледанията в последната седмица - под 10к на ден 4 месеца след излизането си. "С тебе или с никой" прави повече, да не говорим за песните от същия период - "Без чувства" е на 18-19к, "Как да изтрезнея" е над 50к, "Ще ме научиш ли" около 12к, "Дразни ме" - 14к и т.н. Да, като излезе, имаше еуфория, но виждаме, че в дългосрочен план това се е дължало на нещо друго - имена, звучене. Да не говорим, че песента беше първото силно предложение в чалгата след месец-два суша и погром в сравнение с попа. Нормално да стане моментен хит. Е, и? Песента няма staying power, голям праз, това не променя факта, че мачкаше в месеците, в които беше актуална. Ще си направи 9 млн. безпроблемно. Извинявай, ама песента, която определяме за хита на годината има само 3 млн. повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Е, и? Песента няма staying power, голям праз, това не променя факта, че мачкаше в месеците, в които беше актуална. Ще си направи 9 млн. безпроблемно. Извинявай, ама песента, която определяме за хита на годината има само 3 млн. повече... Което е показателно, че в някои моменти гледанията не са всичко. За мен е много по-важно кои песни и след години си остават все така актуални, а не някакви моментни явления. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 "Тук жена му пази" си беше голям хит. През септември я чувах всеки ден из Студентски град! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Някои песни спират да се показват изведнъж на много места (не знам защо)и гледанията падат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Някои песни спират да се показват изведнъж на много места (не знам защо)и гледанията падат. Ти да мълчиш, като говорим големите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Анелия няма ли да пуска нещо ново? Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Някои песни спират да се показват изведнъж на много места (не знам защо)и гледанията падат. Подозирам, че и при Джеслава това е така. По-необяснима е, когато някоя рандъм песен от нищото започне да излиза масово и да прави гледания. Последният такъв случай - "Каква съм луда" в последните три седмици изключително възходяща градация. https://bg.popnable.com/videos/49949-kali-kakva-sam-luda Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Песента която разтресе България за месец и умря, но такъв бум не е имало към нито една чалга песен(изкл. Азис) тая година. Ако нямаше ограничения и се показваше(ваши теории) да е ударила отдавна 10млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не съм забелязал нищо такова. Може би защото тогава се стягах да заминавам, но определено не видях някаква реакция, освен "Сузанита - анатема" настроението по инерция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ти да мълчиш, като говорим големите. Големите явно не разбирате от гледания Подозирам, че и при Джеслава това е така. По-необяснима е, когато някоя рандъм песен от нищото започне да излиза масово и да прави гледания. Последният такъв случай - "Каква съм луда" в последните три седмици изключително възходяща градация. https://bg.popnable.com/videos/49949-kali-kakva-sam-luda Започна да ми се показва след Хабиби тази песен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не съм забелязал нищо такова. Може би защото тогава се стягах да заминавам, но определено не видях някаква реакция, освен "Сузанита - анатема" настроението по инерция. 77К гласове 11,500 коментара Коя друга чалга песен има толкова? На Андреа всички хитове са й били покрай скандал. Не виждам кое е странното и при този, който го убиха заради ограниченото си мислене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Големите явно не разбирате от гледания Базиках се. Исках да се скараме за нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Базиках се. Исках да се скараме за нещо. О не ми се занимава. 2 милиона с почти 70К гласа общо и 11К коментара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ех, като слушам "Строго забранено", си мисля как брутално залезе Анди. До 2013 беше в топа на чалгата. Този глас, колкото и ограничен, е толкова разпознаваем и синоним на чалгата за периода, в който беше топ лице. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ех, като слушам "Строго забранено", си мисля как брутално залезе Анди. До 2013 беше в топа на чалгата. Този глас, колкото и ограничен, е толкова разпознаваем и синоним на чалгата за периода, в който беше топ лице. Винаги ще ми е на сърце тая мастия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Тя няма и желание вече, предполагам покрай здравословните проблеми. За 2 години има 3 песни. Не се поддържа така кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 В Папараци отрече да има здравословни проблеми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Андреа сама си пожела да е на това положение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари