FikLena Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Kondoma кога ще ъпдейтне :1000 (29): Чак ме кефи как се ентусиазирате на чуждата песен. 'ШЕФКАТА' песен на ГАЛЕНА И ТОНИ СТОРАРО ! ! Стораро естествено , че няма да покани Преслава след резила 'Повече не питай' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 'ШЕФКАТА' песен на ГАЛЕНА И ТОНИ СТОРАРО ! ! Стораро естествено , че няма да покани Преслава след резила 'Повече не питай' Това официално издадена песен ли е? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 'ШЕФКАТА' песен на ГАЛЕНА И ТОНИ СТОРАРО ! ! Стораро естествено , че няма да покани Преслава след резила 'Повече не питай' Шефката е песен на Стораро. Галена е поредния Бурхан и Гюнай за Стораро. Важното е да има фийт. Все му е едно коя или кой ще е Галена като полза от тази песен може да извлече само да я пее по участия. Пайнер нямат права. На концерт няма да я пеят. Няма самостоятелен хит за концерта. Трябва да пее в средата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Шефката е песен на Стораро. Галена е поредния Бурхан и Гюнай за Стораро. Важното е да има фийт. Все му е едно коя или кой ще е Галена като полза от тази песен може да извлече само да я пее по участия. Пайнер нямат права. На концерт няма да я пеят. Няма самостоятелен хит за концерта. Трябва да пее в средата. Може да направи акапелен микс в края на изпълнението си - Шефката + Най-добрата фирма. Може да я прекръстим на Галайката. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Може да направи акапелен микс в края на изпълнението си - Шефката + Най-добрата фирма. Може да я прекръстим на Галайката. Ако Хабиби и Амет излязат на сцената, ще получа дежавю и оргазъм едновременно. Спектакъла ще е безцеремонен :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ако Хабиби и Амет излязат на сцената, ще получа дежавю и оргазъм едновременно. Спектакъла ще е безцеремонен :1000 (6): Ми да ги вземе за танцьорки, това ще е интересен flashback и рестроспекция. Големи звезди си го позволяват, нали и Галена претендира да бъде такава - нека изпипа един такъв пърформанс Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Фенчетата на Галя отново искат да припишат чужд успех за Галена. То това е било винаги, а сега когато тя не е в топ 5 на чалгата ли няма? Анелия и Емануела й взеха момента(нея винаги някой я преебава), но точно певица със 15 години стаж и евтина мастия ли? Може да си правите сметката колко слаба ракия е кака ви Галя. А "Шефката" си е точно песен на Стораро, в неговия стил, само той е в клипа, заглавието не е дует, не е за Пайнер...Галка не важи, язък че е хит песента. По елементарната ви логика, Преси значи има най-гледаната Пайнерска песен. Честито! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Когато Стораро гепи Милионерче-то на Назмилер, все още не бяха модерни специалните участия на певици. Иначе още тогава щеше да покани някоя свободна и навита. Анелия бе люто критикувана, че се включва в песни на мангали, но когато Галя го прави - хвалби. Двоен аршин! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Когато Стораро гепи Милионерче-то на Назмилер, все още не бяха модерни специалните участия на певици. Иначе още тогава щеше да покани някоя свободна и навита. Анелия бе люто критикувана, че се включва в песни на мангали, но когато Галя го прави - хвалби. Двоен аршин! Няма как Галена да не последва стъпките на лидерката Анелия, за да се домогне отново до върха. Правила го е с Камелия, Преслава, с Андреа, с Алисия, с Десислава ... Обича да ползва чуждите формули за успех, а после феновете и да ни обясняват колко е гениална и креативна спасителка на жанра. Хванала се от 3 години за Стораровци като за спасителна лодка и ще дои докрай... И все пак в края на годината ще водим Оф Оф на Силвър и Фентъзи и с удоволствие ще добавим милионите на Шефката към нея. Масовия хит е при Силвър и Фентъзи. Ако още спорят, спокойно можем да добавим Шушана и Зада те забравя към бекграунда на преслините хитове и да обявим Гюнай за певец на 2016 с 2 мегахита по 17 милиона... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Няма как Галена да не последва стъпките на лидерката Анелия, за да се домогне отново до върха. Правила го е с Камелия, Преслава, с Андреа, с Алисия, с Десислава ... Обича да ползва чуждите формули за успех, а после феновете и да ни обясняват колко е гениална и креативна спасителка на жанра. Хванала се от 3 години за Стораровци като за спасителна лодка и ще дои докрай... И все пак в края на годината ще водим Оф Оф на Силвър и Фентъзи и с удоволствие ще добавим милионите на Шефката към нея. Масовия хит е при Силвър и Фентъзи. Ако още спорят, спокойно можем да добавим Шушана и Зада те забравя към бекграунда на преслините хитове и да обявим Гюнай за певец на 2016 с 2 мегахита по 17 милиона... Аз залагам на Бурхан. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Фенчетата на Галя отново искат да припишат чужд успех за Галена. То това е било винаги, а сега когато тя не е в топ 5 на чалгата ли няма? Анелия и Емануела й взеха момента(нея винаги някой я преебава), но точно певица със 15 години стаж и евтина мастия ли? Може да си правите сметката колко слаба ракия е кака ви Галя. А "Шефката" си е точно песен на Стораро, в неговия стил, само той е в клипа, заглавието не е дует, не е за Пайнер...Галка не важи, язък че е хит песента. По елементарната ви логика, Преси значи има най-гледаната Пайнерска песен. Честито! Кой е казал, че успеха е само на Галена? Ние говорим за успеха на песента, който е факт. Как ще не е в топ 5 на чалгата? Тя от топ 5 не е излизала. Сори ако ви се иска да е различно и не ви харесват фактите. Истината понякога боли. :1000 (29): Била слаба ракия... добре, добре... разбирам, че не ви е лесно и на вас. Галена ви вкарва в кризи, истинска кралица! Иска ви се да я нямаше Галка в песента, но я има! Каквото и да казвате за клипа, за стила, за песента - това нищо няма да промени. По елементарната логика за която говориш - Преса има две думи в песента на Фики, а Галена половината от текста. Честито! Когато Стораро гепи Милионерче-то на Назмилер, все още не бяха модерни специалните участия на певици. Иначе още тогава щеше да покани някоя свободна и навита. Анелия бе люто критикувана, че се включва в песни на мангали, но когато Галя го прави - хвалби. Двоен аршин! И кой е виновен, че на Анелия не й се получиха циганските дуети, а на Галя се получават? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Кой е казал, че успеха е само на Галена? Ние говорим за успеха на песента, който е факт. Как ще не е в топ 5 на чалгата? Тя от топ 5 не е излизала. Сори ако ви се иска да е различно и не ви харесват фактите. Истината понякога боли. :1000 (29): Била слаба ракия... добре, добре... разбирам, че не ви е лесно и на вас. Галена ви вкарва в кризи, истинска кралица! Иска ви се да я нямаше Галка в песента, но я има! Каквото и да казвате за клипа, за стила, за песента - това нищо няма да промени. По елементарната логика за която говориш - Преса има две думи в песента на Фики, а Галена половината от текста. Честито! И кой е виновен, че на Анелия не й се получиха циганските дуети, а на Галя се получават? Що да не са й се получили? Моят мъж, На Маями и Коктейл са си стабилни тупалки, просто не парадира с участието си, както не самата Галена, а вие правите. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Що да не са й се получили? Моят мъж, На Маями и Коктейл са си стабилни тупалки, просто не парадира с участието си, както не самата Галена, а вие правите. Ами нека парадират и феновете на Анелия, никой не ги е спрял. На мен и трите песни на Анелия не ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ами нека парадират и феновете на Анелия, никой не ги е спрял. На мен и трите песни на Анелия не ми харесват. Може би ги е срам, защото в две от песните Анелия си редова дуетна половинка, докато в тази със Стораро е специално участие, досущ като Галена, на която се приписва незаслужен успех. Да живеят албанците, па и Фентъзи покрай тях. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Може би ги е срам, защото в две от песните Анелия си редова дуетна половинка, докато в тази със Стораро е специално участие, досущ като Галена, на която се приписва незаслужен успех. Да живеят албанците, па и Фентъзи покрай тях. Ако ще те е срам от дадена песен, то няма значение дали е дует или участие само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Кой е казал, че успеха е само на Галена? Ние говорим за успеха на песента, който е факт. Как ще не е в топ 5 на чалгата? Тя от топ 5 не е излизала. Сори ако ви се иска да е различно и не ви харесват фактите. Истината понякога боли. :1000 (29): Била слаба ракия... добре, добре... разбирам, че не ви е лесно и на вас. Галена ви вкарва в кризи, истинска кралица! Иска ви се да я нямаше Галка в песента, но я има! Каквото и да казвате за клипа, за стила, за песента - това нищо няма да промени. По елементарната логика за която говориш - Преса има две думи в песента на Фики, а Галена половината от текста. Честито! Стеле, защо ме нападаш заради някаква си проста циганка от село Смядово? Ти си в истерии, че тя най-накрая уцели хит след 2 години лутане Изпитвал съм това състояние със "Най-добрата", когато Андреа нямаше хит от 2 години, но това промени ли позицията й? Излезе ли от блатото? Не. Така че колкото и гледания да отчита, от колкото и коли да е чута...