Andrew Cunanan. Публикувано на Ноември 23 Report Share Публикувано на Ноември 23 Провокиран от нещата, които се случват около Дебора, новата й песен и като човек, преживявал същия тормоз, пребивания, заплахи и обиди - смятам, че е време и в този форум да се говори за проблемите, а не всичко да е - "иху-ахо"... Защо жертвите да се срамуваме? Трябва да се срамуват насилниците и да бъдат наказани от закона. НЕКА БЪДЕМ СИЛНИ, НЕКА ГОВОРИМ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С ТОЧНИТЕ ИМ ИМЕНА: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Никога от никой. Нападат само слаби хора, а аз басма не цепя на никой. Да посмее някой да ми причинява психически или физически тормоз и ще го докарам до лудница. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Да бил съм жертва като малък са ме изнасилвали многократно две момчета братя!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да бил съм жертва като малък са ме изнасилвали многократно две момчета братя!!! Май ти е харесвало. Мазохист! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Май ти е харесвало. Мазохист! :1000 (29): Не сериозно бях на 6 7 години дори не знаех какво правят с мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Не сериозно бях на 6 7 години дори не знаех какво правят с мен Ама ти сериозно ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ама ти сериозно ли Да бяха цигани братя и не беше само веднаж много кратно ме изтезаваха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Не, за щастие съм расъл в отлична и здрава семейна среда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да бяха цигани братя и не беше само веднаж много кратно ме изтезаваха Насилвали или изнасиляали? Вашите как реагираха? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Насилвали или изнасиляали? Вашите как реагираха? Не съм им казвал защото шока за тях би бил много потресаващ решил съм да им спестя това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Не съм им казвал защото шока за тях би бил много потресаващ решил съм да им спестя това А е трябвало, щяха да си го отнесат. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 А е трябвало, щяха да си го отнесат. Да така и мисля че това е оставило в мен някаква травма даже си мисля че от там насетне се зародило в мен чуството да харесвам мъже вместо жени незнам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да така и мисля че това е оставило в мен някаква травма даже си мисля че от там насетне се зародило в мен чуството да харесвам мъже вместо жени незнам... И ти ли си от дълбоката резерва?! Думи нямам. Принципно е възможно, всичко е психика. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Аз най-добре, харесвам само себе си и секса изобщо не ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аз най-добре, харесвам само себе си и секса изобщо не ме кефи Значи ти си асексуален така ли му се викаше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ти как си се справил с тази травма - самостоятелно или си ходил на терапия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ти как си се справил с тази травма - самостоятелно или си ходил на терапия? Аз даже преживях и втора след това като бях малък паднах от дърво бил съм в безсъзнание момичето което е било с мене твърдеше че след падането съм лежал на земята като умрял непомръдвайки се бях в безсъзнание после след като се свестих ме откараха в болница лежах 10 дена имах сътресение на мозъка но това не е по темата имах много проблеми в училище винаги бях аутсайдера на класа учениците винаги ми се подиграваха помятаха ми обидни думи и то защо защото не бях от тяхната среда тоест не бях като тях бях кротко и добро момче а такива винаги ги мачкаха но това си бях аз и не можех да се променя не можех като тях да бягам от часове да пуша цигари и т. н Въопще целият ми живот беше един ужас който съм преживял и само аз си знам какво ми е било! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Аз даже преживях и втора след това като бях малък паднах от дърво бил съм в безсъзнание момичето което е било с мене твърдеше че след падането съм лежал на земята като умрял непомръдвайки се бях в безсъзнание после след като се свестих ме откараха в болница лежах 10 дена имах сътресение на мозъка но това не е по темата имах много проблеми в училище винаги бях аутсайдера на класа учениците винаги ми се подиграваха помятаха ми обидни думи и то защо защото не бях от тяхната среда тоест не бях като тях бях кротко и добро момче а такива винаги ги мачкаха но това си бях аз и не можех да се променя не можех като тях да бягам от часове да пуша цигари и т. н Въопще целият ми живот беше един ужас който съм преживял и само аз си знам какво ми е било! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Аз даже преживях и втора след това като бях малък паднах от дърво бил съм в безсъзнание момичето което е било с мене твърдеше че след падането съм лежал на земята като умрял непомръдвайки се бях в безсъзнание после след като се свестих ме откараха в болница лежах 10 дена имах сътресение на мозъка но това не е по темата имах много проблеми в училище винаги бях аутсайдера на класа учениците винаги ми се подиграваха помятаха ми обидни думи и то защо защото не бях от тяхната среда тоест не бях като тях бях кротко и добро момче а такива винаги ги мачкаха но това си бях аз и не можех да се променя не можех като тях да бягам от часове да пуша цигари и т. н Въопще целият ми живот беше един ужас който съм преживял и само аз си знам какво ми е било! А сега на колко си години и това до каква степен е афектирало живота и развитието ти? Недей да отговаряш, ако не е удобно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 А сега на колко си години и това до каква степен е афектирало живота и развитието ти? Недей да отговаряш, ако не е удобно. На 29 аз вече дори съм го забравил неща и да си го спомням дори мога да кажа че сега съм доста по добре от преди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 На 29 аз вече дори съм го забравил неща и да си го спомням дори мога да кажа че сега съм доста по добре от преди Това е хубаво, надявам се да си преживял проблема, а не да си го потискал и оставил встрани! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Никога в семейството ни не е имало и най-малка наченка на каквото ѝ да е насилие. Майка ми ми е разказвала, че като съм бил на около 3 години ме е пляснала с шамар по дупето и после е плакала, защото никога никой не е удряла и го е направила в някакъв нервен момент, голямо келешче съм бил като малък :1000 (29): Страшно е това, което за съжаление се случва в немалко семейства. Още по-страшно е, че често пъти жертвите са с доста промит мозък и извратена представа за фактите. Понякога се привързват към това насилие и го приемат за нещо нормално, за наякаква форма на любов. В други случаи съм чел как насилникът е успял да вмени чувство за вина на жертвата, която именно за това не се оплаква, защото се чувства виновна и, че напълно заслужава това, което ѝ се случва. Насилието е нещото, което най-много ме отвращава. Във всичките му форми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.