Dominatora Публикувано на Ноември 21 Report Share Публикувано на Ноември 21 Музика: Илия Загоров Текст: Глория и Илия Загоров Аранжимент: Максим Горанов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Милко Калайджиев направи видеоклип към ретро хита си "Пари без любов". Песента е позната на феновете на фолка от далечната 1998 година, когато излиза в албума "Спомен за обич" и в компилацията "Попфолк фиеста -2". Музиката на парчето е дело на Илия Загоров, текстът е на Глория и Илия Загоров, а аранжиментът е направен от Максим Горанов. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Тенчо Янчев. Бил съм много малък и не я знаех тази песен, но е хубава и смислена! Впечатлих се, че точно сега е решил да направи клип на песента, но за хубавата музика никога не е късно! Това се казва приятна изненада! Ще е хубаво и ако други изпълнители направят клипове на песни, които са се харесвали и са любими на публиката, като на мен ми се иска много Глория да направи такъв на Заблуда, За първи път, На чисто.... или пък на Преслава - Лъган си и ти, Нямаш сърце, Горчиви спомени, Умирам..... Само, че май само с желанието ще си остана. Харесва ми тази идея. Много по-добре да се правят клипове на тези, хубавите песни, които харесвахме, отколкото ей така да се пуска нещо, просто да имаш за 3-4 месеца! Това са си вечни и неостаряващи песни. Дано и други направят същото! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бил съм много малък и не я знаех тази песен, но е хубава и смислена! Впечатлих се, че точно сега е решил да направи клип на песента, но за хубавата музика никога не е късно! Това се казва приятна изненада! Ще е хубаво и ако други изпълнители направят клипове на песни, които са се харесвали и са любими на публиката, като на мен ми се иска много Глория да направи такъв на Заблуда, За първи път, На чисто.... или пък на Преслава - Лъган си и ти, Нямаш сърце, Горчиви спомени, Умирам..... Само, че май само с желанието ще си остана. Харесва ми тази идея. Много по-добре да се правят клипове на тези, хубавите песни, които харесвахме, отколкото ей така да се пуска нещо, просто да имаш за 3-4 месеца! Това са си вечни и неостаряващи песни. Дано и други направят същото! Преслава миналата година снима "Водка с утеха" или "Горчиви спомени" (не съм сигурен, която точно), около периода в който снимаше и "Без теб". Но явно това е поредния клип в който дивана е по-артистичен и адекватен от нея, след като не сме го видели още :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Преслава миналата година снима "Водка с утеха" или "Горчиви спомени" (не съм сигурен, която точно), около периода в който снимаше и "Без теб". Но явно това е поредния клип в който дивана е по-артистичен и адекватен от нея, след като не сме го видели още :1000 (29): Чудесен избор за песен, но наистина жалко, ако пак не пусне трети пореден клип. Същата история като "Зле разпределени" и "От мен питието". Ако пък реши да ги пусне, сигурно и други ще започнат да правят клипове на някои от старите хитове. Това, което е направил Милко определено ми допада! Може да е нещо простичко и семпло, но е достатъчно и е жест към хората, които те харесват. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Преслава миналата година снима "Водка с утеха" или "Горчиви спомени" (не съм сигурен, която точно), около периода в който снимаше и "Без теб". Но явно това е поредния клип в който дивана е по-артистичен и адекватен от нея, след като не сме го видели още :1000 (29): Преслава за пореден път е изкопирана от колегите, след като Милко й взе "За да те забравя", Дилан - "Жените след мен", Наско Ментата - "Шушана", сега и това! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.