WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 7:32, omline каза: Кръговрат, Ако те няма, Можеш ли да ме обичаш, Ненаситна, Имам нужда от теб, Изсвирете нещо ударно, ремикса на Скъпи, купи ми нещо, който много добре е ъпдейтнал песента - с всяка от тези може да предизвика страхотна реакция в публиката и то без да е клякала на нагона й. Expand За това специално имам наблюдения, че гръмна много здраво. Ако Азис си го беше изпял щеше да е топ мега гига хит като Ледена Кралица. Но й го подари, песента гръмна, но Глория буквално я заби много яко. След силната премиера не я клипира веднага. Даже май се заби някъде по това време и чак след месеци когато беше утихнала пусна някакво видео, което като за нея беше Ок. Изсвирете нещо ударно е мини хитче, между другото аз очаквах да изпее нея след Емануела и Коцака в Арената. Но тя изпя дуети със Симона. От изброението единствено Ненаситна към днешна дата е доказала, че може да й докара прием. Песента е пята на няколко концерта и се е приела сносно (не кой знае колко). От песните на Глория по мое мнение единствено не сме безгрешни, феникс, крепост и златна клетка / откраднат миг са песни които могат да я представят навсякъде. Като само първата и последните две ще й докарат сигурен бис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 6:52, asylum каза: От толкова коментиране на Глория, я сънувах. Прибираше се от концерт, незнайно защо у нас, където я чакахме с още някого (предполагам, Уинда!), за да пием кафе и обсъждаме по нощите! Expand Важно е да отбележа, че полегна уморена от живота, но поне усмихната. Предлагам заглавие за бъдещ албум "Уморена от живота" - може и да се измисли хитова песен! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Сигурни бисове би си докарала с хитовете и 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Майтапът настрана, но ако вземе да си налага старите пълнежи от албумите, би имала по-голям успех, отколкото с новите си песни. Има бая материал. Вероятно най-запалените й фенове знаят всички песни, но по-широката аудитория или не ги е чувала, или ги е позабравила. Заблуда, Пулс, Надпревара, 50 на 50, Любов с изтекъл срок, Мръсни танци, В нова дреха, На чисто, Не ме моли, Смела, Без думи. Половината да снима на някое море, другите - в саксия или на диван. И е готова за 2 години напред, докато събира по-приличен нов материал от композиторите 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Мисленето, че ако нещо не е "жик-так" то автоматично не става, е правия път към клуба на глупаците, да знаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 7:54, omline каза: Мисленето, че ако нещо не е "жик-так" то автоматично не става, е правия път към клуба на глупаците, да знаеш. Expand Тя каква алтернатива предлага последните години? Айде, по-фолклорните песни са си ниша и има цел там и май я постига, но с попфолка какво правимЕ? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 7:55, asylum каза: Тя каква алтернатива предлага последните години? Айде, по-фолклорните песни са си ниша и има цел там и май я постига, но с попфолка какво правимЕ? Expand Какво значи да правиМе? Аз не съм й мениджър да казвам какво да правиМЕ. Изброих няколко песни и се смятам за прав в наблюденията си - във всеки албум последните 15 години, има по 1 вечна песен в репертоара си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ма защо трябва да се гледа кои песни биха ѝ докарали еди-какъв си прием... Първо, вече няма сборни концерти, вероятно няма и да има. Второ, в попа като имат някакви награди, да не би да се чудят какви миксове да правят и как ще бъдат приети... Тия съревнования са само в чалгата... Като ви гледам, всички си определяте различни песни за хит - това изцяло на база вашите вкусове и наблюдения. Факт е, че Глория има богат репертоар и винаги може да запълни 3 часа на свой концерт. Другата такава е Ивана. Край. И пак ще има песни, които няма да може да изпее, а хората ще искат. За мен най-големият хит на Глория е "Носталгия" - тествана е милион пъти. Никъде не видях да споменавате песни като "Ангел с дяволска душа", "Радост-тревога" или "За тебе, майко", но хората ги знаят. "Циганско сърце", Реката и "Любовен дъжд", колкото и да са омръзнали, хората си ги харесват - на Коледа три поколения бяха застанали около нея и ги пееха. Така че нека не обобщаваме. Има различен тип песни за различен тип места. Не ги гледайте нещата черно-бяло. Ако не е песен в стил "Луда по тебе" или "Бял мерцедес", значи не е хит. Ало? На сборен концерт от мангалите не очаквам да избухнат, но си има хора, които знаят нейните песни. Хората веднага разпознават гласа, рефрена. Имал съм такива случаи. Докато в Арена съм чувал за песни на Яница "кой го пее това", "коя е тая", ама скачат и се кълчат. Също както на Роксана, която за мен няма нито един хит, тя самата като личност не представлява интерес, ама стават и пеят. Цура също. Толкоз много "турбо хитове" в чалгата с милиони гледания, а като минат 5 години, са забравени... Що не обсъждате легендарни хитове като "Бум", Оцковите кражби, на Галин боклуците и т.