Willy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Кощунство е този хит да липсва от канала на Планета: Беше качена, даже и милион имаше. Изтриха я миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Беше качена, даже и милион имаше. Изтриха я миналата година. Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Трите самостоятелни диаманта в дискографията й: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Трите самостоятелни диаманта в дискографията й: "Moro mou" много добре стои до тях. Интересен ми е твоят топ 10 на Галенините проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 "Moro mou" много добре стои до тях. Интересен ми е твоят топ 10 на Галенините проекти. Песни: 1. Лоша ли съм 2. Спри ме 3. Пак ли 4. Кой 5. Утешителна награда 6. Ще се проваля 7. Хайде, откажи ме 8. В твоите очи 9. Пантера 10. Тихо ми пази Клипове: 1. Една жена 2. Спри ме 3. Дай ми 4. Пантера 5. Хавана - Тропикана 6. Много ми отиваш 7. След раздялата 8. Мама Ураган 9. Боже, прости 10. Тоя става Цялостни проекти: 1. Пантера 2. Пак ли 3. Спри ме 4. Дай ми 5. Лош ли съм 5. Създай игра 6. След раздялата//Тихо ми пази 7. Кой 8. В твоите очи 9. Да ти олекне!!! 10. Ще се проваля 11. Vatreno, vatreno Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Имаш вкус! Само "Да ти олекне" не знам с какво те грабва. Клипът е хубав, но песента е зле. Драганински трябваше да я направи по-ударна на припева и можеше да стане много добро парче. Каментирай, че Галче още си я слуша в колата като си тръгне от участие. Сигурно я е много яд, че вече не я пее по участия, защото хората не реагират въобще на този трак. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Имаш вкус! Само "Да ти олекне" не знам с какво те грабва. Клипът е хубав, но песента е зле. Драганински трябваше да я направи по-ударна на припева и можеше да стане много добро парче. Каментирай, че Галче още си я слуша в колата като си тръгне от участие. Сигурно я е много яд, че вече не я пее по участия, защото хората не реагират въобще на този трак. :1000 (29): Страхотна и изживяна е за мен, ами явно си я харесва, просто този стил не се котира - "Аз и ти" на Анелия, "Без теб" - триглас Преси, "Музика в мен" на Цуци и Ищар - все хубави песни, без тази на Преслава, които не се котираха, хубави са, но им липсва нещо, за да грабнат масовата аудитория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Страхотна и изживяна е за мен, ами явно си я харесва, просто този стил не се котира - "Аз и ти" на Анелия, "Без теб" - триглас Преси, "Музика в мен" на Цуци и Ищар - все хубави песни, без тази на Преслава, които не се котираха, хубави са, но им липсва нещо, за да грабнат масовата аудитория. "Да ти олекне" също се завъртя в началото. А и Галена я пееше по участия цяла година. На Анелия е най-яка от тези. Нищо не й липсваше да стане хит, но явно не уцели момента. На Цветелина и Ищар също е добра. На Преслава е потрес. Аз първия ден си мислех, че са направили гаф от Планета и са пуснали някакво демо, а не готовата песен. :1000 (29): Драганински ми харесва като автор, но не и когато залита прекалено в едната крайност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 "Да ти олекне" също се завъртя в началото. А и Галена я пееше по участия цяла година. На Анелия е най-яка от тези. Нищо не й липсваше да стане хит, но явно не уцели момента. На Цветелина и Ищар също е добра. На Преслава е потрес. Аз първия ден си мислех, че са направили гаф от Планета и са пуснали някакво демо, а не готовата песен. :1000 (29): Драганински ми харесва като автор, но не и когато залита прекалено в едната крайност. Триглас, както каза Остапа - "Пускаш една песен, тръгват 3". Прекалено са различни от масовката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Триглас, както каза Остапа - "Пускаш една песен, тръгват 3". Прекалено са различни от масовката. Много точно описание. :1000 (29): Не е само това,че са прекалено различни.