Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Зариби ме, но ударението на "лети" ми бърка в здравенцето: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Като чуеш как я изпълнява на живо, ще те зариби повече (това ударение е направено за съзвучие) Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Уникална! Много ми се иска да направят дует,ще им се получи добре според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Преслава спира участията. Няма да пее до раждането. Най-накрая да се отнесе сериозно към състоянието си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Преслава спира участията. Няма да пее до раждането. Най-накрая да се отнесе сериозно към състоянието си. А вярно ли е, че е снимала клип на нова песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 А вярно ли е, че е снимала клип на нова песен? Снимала е, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Време беше да се спре с участията и да се отдаде на заслужена почивка. Чакаме я пак другата година да се завърне на клубната сцена и да смаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Снимала е, да. Каквото и да е снимала, няма да излезе скоро. Добре и се получиха нещата, може спокойно да се отдаде на почивка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Каквото и да е снимала, няма да излезе скоро. Добре и се получиха нещата, може спокойно да се отдаде на почивка. Разбира се, определено сега най-важното е да си почива и да си гледа семейството. Не е от изпълнителите, които ще се забравят за една година, нито смятам, че тази пауза ще се отрази зле на кариерата й. Достатъчно е да се завърне с ударна песен и свежи сили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Дали Павел ще е силният шамар, който ѝ е пратила Съдбата, за да се отрезви къде се намира Преславчето? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Фолклорен хит с над 1 милион гледания: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Зариби ме, но ударението на "лети" ми бърка в здравенцето: Винаги съм го чувал "моят глас не те плЕни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ако утре Преслава се издъни с песен - вече няма да ми е любимка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Имаме ли сладко коремче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Имаме ли сладко коремче? Колко е сладка :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Имаме ли сладко коремче? Толумбичка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Имаме ли сладко коремче? В кой месец е? Сладка е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Гледам,че продължава да поема участия има 2 нови току що обявени. Чудя се пари ли няма та пак продължава ,защо не си седи вкъщи за нейно добро ех Преси , Преси ... ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Имаме ли сладко коремче? Много е слаба. Имам чувството, че не се храни добре и се ограничава нарочно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Нашето сладко мамче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 https://www.instagram.com/p/Bjpt-g2DLh4/?taken-by=preslava__ Преслава е на почивка явно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тръпнем ли в очакване за новата тупалка на Преси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Тръпнем ли в очакване за новата тупалка на Преси Да, макар и предните две още да не са ни омръзнали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да, макар и предните две още да не са ни омръзнали. Тя и с тях може да изкара лятото , но не мисля,че ще остане без летен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.