н. С какво да ги запомните тия песни? Колко комерси избълваха - нямат нито една песен, дето да ги храни до гроб... Глория след 10 години да излезе да изпее "Носталгия", ще е по-адекватна от тия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Към Глория имам една молба - да спре да пее известно време това "Облаче ле бяло", по-точно да открива с него. В смисъл... досадно е вече. Има си "Българка", има си "Носталгия". Аман. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 По-горе беше определен времевия диапазон от последните 15 години. Аз не знам къде влезе Азис пак в аритметиката. "Можеш ли да ме обичаш" не помня да е била гласена за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:10, omline каза: По-горе беше определен времевия диапазон от последните 15 години. Аз не знам къде влезе Азис пак в аритметиката. "Можеш ли да ме обичаш" не помня да е била гласена за него. Expand Може би щото е на Биолчев? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:02, omline каза: Какво значи да правиМе? Аз не съм й мениджър да казвам какво да правиМЕ. Изброих няколко песни и се смятам за прав в наблюденията си - във всеки албум последните 15 години, има по 1 вечна песен в репертоара си. Expand Вечна за кого? Защото не мисля, че някой наистина слуша Глория толкова към днешна дата. Знам, че си й фен, ти като цяло си доста по - консервативен към музиката (няма лошо де), но нейното творчество е забравено колкото и да си има достойнства. Харесват я няколко хиляди човека, които и пълнят НДК на няколко години веднъж и това е. Отново го казвам, нейните участия на родна почва са най - празните ЕВЪР които очите ми са виждали. Едното беше в студентски, другото беше в Сикретс, където ако имаше 50 човека пак ще е много. Аз няма да споря повече, защото феновете й си знаят тяхното. Но е факт, че масово хората не я харесват. Това науката нарича data. Тя е назад във всяко отношение от колежките си - последователи, хитове, одобрение. Но се отказвам да споря. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:10, omline каза: По-горе беше определен времевия диапазон от последните 15 години. Аз не знам къде влезе Азис пак в аритметиката. "Можеш ли да ме обичаш" не помня да е била гласена за него. Expand Той й я подари. Нали го каза в шоуто му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:11, WindWalkerMonk каза: Той й я подари. Нали го каза в шоуто му. Expand И така да е било, тя му подари два готови нейни хита, така че това е най-малкото, което е можел да направи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:15, omline каза: И така да е било, тя му подари два готови нейни хита, така че това е най-малкото, което е можел да направи. Expand Така е. Тук няма кой копче да й каже. И трябва да си пее и другия, защото си е нейн. Rush си пее power of love независимо от Селин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ма Глория си е добре, бе хора - има си един кръг хора, които я харесват, смятат я за бутикова певица. Тя поне си е отсяла контингента и таргета, другите и такъв нямат. Утре като изпаднат от борда и спрат да ги харесват, щото вече са дърти или не знам какво - нали знаете българинът каква фурнаджийска лопата е... какво ще правят, на каква основа ще стъпят? Глория често си пее на разни поводи, за които не е нужно широката общественост да знае. Било на сватби, било на корпоративни банкети. В смисъл тия хора плащат, за да чуят точно това - на тях не им трябва инфлуенсърка, а нещо по-консервативно. Това са вече хора на години, с положение. Аз казах какво очаквам от Глория единствено - малко да си разчупва собствената програма. Не е нужно да прави пируети или нови песни нонстоп. Просто да преценява къде какво да пее и да вади от скрина всеки път нещо любимо старо. А ако е нова песен, да я промотира, да не я забива. За мен "Ало, как си" е супер песен, а тя никъде не я представи. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:05, adorable каза: Ма защо трябва да се гледа кои песни биха ѝ докарали еди-какъв си прием... Първо, вече няма сборни концерти, вероятно няма и да има. Второ, в попа като имат някакви награди, да не би да се чудят какви миксове да правят и как ще бъдат приети... Тия съревнования са само в чалгата... Като ви гледам, всички си определяте различни песни за хит - това изцяло на база вашите вкусове и наблюдения. Факт е, че Глория има богат репертоар и винаги може да запълни 3 часа на свой концерт. Другата такава е Ивана. Край. И пак ще има песни, които няма да може да изпее, а хората ще искат. За мен най-големият хит на Глория е "Носталгия" - тествана е милион пъти. Никъде не видях да споменавате песни като "Ангел с дяволска душа", "Радост-тревога" или "За тебе, майко", но хората ги знаят. "Циганско сърце", Реката и "Любовен дъжд", колкото и да са омръзнали, хората си ги харесват - на Коледа три поколения бяха застанали около нея и ги пееха. Така че нека не обобщаваме. Има различен тип песни за различен тип места. Не ги гледайте нещата черно-бяло. Ако не е песен в стил "Луда по тебе" или "Бял мерцедес", значи не е хит. Ало? На сборен концерт от мангалите не очаквам да избухнат, но си има хора, които знаят нейните песни. Хората веднага разпознават гласа, рефрена. Имал съм такива случаи. Докато в Арена съм чувал за песни на Яница "кой го пее това", "коя е тая", ама скачат и се кълчат. Също както на Роксана, която за мен няма нито един хит, тя самата като личност не представлява интерес, ама стават и пеят. Цура също. Толкоз много "турбо хитове" в чалгата с милиони гледания, а като минат 5 години, са забравени... Що не обсъждате легендарни хитове като "Бум", Оцковите кражби, на Галин боклуците и т.н. С какво да ги запомните тия песни? Колко комерси избълваха - нямат нито една песен, дето да ги храни до гроб... Глория след 10 години да излезе да изпее "Носталгия", ще е по-адекватна от тия. Expand Принизявайки чуждите успехи, не правим услуга на Гюрчето. Бум си се знае и помни и е емблема за Фики, хората я споменават и до днес и е част от жаргона на някои хора. Роксана си има доволно хитове. Ако Глория уцели хит, със сигурност хората няма да се питат "коя е тая". Просто тя хит няма отдавна. Другите може да не са така наложени имена, но хитове имат. Всеки от новото поколение е чувал Глория и Екстра Нина като легенди, но нека ти посочи тяхна песен? Уинда спомена изброените от теб песни и не сме оспорвали нито качеството, нито хитовостта им. Но те са на по 20 години и отгоре. И не подценявай мангалите - точно те най-много се кефят на песни като Носталгия и Радост-тревога. Те много обичат песни за душата. Нека им поднесе нещо такова отново. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:11, WindWalkerMonk каза: Вечна за кого? Защото не мисля, че някой наистина слуша Глория толкова към днешна дата. Expand А дали през 90-те някой се е сещал за Васил Найденов или за Лили Иванова, които днес трошат зали, летни театри и пиано барове? Тогава те също са били вече позалязващи изпълнители на фона на Сашка Васева. Дали не е имало индивиди, които тогава така апокалиптично да ги рендосват, че вече не стават? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:20, asylum каза: Принизявайки чуждите успехи, не правим услуга на Гюрчето. Бум си се знае и помни и е емблема за Фики, хората я споменават и до днес и е част от жаргона на някои хора. Роксана си има доволно хитове. Ако Глория уцели хит, със сигурност хората няма да се питат "коя е тая". Просто тя хит няма отдавна. Другите може да не са така наложени имена, но хитове имат. Всеки от новото поколение е чувал Глория и Екстра Нина като легенди, но нека ти посочи тяхна песен? Уинда спомена изброените от теб песни и не сме оспорвали нито качеството, нито хитовостта им. Но те са на по 20 години и отгоре. И не подценявай мангалите - точно те най-много се кефят на песни като Носталгия и Радост-тревога. Те много обичат песни за душата. Нека им поднесе нещо такова отново. Expand Ма направо се знае Бум - и майки, и баби, и децата я знаят, от Северозапада до границата долу... Моля ти се. Титаничен хит просто. "Мой ангеле" 2. Има хитове Роксана - направо са ѝ отворили пътя към не 1 и 2 турнета у нас и навън. Добре, че са циганските сватби, че не я виждам. Чий интерес будят тия хора? И какво, като няма хит - дай да умрем сега. Хич не ми пука, защо на вас ви пука? Нека е жива и здрава. Браво, че оцеля след тоя Ковид. Следите какво си пишем в оная другата тема, нали. Днеска те има, утре те няма. Сега, че нямала нов хит... Ако е писано, ще има. Ако не, и Рапсодия Вардар да пусне, няма. Защо постоянно се търсят причини и обяснения? Има си достатъчно песни. Казах ви - да си ги сменя, да не върти едни и същи и всичко ще е топ. Не ги подценявам мангалите. Все пак точно такива кихат по 5 хил. евро Преслава да им бичи плейбека на частни партита. Свят ми се зави какви пари се броиха пред мен за тая мърла, която спеше, докато хората трябваше да я чакат да потвърди участието си. Не ги подценявам, след 5 години така яко ще ни клатят чрез Българския хелзинкски комитет, че... както и да е, това са други теми. Не ми се връзвай. Знаеш, че в състояние на извисен дух слушам и кючеците на Мира. