SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 За мен "Не и утре" е една от най-хубавите й песни. Ето това пък е един от най-добрите й цялостни проекти- супер песен+клип като за времето си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тази снощи я чух за първи път и ме грабна! Много силно изпълнение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 За мен "Не и утре" е една от най-хубавите й песни. Ето това пък е един от най-добрите й цялостни проекти- супер песен+клип като за времето си. На мен и до днес ми е интересно как са го записали и как тя пее наобратно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 За мен "Не и утре" е една от най-хубавите й песни. Ето това пък е един от най-добрите й цялостни проекти- супер песен+клип като за времето си. Т'ва е любимата нейна песен. Аз честно казано не я харесвам особено. Според вас сгреши ли Преслава, че през годините не наложи песните си от 2007 и ''Новата ти'' (2008) като вечни хитове ? Последната особено мачка с жестоки гледания. К'во мислите за този хит ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре" ми идва слаба на мен. На фона на "Заклевам те", "Дума за вярност", "БЕЗРАЗЛИЧНА"!! не върви. Не казвам че е наи-силната и', но мен ми е така на сърце и ми е по-любима от останалите. Иначе аз Преслава не я знаех преди "Дума за вярност" и когато излезе тази песен 2003/4 беше ми тъжничко за историята в клипа. Тогава Татяна и Преслава нали ходеха на Охрид Фест и мен Тоти повече ми харесваше от Преси тогава, хаха цирк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Т'ва е любимата нейна песен. Аз честно казано не я харесвам особено. Според вас сгреши ли Преслава, че през годините не наложи песните си от 2007 и ''Новата ти'' (2008) като вечни хитове ? Последната особено мачка с жестоки гледания. К'во мислите за този хит ? Необяснимо е защо не е качена в канала на Планета. "Нищо друго" и "Безумна лудост" наложиха синтезаторната мода. Един от най-естетичните й клипове, от гледна точка на имиджови кадри, историята е плоска и пак се натиска някого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Необяснимо е защо не е качена в канала на Планета. "Нищо друго" и "Безумна лудост" наложиха синтезаторната мода. Един от най-естетичните й клипове, от гледна точка на имиджови кадри, историята е плоска и пак се натиска някого. Песента обаче е топ. Една от любимите ми на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не казвам че е наи-силната и', но мен ми е така на сърце и ми е по-любима от останалите. Иначе аз Преслава не я знаех преди "Дума за вярност" и когато излезе тази песен 2003/4 беше ми тъжничко за историята в клипа. Тогава Татяна и Преслава нали ходеха на Охрид Фест и мен Тоти повече ми харесваше от Преси тогава, хаха цирк. Тя преди "Дума за вярност" има "Права е жената, знае си цената" Като цяло, мерси, че ми припомни, но навремето (2005), освен, че "Дяволско желание" се въртеше през 3 песни, "Дума за вярност" имаше голяма ротация, симпатична балада е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Песента обаче е топ. Една от любимите ми на Преслава. Разбира се и разби с гледания във vbox7: 1 084 682 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хита на лято 2007! Жестока песен и последния морски клип на Преслава. Супер изглежда с черното и оранжевото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Не и утре"ми е любимата балада нa Преси, а балада котяо не и' харесвам е "Силните мъже". Не и утре! Толкова любима... А това, че през 2004-та снима Молиш ме, вместо Горчиви спомени, е най-безумното и неразбираемо решение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тя преди "Дума за вярност" има "Права е жената, знае си цената" Като цяло, мерси, че ми припомни, но навремето (2005), освен, че "Дяволско желание" се въртеше през 3 песни, "Дума за вярност" имаше голяма ротация, симпатична балада е! Предпочитам Финални думи отколко Дяволското желание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не и утре! Толкова любима... А това, че през 2004-та снима Молиш ме, вместо Горчиви спомени, е най-безумното и неразбираемо решение. "Молиш ме" е една от най-добрите й песни ВЪОБЩЕ. Да ни беше спестила този ШОК: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Някой знае ли поради какви причини пропадна клипът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 "Молиш ме" е една от най-добрите й песни ВЪОБЩЕ. Да ни беше спестила този ШОК: Въпрос на вкус. На мен не ми харесва. Помним ли този брутален прием? Премаза ги всичките на този концерт. До една. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Въпрос на вкус. На мен не ми харесва. Помним ли този брутален прием? Премаза ги всичките на този концерт. До една. Една от малкото й по-разчупени изяви на сцена, страхотна беше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хита на лято 2007! Жестока песен и последния морски клип на Преслава. Супер изглежда с черното и оранжевото. Не е последния. Не забравяй мегах(ш)ита "Скоро" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тази снощи я чух за първи път и ме грабна! Много силно изпълнение! А това ти твърдение е скандално. Ся ако кажеш, че не си чувал Помниш ли ти и 100 причини, те моля да напуснеш демонстративно темата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не е последния. Не забравяй мегах(ш)ита "Скоро" Нарежда се до най-слабите песни на Преса. Коментирай този хит: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 MOST ICONIC PERFORMANCE IN CHALGA EVER! Кели, знам, че ти е любимо: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ето такава активност да се вижда. Поздрав с емблемата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 А това ти твърдение е скандално. Ся ако кажеш, че не си чувал Помниш ли ти и 100 причини, те моля да напуснеш демонстративно темата. :1000 (29): "Сто причини", която преди два дни си изтеглих и не съм слушал от 100 години! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нарежда се до най-слабите песни на Преса. Коментирай този хит: Трябваше и на нея да заложи. Сенуж, брутална изява - пияна е до козирката! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ето такава активност да се вижда. Поздрав с емблемата! Наистина с право тази песен е върха и'. Да не се е оценила, жалко би било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Трябваше и на нея да заложи. Сенуж, брутална изява - пияна е до козирката! Но тук ръсеше най-много бисери: :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.