Галена няма да бъде това което беше, и по-добре. Настрой се, защото ти ще си в кризи когато осъзнаеш реалността. Топ 5 в чалгата са Азис, Анелия, Емануела, Преслава и Галин. Къде виждаш в топ 5 Галена? Със кое? Времето върви, а тя хит няма от началото на 2017. Някакъв feat със Стораро няма да й оправи положението. Тепърва очаквам още по-масово бълване и опити да си върне славата, но точно по тоя начин кариерата се проваля още повече. Дори една смешница като Емилия има тотален хит и най-добрата балада тая година. За кво си говорим изобщо, щом дори тя е по-силна през 2018 от нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Стеле, защо ме нападаш заради някаква си проста циганка от село Смядово? Ти си в истерии, че тя най-накрая уцели хит след 2 години лутане Изпитвал съм това състояние със "Най-добрата", когато Андреа нямаше хит от 2 години, но това промени ли позицията й? Излезе ли от блатото? Не. Така че колкото и гледания да отчита, от колкото и коли да е чута...Галена няма да бъде това което беше, и по-добре. Настрой се, защото ти ще си в кризи когато осъзнаеш реалността. Топ 5 в чалгата са Азис, Анелия, Емануела, Преслава и Галин. Къде виждаш в топ 5 Галена? Със кое? Времето върви, а тя хит няма от началото на 2017. Някакъв feat със Стораро няма да й оправи положението. Тепърва очаквам още по-масово бълване и опити да си върне славата, но точно по тоя начин кариерата се проваля още повече. Дори една смешница като Емилия има тотален хит и най-добрата балада тая година. За кво си говорим изобщо, щом дори тя е по-силна през 2018 от нея? Не те нападам, просто водим дискусия. Това, че не сме на едно мнение не е нападане. Дори ти признаваш песента за хит. Не съм в истерия, кефя се на песента и си го показвам, а повечето тук не издържат на това, не знам защо. Прави ми кеф да се държа така - това е. Галена не е в блатото и категорично е в топ 5. Пръска с участия, песните й се въртят по клубовете. Интереса към нея не е спирал. И хейта който се сипе по нея, също доказва, че успява да предизвика интерес. Защо си мислиш, че ще си прережа вените едва ли не, ако Галена не е номер едно, или я няма. Интересно е как само да напишем 2 думи за тая песен и всичко живо тук се активира и ни скача. Даже е забавно. И не споменавай Андреа, защото Галена е много по-успешна към днешна дата от нея. Емилия била смешница? Силни и слаби години имат всички. На Емилия хита също е дует, къде е проблема? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Къде е Кондьотена . Няма да преживея втора вечер без дневния ъпдейт гледания на Шефката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Къде е Кондьотена . Няма да преживея втора вечер без дневния ъпдейт гледания на Шефката Ей, алоо, все съм ти в устата - Потребителят на 2017 все пак. :1000 (29): Много ми е бавен нета тук, където съм, не, че не мога, ама не ми се занимава с това тази вечер. Пък може по-късно. Спри да мислиш за мен и да се пипаш. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Галена не е в блатото и категорично е в топ 5. Пръска с участия, песните й се въртят по клубовете. Интереса към нея не е спирал. И хейта който се сипе по нея, също доказва, че успява да предизвика интерес. Защо си мислиш, че ще си прережа вените едва ли не, ако Галена не е номер едно, или я няма. Интересно е как само да напишем 2 думи за тая песен и всичко живо тук се активира и ни скача. Даже е забавно. И не споменавай Андреа, защото Галена е много по-успешна към днешна дата от нея. Тази година не влиза и в топ 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Тази година не влиза и в топ 10. В твоя само не влиза. Иначе виждам друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 В твоя само не влиза. Иначе виждам друго. За разлика от Галена се отчете със силна песен, която си е изцяло нейна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Тази година не влиза и в топ 10. Аз не знаех, нЙе! Ти видя ли, че в дискотеките диджеите си правят не попфолк парти, а Галена парти? На онова клипче за една вечер прозвучаха 6 нейни песни. Спри да пиеш газ вече и погледни реално на нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 На онова клипче за една вечер прозвучаха 6 нейни песни. DJ-ски фаворитизъм 101. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 За разлика от Галена се отчете със силна песен, която си е изцяло нейна. Аз не отричам успеха на Преслава, нито хубавите й проекти. Но ти никога не си казал една добра дума за Галена. Ако Галена не е в топ 10 както казваш ще гърми ли по 7-8 пъти на вечер в дискотекетите. Преслава с колко песни на вечер я пускат? А и не се тревожи, годината не е свършила, а не знаеш Галче какво ви готви.. Самостоятелно :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.