Малко ли различни и интересни парчета станаха хитова? Просто звучат като недовършени и няма никаква енергия в тях. Все едно са правени за някой друг и са им дадени в последния момент направо да ги записват. Така ги виждам аз двете парчета на Галена и Преслава. При Анелия си личи, че е изпипано, както и при Янева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Трите самостоятелни диаманта в дискографията й: КАК ДА НЕ Я ОБИЧАШ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сега по HD-то дават изпълнението на "Аларма" от "неприятните" за Галена награди във "Фестивална". Два часа преди да бъде мощно освиркана, тя приканва "Айде да вдигнем алармата тази вечееер". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сега по HD-то дават изпълнението на "Аларма" от "неприятните" за Галена награди във "Фестивална". Два часа преди да бъде мощно освиркана, тя приканва "Айде да вдигнем алармата тази вечееер". Тематична е жената. :1000 (29): Преди време в ю туб имаше изпълнението на Галя на "Не пред хората" с един виртуален танк, както и на "Дж ме издаде" с един мотор на сцената, а сега не ги откривам. Много яко шоу направи на тези две изпълнение, въпреки че беше на плейбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тематична е жената. :1000 (29): Преди време в ю туб имаше изпълнението на Галя на "Не пред хората" с един виртуален танк, както и на "Дж ме издаде" с един мотор на сцената, а сега не ги откривам. Много яко шоу направи на тези две изпълнение, въпреки че беше на плейбек. А сега върви "Хайде, откажи ме". Преслава пее "като губеше с тебе бях" и й се хили мазно в лицето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 А сега върви "Хайде, откажи ме". Преслава пее "като губеше с тебе бях" и й се хили мазно в лицето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Коя песен е снимала Галена? Дуета или самостоятелната? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Коя песен е снимала Галена? Дуета или самостоятелната? Дуетът с Янева или може би трио с Деси Слава и Янева. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-яката песен на Галя. Направо ме докарва до еуфория всеки път като я слушам. Де да праеше такива песни, щях да съм й фен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дуетът с Янева или може би трио с Деси Слава и Янева. :1000 (29): Все пак Деса е с тях в Мароко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Все пак Деса е с тях в Мароко... Според статиите на Планета Галя и Деси са си отишли първи там, а Цветелина се е присъединила към тях после... но може ли да се вярва на инфо на Планета... :1000 (29): Да кажа и тук, че снимките, които Галка качва са брутални! Дано наистина да имаме клип от там, дори и да е само нейн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-яката песен на Галя. Направо ме докарва до еуфория всеки път като я слушам. Де да праеше такива песни, щях да съм й фен. Дуетът с Янева сигурно ще е нещо такова ориенталско. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-яката песен на Галя. Направо ме докарва до еуфория всеки път като я слушам. Де да праеше такива песни, щях да съм й фен. Ееее... да разбера, че харесваш една песен на Галена, какво чудо :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тази визия е една от най-добрите на Добри Все едно гледаш световен топ модел. https://www.instagram.com/p/Bh3XLgagPCm/ https://www.instagram.com/p/Bh00jv0AAgD/ Силно се съмнявам, че във видеото ще са наконтени с модерни дрехи. Няма до се учудя, ако си напазаруват традионните за Маракеш одежки и така ги видим в клипа. В "Пей, сърце" бяха с дрехи на Мечо Омуртаг. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тази визия е една от най-добрите на Добри Все едно гледаш световен топ модел. https://www.instagram.com/p/Bh3XLgagPCm/ https://www.instagram.com/p/Bh00jv0AAgD/ Силно се съмнявам, че във видеото ще са наконтени с модерни дрехи. Няма до се учудя, ако си напазаруват традионните за Маракеш одежки и така ги видим в клипа. В "Пей, сърце" бяха с дрехи на Мечо Омуртаг. :1000 (29): Тъкмо това щях да напиша, много е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дуетът с Янева сигурно ще е нещо такова ориенталско. :1000 (29): Дано да е хубава, че да ми умре омразата към нея. :1000 (29): Ееее... да разбера, че харесваш една песен на Галена, какво чудо :1000 (29): Да, освен нея и тея трите много ми харесват, особено "Една жена". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.