Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Така и не ми хареса чак толкова "Вярвам в любовта"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Така и не ми хареса чак толкова "Вярвам в любовта"! На мен ми напомня края на 12-ти клас, пролетта. Просто като излезе, гледах клипа в захлас. Червената рокля напомня клипа на "Феникс", но като цяло играта на Макавеева и момчето е много сполучлива, както и операторската работа. Въздейства ми. Глория е царица на баладите. Предната година "Можеш ли да ме обичаш" беше в топ 3 на баладите на 2009 според Сигнал. Нея също доста хора я харесаха, но тя пак не я представи никъде освен на 15 г. в НДК. Тях двете плюс "До последната сълза" трябваше да ги пее и на 20 години, "Откраднат миг" също знаем защо доста я пропуска освен акапелно... Тя пък е любима на цели поколения, ама е на - това е да не осъзнаваш каква дискография имаш. Не знам какво да кажа, болна тема ми е. И ми писна да ми пее "Бедни и богати", "Бяла роза", та дори и естрадни и световни евъргрийни - освен ако не е тематично участие, каквито също обожавам, просто може да ни го спести и да се сети за някои от редовно пренебрегваните от самата нея класики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Между другото, Янева - поздрав с нещо от нереализираните, дано ти харесва: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 От баладите на Глория харесах "Пясъчни кули", макар и много след премиерата. Не мога да слушам "Ако те няма", която също е хвалена много! Виж, "На мъжете, които не обичах" от този албум, мога цял ден! И "Сто карата любов", че и "На чисто"! "Откраднат миг" е супер, както и "Свири Виолина" - късно ги открих, заради предишната си неприязън към ледената кралица. :1000 (29): "Как бързо времето лети" ме кефи, "Добре дошъл", "Отвори се, земьо"... Май все песни, които и тя е забравила! :1000 (10): Като започне да пее "Уморих се от теб", ми иде да се гръмна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 И това парче пренебрегна... :girl_cry2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Така и не ми хареса чак толкова "Вярвам в любовта"! На мен ми харесва много. Клипа също ми е много красив. То и тази песен остана малко незабелязана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Много слабо върви за сега! Те от самото начало по средата местата са заети...не бяха пуснати в продажба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Много слабо върви за сега! Те от самото начало по средата местата са заети...не бяха пуснати в продажба! Абе, какво става в тая Варна... Ще кажеш, че са пренаситени от концерти или нямат пари за един билет ли... Концертът на Драгана отпадна там, на Цеца беше с неособено голяма посещаемост, сега на Глория мислех да ходя... ама сигурно ли е, че ще се състои, ако вървят така продажбите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Абе, какво става в тая Варна... Ще кажеш, че са пренаситени от концерти или нямат пари за един билет ли... Концертът на Драгана отпадна там, на Цеца беше с неособено голяма посещаемост, сега на Глория мислех да ходя... ама сигурно ли е, че ще се състои, ако вървят така продажбите... Да. А Глория агитира в инстаграм, че местата били ограничени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Абе, какво става в тая Варна... Ще кажеш, че са пренаситени от концерти или нямат пари за един билет ли... Концертът на Драгана отпадна там, на Цеца беше с неособено голяма посещаемост, сега на Глория мислех да ходя... ама сигурно ли е, че ще се състои, ако вървят така продажбите... Концертът все пак е края на април месец. С 0-лева реклама (1 пост във facebook, който даже не е спонсориран) към момента какво очаквате? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Концертът все пак е края на април месец. С 0-лева реклама (1 пост във facebook, който даже не е спонсориран) към момента какво очаквате? Очакваме да се запознае с елементарните базисни мениджмънт умения. :1000 (29): И да вземе да издаде някоя нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Очакваме да се запознае с елементарните базисни мениджмънт умения. :1000 (29): Зависи каква й е стратегията Очевидно е, че Глория не би предизвикала фурор, какъвто предизвика Слави с първия си концерт в Арена Армеец. Но Глория ще продаде залата и без да влага много пари за реклама. Трябват й точно 3 - 4 платени публикации във facebook с правилно зададен таргет на рекламата и 15 - 20 дни преди концерта й трябват плакати из града (ако не е разпродала залата от fb рекламата) + че винаги има хора, които в последния момент разчитат, че на място ще успеят да си купят билети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Зависи каква й е стратегията Очевидно е, че Глория не би предизвикала фурор, какъвто предизвика Слави с първия си концерт в Арена Армеец. Но Глория ще продаде залата и без да влага много пари за реклама. Трябват й точно 3 - 4 платени публикации във facebook с правилно зададен таргет на рекламата и 15 - 20 дни преди концерта й трябват плакати из града (ако не е разпродала залата от fb рекламата) + че винаги има хора, които в последния момент разчитат, че на място ще успеят да си купят билети. Има плакати из града вече! Но това не е достатъчно естествено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Има плакати из града вече! Но това не е достатъчно естествено! Еми браво ... освен платени постове, добре ще е да пусне цялостна фб кампания, не само постове. Но това пак не е голяма инвестиция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Четвъртък, 8 март 2018 г., „Нещо лично“ Шоуто на Слави с гост Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Четвъртък, 8 март 2018 г., „Нещо лично“ Шоуто на Слави с гост Глория Идеята за тази рубрика на мен ми харесва, но Слави е уникално неадекватен и досаден водещ. МНого гнусно се държи и иска цялото внимание върху себе си и плоските си шеги. Дано все пак остави Глория да приказва повече. Сто процента ще звучат уитни Хюстън, Цеца и Георги Христов според мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Добре вървят местата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Сто процента ще звучат уитни Хюстън, Цеца и Георги Христов според мен По-скоро няма да вкара сръбско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Абе, какво става в тая Варна... Ще кажеш, че са пренаситени от концерти или нямат пари за един билет ли... Концертът на Драгана отпадна там, на Цеца беше с неособено голяма посещаемост, сега на Глория мислех да ходя... ама сигурно ли е, че ще се състои, ако вървят така продажбите... Концертът е в края на април, а до момента са продадени почти половината места и то почти без реклама. Сто про залата ще е пълна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Концертът е в края на април, а до момента са продадени почти половината места и то почти без реклама. Сто про залата ще е пълна. Това Глория го умее много добре даже. Както се вижда пълни залите без проблем. Името вече си е нейната най-голяма реклама попринцип. Интересна е на хората все още, ако беше залязла, както тук обичат да казват, нямаше да има този интерес и концерти. То в клубовете с плейбека всеки може. От доста време Глория си държи на концертната дейност, което е чудесно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Обръщам се към някой хора които не спряха да критикуват ГЛОРИЯ престанете с тази безскрайна критика от сорта "Направи такава песен " , "Направи това , не прави онова " . Тя е достатъчно мъдра можеща и знаеща много по-добре от нас какво и как се прави . Нека се радваме на успехите й , нека си слушаме песните й лошо няма . Прекаленото хленчене на някой хора ми идва вече в повече и честно казано я подкрепям за това да не допуска феновете си толкова близо до себе си до допустимото . Все пак края на крайщата тя сама преценява кое е добре за нея и кое не . Тя е професионалист доказал се с времето и с натрупания опит които има ! Радвам се ,че има хора които я подкрепят и харесват такава каквато е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 А аз се обръщам към теб. Думи в множ. число НЕ окончават на "Й". И всеки се нуждае от съвети, идеи и чуждо мислене, дори и най-големите световни звезди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Според някои пее на 20 баби Много цинизъм има в този форум, което е жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Има плакати из града вече! Но това не е достатъчно естествено! Ще я напълни, Влади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.