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:26, omline каза: А дали през 90-те някой се е сещал за Васил Найденов или за Лили Иванова, които днес трошат зали, летни театри и пиано барове? Тогава те също са били вече позалязващи изпълнители на фона на Сашка Васева. Дали не е имало индивиди, които тогава така апокалиптично да ги рендосват, че вече не стават? Expand Не знам. Няма как да коментирам неща за които не знам. Но едно знам, една шепа хора я харесват и вече е бутикова според феновете й. Знаеш ли как си личи, че масово не се знаят нейните песни, и това феновете и от 10 кладенеца вода да носят няма как да го оборят. Пускаш съборите на които ходи тя и чуваш великите хитове за майката, бащата, децата и тем подобни забравени от Бога неща. После пускаш Ивана, Преслава, Анелия, Деси Слава и Софи Маринова и гледаш как се пеят едните песни, как се пеят другите. Ето как се пеят балади: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:26, omline каза: А дали през 90-те някой се е сещал за Васил Найденов или за Лили Иванова, които днес трошат зали, летни театри и пиано барове? Тогава те също са били вече позалязващи изпълнители на фона на Сашка Васева. Дали не е имало индивиди, които тогава така апокалиптично да ги рендосват, че вече не стават? Expand Цялата естрада, без Ритон, бе онеправдана през 90-те. Даже в първата петилетка Лили Иванова едва-едва крета, току-що върнала се от ГДР. После пуска оня албум с Пайнер. Що са напуснали държавата за известно време... След 1989 пълен разпад на културата и всеки почва да се оправя както може. Точно затова навлиза и чалгата, вече легално слушана. Чрез Тони Дачева и Кристал тука избуяват нещата и се вижда жажда и глад за подобни ритми като алтернатива на сръбското. Всичко си се случва в правилното време. Глория е други бира, тя запълва друга ниша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:33, WindWalkerMonk каза: Не знам. Няма как да коментирам неща за които не знам. Но едно знам, една шепа хора я харесват и вече е бутикова според феновете й. Знаеш ли как си личи, че масово не се знаят нейните песни, и това феновете и от 10 кладенеца вода да носят няма как да го оборят. Пускаш съборите на които ходи тя и чуваш великите хитове за майката, бащата, децата и тем подобни забравени от Бога неща. После пускаш Ивана, Преслава, Анелия, Деси Слава и Софи Маринова и гледаш как се пеят едните песни, как се пеят другите. Expand Най-големите чалга хитове са кавъри. Съжалявам да го кажа. Най-големите хитове в смисъла, в който вие ги приемате за такива - да уточня. И най-комерсиалните. Ако сега излязат Преса с нейните ч?кии и Георги Христов с песента за приятелите - на кое мислиш, че ще се избухне повече, и това ще направи ли другото по-малък хит? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:37, adorable каза: Най-големите чалга хитове са кавъри. Съжалявам да го кажа. Най-големите хитове в смисъла, в който вие ги приемате за такива - да уточня. И най-комерсиалните. Ако сега излязат Преса с нейните ч?кии и Георги Христов с песента за приятелите - на кое мислиш, че ще се избухне повече, и това ще направи ли другото по-малък хит? Expand На Преслава. Това ако е масово мероприятие като събор ще е Преслава. Това ти го гарантирам, въпросния едва крета. Преслава и Васил Найденов пеят в една дискотека и тя събра колкото него въпреки, че пее 2 пъти ан седмица там. Преслава ше ги разбие всички без Лили. Преслава е име, Преслава е талант, тя е глас, тя е хитове, тя е най - голямата поп - фолк звезда ЕВЪР. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 От 30.08.2021 г. от 8:40, WindWalkerMonk каза: На Преслава. Това ако е масово мероприятие като събор ще е Преслава. Това ти го гарантирам, въпросния едва крета. Преслава и Васил Найденов пеят в една дискотека и тя събра колкото него въпреки, че пее 2 пъти ан седмица там. Преслава ше ги разбие всички без Лили. А Глория ако я хвана дори на плейбек ще я съсипе само със средните си хитове. Не говорим дори да извади вечните такива. Преслава е име, Преслава е талант, тя е глас, тя е хитове, тя е най - голямата поп - фолк звезда ЕВЪР. Expand Тя затова Глория я размаза в Найт флайт, като имаха общо участие. Както и Галена. Както и да е, не им отричам хитовете на въпросните, просто различни вселени, различни възприятия в отделните хора будят. Глория си има присъствие, глас и си е намерила точните хора, които да я следват. Преслава, Галена и Камелия все още са номер 1 в клубовете. Като прием. Като качество за мен не, зависи кой какво търси. Не намирам за особен подвиг програма от 1 час плейбеци, висене по сепаретата, някакви неадекватни движения и поведение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.