-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Всички, без тези, които всъщност снима Не се шегувам. Може би само "Феномен" и "Новата ти" бих оставила с клипове, но в никакъв случай "Усещане за Мерилин", "Червена точка", "От добрите момичета" и "Бързо ли говоря". На тяхно място можеше да снима "Обещай ми", "Пази се от приятелки", "Зле разпределени" и "Умирам". ''Червена точка'' и ''Усещаме за Мерилин'' наистина са ужас! ''Бързо ли говоря'' на мен ми харесва. Иначе и аз мисля, че ''Пази се от приятелки'', ''Не можеш да си влюбен'', ''Умирам'' и ''Откакто те познавам'' трябваше да ги снима. Реално ''Зле разпределени'' имаше клип. Преслава хич не я бива в реализирането на албуми. Предполагам, че ''Откакто те познавам'' щеше да е голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Абсолютно никаква я няма... На мен всички ми харесват без Мерилина, но другите бяха по-силни от тези, които тя снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Абсолютно никаква я няма... На мен всички ми харесват без Мерилина, но другите бяха по-силни от тези, които тя снима. Най-добрите и албуми си остават ''Не съм ангел'' и ''Пази се от приятелки''. Тя от всеки албум има поне 2-3 потенциални хитове. От ''Интрига'' - ''По-влюбен от всякога'', ''За него не питай'', ''Уморих се''. От ''Не съм ангел'' - ''Познавам те'', ''Пак ще ме обичаш'', ''Пет промила любов'' От ''Пази се от приятелки'' - почти всичко. От ''Как ти стои''- ''Ако ще да боли'', ''От мен питието'', ''Добрини'', ''Почвай ме''. Толкова песни пропиля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Според вас, кои песни трябваше да снима от ''Пази се от приятелки'' ? "Силните мъже"! "Умирам", "Наивница на годината", "Не можеш да бъдеш влюбен" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От ''Интрига'' - ''По-влюбен от всякога'', ''За него не питай'', ''Уморих се''. От ''Не съм ангел'' - ''Познавам те'', ''Пак ще ме обичаш'', ''Пет промила любов'' От ''Как ти стои''- ''Ако ще да боли'', ''От мен питието'', ''Добрини'', ''Почвай ме''. Толкова песни пропиля. Бяха хитове и без клипове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Според вас, кои песни трябваше да снима от ''Пази се от приятелки'' ? "Пази се от приятелки" :1000 (29): И "Наивница на годината" беше супер, не помня дали имаше клип. Това е единствения албум на Преслава, който имам хах. Много е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Най-добрите и албуми си остават ''Не съм ангел'' и ''Пази се от приятелки''. Тя от всеки албум има поне 2-3 потенциални хитове. От ''Интрига'' - ''По-влюбен от всякога'', ''За него не питай'', ''Уморих се''. От ''Не съм ангел'' - ''Познавам те'', ''Пак ще ме обичаш'', ''Пет промила любов'' От ''Пази се от приятелки'' - почти всичко. От ''Как ти стои''- ''Ако ще да боли'', ''От мен питието'', ''Добрини'', ''Почвай ме''. Толкова песни пропиля. Тези червените си бяха хитове и така. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Бяха хитове и без клипове! Можеше и по-големи да станат. "Пази се от приятелки" :1000 (29): И "Наивница на годинта" беше супер, не помня дали имаше клип. Това е единствения албум на Преслава, който имам хах. Много е як. Преслава гостува в едно предаване и каза, че тази песен е за една колежка. После добави, че са в супер отношения с нея и след записките отиват тримата (тя, колежката и гаджето на колежката) да обядват. Истинска до болка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Можеше и по-големи да станат. Преслава гостува в едно предаване и каза, че тази песен е за една колежка. После добави, че са в супер отношения с нея и след записките отиват тримата (тя, колежката и гаджето на колежката) да обядват. Истинска до болка. Винаги съм си мислела, че е за Емилия. А дали не е за Галенче и на това да се дължи разривът в отношенията им? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Пази се от приятелки" :1000 (29): И "Наивница на годинта" беше супер, не помня дали имаше клип. Това е единствения албум на Преслава, който имам хах. Много е як. Имаше игра в "Нов фолк" за сценарии на клипа към "Наивница" и само след месец тя пусна "Не ми пречи". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Можеше и по-големи да станат. Преслава гостува в едно предаване и каза, че тази песен е за една колежка. После добави, че са в супер отношения с нея и след записките отиват тримата (тя, колежката и гаджето на колежката) да обядват. Истинска до болка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Винаги съм си мислела, че е за Емилия. А дали не е за Галенче и на това да се дължи разривът в отношенията им? Е Галена и Емилия нали уж са били само с Галин и Коко. Няма много логика Преслава да ги е минала преди това. Обаче дали сега детето ще я амбицира или по-скоро ще почне по-малко да и пука и да залага на по-различни песни ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ах, въй, НЕ! Не оспорвайте потенциала на любимата ми "Червена точка", в чиито клип Пепе скандализира, натискайки се с един батко. Трябваше да снима след "Феномен": - Октомври - "Пази се от приятелки" - края на Декември - "Умирам" - Февруари - "Наивница-та" - Май - "Откакто те познавам" + "Не можеш да си влюбен" някъде между горепосочените. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Направо не мога да повярвам, че тази ковренска песен и мастийски клип не ви харесват. Как шътка, как се мята, как гледа - невероятна е, истинска сексуална богиня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Направо не мога да повярвам, че тази ковренска песен и мастийски клип не ви харесват. Как шътка, как се мята, как гледа - невероятна е, истинска сексуална богиня! Много ми харесваше навремето, ама сега я свързвам с гадни неща :1000 (19): Е Галена и Емилия нали уж са били само с Галин и Коко. Няма много логика Преслава да ги е минала преди това. Обаче дали сега детето ще я амбицира или по-скоро ще почне по-малко да и пука и да залага на по-различни песни ? Е не преди това, а по време на връзката им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Направо не мога да повярвам, че тази ковренска песен и мастийски клип не ви харесват. Как шътка, как се мята, как гледа - невероятна е, истинска сексуална богиня! Брутална песен. Беше сочена за Хит на 2009. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Брутална песен. Беше сочена за Хит на 2009. Страхотна е! :1000 (19): Тази също, пее като Ангел! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Страхотна е! :1000 (19): Тази също, пее като Ангел! Една от любимите ми поп-фолк песни. Жалко, че почти нищо не остана от това гласище. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Една от любимите ми поп-фолк песни. Жалко, че почти нищо не остана от това гласище. Сега след почивката може и да си повъзвърне част от гласа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Също заслужаваше клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре"ми е любимата балада нa Преси, а балада котяо не и' харесвам е "Силните мъже". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре" ми идва слаба на мен. На фона на "Заклевам те", "Дума за вярност", "БЕЗРАЗЛИЧНА"!! не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре" е въздух под налягане, както и "Ако утре ме губиш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен любимата балада на Преслава ми е ''Не съм ангел''. Веднага след нея са ''Безразлична'' и ''Водка с утеха''. Албума ''Не съм ангел'' наистина е нейния апогей - вътре е все пак ''Моят нов любовник''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре"ми е любимата балада нa Преси На мен ми е любимата й песен като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.