Сцената обичам лудо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много ѝ са хубави песните. Николай само къде не можа да спре да я гледа в бюста 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ехе, браво бе Глори. Уникални песни е композирала - особено тази за приятелите и тази със Славеев. И текстове, и музика уникални. Отличен 6 от мен. Дано ги събере и в албум. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 часа , Сцената обичам лудо каза: Реално най-добрата от четирите песни е без клип. Другите са с почти един и същ текст. Тази с Николай е хубава, но я чакаш 3 минути да започне. Това нещо е непускаемо по сватби и по събития изобщо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Добре, вече ми харесват. Моля да бъде игнорирано горното мнение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Нито една от 3-те нови не ми хареса. Равни са ми и отново доста близки до онзи кръчмаро-сватбарски фолклор, характерен например за Канарите, но с протяжните вокали на Гло още по-незапеваем става. Дуетът с Николай може да се каже, че е попадение, но отново има много разпяване и шлагерност. Бие на стариградските песни повече, отколкото на фолклор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 час, pacho каза: Нито една от 3-те нови не ми хареса. Равни са ми и отново доста близки до онзи кръчмаро-сватбарски фолклор, характерен например за Канарите, но с протяжните вокали на Гло още по-незапеваем става. Дуетът с Николай може да се каже, че е попадение, но отново има много разпяване и шлагерност. Бие на стариградските песни повече, отколкото на фолклор. То е ясно що ги е направила. Иска й се още 1 мегахит като Белите манастири, ама няма да я огрее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: То е ясно що ги е направила. Иска й се още 1 мегахит като Белите манастири, ама няма да я огрее. Не мисля, че изобщо й пука вече кое какъв хит е. Лошото е, че до някаква степен с количеството пада качеството. Например от предишните й 3 фолклорни песни, нищо не се забеляза особено и не остана. Дори "Пътеки" и "Всеки си плаща", които са брутални парчета, не станаха някакви хитове. Докато "Белите манастири", "Мома вода налива", "Ах, къде е мойто либе", "Назад, назад, моме Калино" успяха наистина да стигнат до хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, DenFevgo каза: Не мисля, че изобщо й пука вече кое какъв хит е. Лошото е, че до някаква степен с количеството пада качеството. Например от предишните й 3 фолклорни песни, нищо не се забеляза особено и не остана. Дори "Пътеки" и "Всеки си плаща", които са брутални парчета, не станаха някакви хитове. Докато "Белите манастири", "Мома вода налива", "Ах, къде е мойто либе", "Назад, назад, моме Калино" успяха наистина да стигнат до хората. Тя винаги е сипвала на килограм. Не мисля, че някога е пускала нещо на което да залага целогодишно. Такъв и е типа, има много други подобни Селин Дион. Пусне 20 песни и нищо не се открои. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 11 часа , DenFevgo каза: Не мисля, че изобщо й пука вече кое какъв хит е. Лошото е, че до някаква степен с количеството пада качеството. Например от предишните й 3 фолклорни песни, нищо не се забеляза особено и не остана. Дори "Пътеки" и "Всеки си плаща", които са брутални парчета, не станаха някакви хитове. Докато "Белите манастири", "Мома вода налива", "Ах, къде е мойто либе", "Назад, назад, моме Калино" успяха наистина да стигнат до хората. Васе, повярвай ми, Пътеки, Любовта не е играчка и Всеки си плаща, по кръчмите ги пеят яко. Направо вече са ми писнали, честно. Даже издирвам спешно sb на Всеки си плаща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Пий, куме ми е много позната отнякъде. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 25 минути, DarkChild каза: Пий, куме ми е много позната отнякъде. Ми освен, че е песен, записвана от 120 изпълнители преди нея, не знам откъде другаде може да ти е позната. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 10 часа , dj_delmundo каза: Васе, повярвай ми, Пътеки, Любовта не е играчка и Всеки си плаща, по кръчмите ги пеят яко. Направо вече са ми писнали, честно. Даже издирвам спешно sb на Всеки си плаща. Кои са тия кръчми, защото аз ходя по механи ВСЕКИ ден почти и нейна песен освен Белите манастири там не се чува. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Кои са тия кръчми, защото аз ходя по механи ВСЕКИ ден почти и нейна песен освен Белите манастири там не се чува. Явно навсякъде е различно. При мен песните й от Пътеки/всеки си плаща и любовта не е играчка/ и други нейни стари, заедно с на Яница/и нейната народна не минава вечер без нея/ и Емилия се пеят постоянно. Белите манастири рядко. Те са десетина песни на които веднага хората стават за хоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Това за "Белите манастири" и за мен е нова информация. От народните й "Катерино моме" със Славеев ми се струва, че е най-популярна както и "Каде и да одиш". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 минути, omline каза: Това за "Белите манастири" и за мен е нова информация. От народните й "Катерино моме" със Славеев ми се струва, че е най-популярна както и "Каде и да одиш". Навсякъде я чувам. За мен това е най - големият й хит в нейната кариера. @Denis също може да го потвърди. На сватби, кръщенета, не знам си още къде. Катерино има друга версия (не нейна), която се пуска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 То друга версия на Манастирите май не се върти, откакто Глора наложи своята. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Носталгия Ако бях се родила река Крепост Феникс Не сме безгрешни Според мен това е топ 5 на есенцията в дискографията й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 9 минути, omline каза: Носталгия Ако бях се родила река Крепост Феникс Не сме безгрешни Според мен това е топ 5 на есенцията в дискографията й. Много хора знаят само Циганско сърце, а дори не си го включил. От новите песни най-много ми допадна онази Да танцуваме, празнуваме или каквото там беше, по-хороводно е. Гюра не ми е насърце във фолклора, но се справя по-добре от Рени. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 9 минути, asylum каза: Много хора знаят само Циганско сърце, а дори не си го включил. Ама общувай с малко по-образовани хора, моля ти се - не е в мен проблемът! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Уморих се от теб е там и тя. Златна клетка също, но няма изявен поп фолк хит. На ретро при нея винаги е на принципа да й пуснем нещо да има. Най - често е Не сме безгрешни и по навик. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много ме радват вече новите песни. Иде ми да се напия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Какво ще направиш в името на любовта? Глория: Според мене няма любов. Всичко е секс и пари. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.