Kremito Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Това трябва да е следващата песен на Галена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Това трябва да е следващата песен на Галена! Тя вече е нечия песен, но на вас и на Галена това не ви пречи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Тя вече е нечия песен, но на вас и на Галена това не ви пречи Много ясно! Милиони да има, в края на годината да сме номер 1, а пък ако ще и "Обратно в играта" да кавърдиса. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Тва е най-неадекватия бг изпълнител някога. Дори Джордажно има повече усет за танци. То ако не усещаш музиката, как ще я правиш? Добре че има кинти и добър екип, че иначе наистина е кръгла нула. Нехаризматична жаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Искате ли да ви кажа колко гледания има шефката за 48 часа, понеже снощи не успях? Ама си пригответе хапченцата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Искате ли да ви кажа колко гледания има шефката за 48 часа, понеже снощи не успях? Ама си пригответе хапченцата. Изчакай 15 минути да отида до денонощната аптека, моля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Тва е най-неадекватия бг изпълнител някога. Дори Джордажно има повече усет за танци. То ако не усещаш музиката, как ще я правиш? Добре че има кинти и добър екип, че иначе наистина е кръгла нула. Нехаризматична жаба. Като почне да се мятка като изтървана и да вкарва някакви уж остроумни лафове, и мен много ме дразни btw и ми изглежда евтина. Реално тя е една селска простачка. Мен ме кефят песните й. С това ме спечели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Искате ли да ви кажа колко гледания има шефката за 48 часа, понеже снощи не успях? Ама си пригответе хапченцата. Пак ли над 150к ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Изчакай 15 минути да отида до денонощната аптека, моля. А ще те чакам аз... откъдЯ на къдЯ? :1000 (29): 510К от последното засичане. Което беше преди 2 дни в събота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Като почне да се мятка като изтървана и да вкарва някакви уж остроумни лафове, и мен много ме дразни btw и ми изглежда евтина. Реално тя е една селска простачка. Мен ме кефят песните й. С това ме спечели. Те едни песни... Имам две-три любими песни и няколко които харесвам, но самата тя ми е анти. Преди 2-3 месеца й бях станал фен за 2 дни, Стела беше в шок. Бързо се излекувах де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 А ще те чакам аз... откъдЯ на къдЯ? :1000 (29): 510К от последното засичане. Което беше преди 2 дни в събота. Край, мисля че получих удар. Да ти тежи на съвестта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 А ще те чакам аз... откъдЯ на къдЯ? :1000 (29): 510К от последното засичане. Което беше преди 2 дни в събота. Боже Господи, тебе Ленке ле, мари майко льо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :surprise: :surprise: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Край, мисля че получих удар. Да ти тежи на съвестта! Няма да ми тежиш, докато не се научиш какво да слушаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Те едни песни... Имам две-три любими песни и няколко които харесвам, но самата тя ми е анти. Преди 2-3 месеца й бях станал фен за 2 дни, Стела беше в шок. Бързо се излекувах де. Хахахах, аз кат ти казвам, че ти си лудичък! Периодично те перат сачми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Хахахах, аз кат ти казвам, че ти си лудичък! Периодично те перат сачми. Просто й изгледах една Музикална еволюция и забелязах, че в онзи момент доста песни ми харесват. Даже я последвах в инстаграм и след 2 дни все едно не се беше случвало. Добре е че везната правилно измерва нещата и като кривна в грешен път, се връщам в правия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 А ще те чакам аз... откъдЯ на къдЯ? :1000 (29): 510К от последното засичане. Което беше преди 2 дни в събота. Ама Стеле, това всъщност са гледанията за три дни - от събота, неделя и понеделник, който току-що свърши. Аз си помислих, че изведнъж е почнала да прави по 250К на ден. И викам WTFF. А тя средно е направила по 170К на ден, което пак е много по-добре от предната седмица, тогава жулеше по към 150-155К. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ама Стеле, това всъщност са гледанията за три дни - от събота, неделя и понеделник, който току-що свърши. Аз си помислих, че изведнъж е почнала да прави по 250К на ден. И викам WTFF. А тя средно е направила по 170К на ден, което пак е много по-добре от предната седмица, тогава жулеше по към 150-155К. За това да има update всеки ден, за да няма обърквания!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ама Стеле, това всъщност са гледанията за три дни - от събота, неделя и понеделник, който току-що свърши. Аз си помислих, че изведнъж е почнала да прави по 250К на ден. И викам WTFF. А тя средно е направила по 170К на ден, което пак е много по-добре от предната седмица, тогава жулеше по към 150-155К. Така било да, сега погледнах кога съм засичала. Е нищо де, пак са по 170 000 което е многооооо добре. Записала съм ги и утре по същото време ще ги засека за 24 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 За това да има update всеки ден, за да няма обърквания!!! Не ми прай опити за иронизейшън! Не разбираш ли, че тук ковем хитът на годината? Сега... да видим кво става тука: 2.210 mln 118K 65K https://www.youtube.com/watch?v=4nKPAPm8QXw 56K 41К https://www.youtube.com/watch?v=6sJJY_9wX2Y общо до момента: 7.001 mln. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 За 2 месеца са 7 милиона. Залагайте колко ще са до декември? Оф, оф, оф, оф, оф, този хит измете всичкииии ... :1000 (6): За справка "Обратно в играта" има 8 млн. за повече от 6 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ако не пеят Шефката в Арената лично аз ще донеса тонколоната и ще я пусна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ако не пеят Шефката в Арената лично аз ще донеса тонколоната и ще я пусна В клуб 33 се говори, че след 12 всичко позволяваш? Аз им викам "Не бе, той дори не пие!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 В клуб 33 се говори, че след 12 всичко позволяваш? Аз им викам "Не бе, той дори не пие!" :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Галена е облечена винаги за хиляди левове, а мята гюбеци като за 1 лев. Може би трябва да си преосмисли "шоу" програмата. Ако се мята по-малко може и да пропее по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.