Illyria Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ще се събирате ли след концерта група както няколко бяха споменали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 34 минути, Illyria каза: Ще се събирате ли след концерта група както няколко бяха споменали? nak /\u 6me npaBqm op*uq?🫣 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 16 минути, asylum каза: nak /\u 6me npaBqm op*uq?🫣 вече са дърти, едвали притежават физиологична възможност да се възбуждат или д*рвят. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: вече са дърти, едвали притежават физиологична възможност да се възбуждат или д*рвят. E, c npegMemu u npo4ee 🤣 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 9 минути, asylum каза: E, c npegMemu u npo4ee 🤣 може да е фистинг парти. 💋 Китките може да са меки, но юмруците... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: може да е фистинг парти. 💋 Китките може да са меки, но юмруците... А остеопорозата? Гюрулту бая шЪмари трябва да отвърти. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Имах две бивши Глориеви служители. Така, че сигурно и те се събират и лижат подметки в момента. На тях други неща им харесваше да ядът, не бяха точно шЪмари. Те се кефят да са стелки и подметки, но хайде сега.... Даже не знам дали единия още ходи след балните рокли, но яко я величаеше.... Другия може и да е в чужбина, но за концерта би трябвало да си е дотътрил трибуквието. Оп, трима са, но единия отдавна не е Глориев вече май. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 напълнила е залата. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: напълнила е залата. Tyū go AHmoH CmefaHoB EMu/\uq CMemaHoBa /\u e 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Концерта на Глория си беше топ. Изцяло на живо с изключение на 2-3 песни и със сигурност никой не вижда нищо лошо в това, освен компетентните "кралици". Но Глория пее доста мощно и готино с оркестър и е съвсем различно като звучене и усещане от клипчетата в нета. Изпя неочаквано доста забравени песни, които дори звучаха леко рокаджийски на моменти, просто фантастично. Който е бил на концерта, вижда и чува разликата. Отвява и Тони Дачева, и Симона, и Кеба ... И не, нито е досаждала с излишни приказки, нито е прекалявала с речите, а Симона е норлмално да изрази емоцията си ... цала пълна зала, майка ти има рожден ден, да седи и да мълчи ли? Как и защо изобщо има хора тук, които правят заключения и оценки за концерт, на който дори не са били и са гледали 4-5 сравнително тъпи клипчета в интернет? Единственото неприятно в концерта, бяха твърде многото "кралици" в публиката, които определено бяха скандална "компания" сред иначе доста нормалните хора. Да, жената се е постарала много. Доказа защо е Глория и направи концерт, на който си заслужава да бъде и НЕчалгар. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Страхотен концерт. Единствено в повече дойдоха народните, вместо които можеше да изпее хитовете от "12 диаманта" и още няколко песни, но за сметка на това припомни много от песните от 90-те. Пеенето й е по-добро отвсякога. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 56 минути, DenFevgo каза: Страхотен концерт. Единствено в повече дойдоха народните, вместо които можеше да изпее хитовете от "12 диаманта" и още няколко песни, но за сметка на това припомни много от песните от 90-те. Пеенето й е по-добро отвсякога. Жестоко беше! Доста добре са направили аранжиментите. Звучаха топ! И на мен Славеев ме отегчи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ама пък втората песен на Славеев беше яка, малко напомняше на "Стара история" на Ивана. Симона е топ вокал, много добре пее, явно си личи школовката. "Нека останем приятели" също звучеше отлично в този рок вид и леко забавено темпо. Все пак предният й концерт беше на по-високо ниво, според моя вкус. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Концерта беше много хубав, на много високо ниво! Този път наистина е послушала правилните препоръки и е включила съвсем големите хитове. Единствен пълнеж ми беше "Най-добрите", с която откри, и "Его" с която закри. Нова е и няма коцертен потенциал. Уникално звучаха старите ѝ песни на живо, с тези хубави аранжименти и живи инструменти. Да не повярва човек, че са правени преди 30 гидини. Изпя Докторе на помощ, Нека останем приятели, Червена Светлина, Най-щастливата жена, Бодигард, Тя или аз, не съм сигурен за Лъжец си беше ти, май и нея изпя. Много стари песни имаше, никога не-изпълнявани на голяма сцена. Също Присъда. 3 часа беше концертът а минаха като 5 минути. Гостите бяха добре подредени и точно времетраене колкото да се преоблече. Може да не сте фенове на Кеба, Симона, Тони Дачева или Николай Славеев, но алтернативата е да тече инструментал докато тя се преоблича. Глория наистина си е Певица с главно П, много мощен глас! На мен ми идват вповече балните рокли и елитното поведение. Това изгражда стена между нея и публиката, но започне ли да се раздава и сложи пеенето на първо място пред поведението на класна дама, тогава усеща човек колко е голяма Глория. Сцената беше доста изчистена, и само една видеостена във формата на диамант зад нея. Никога не са ми харесвали видеостени по концерти, но явно е неизбежна практика. Липсваше ми само да слезе отдоло в публиката, ама с тези бални рокли, къде? Имаше голям диапазон хора в публиката, малки дечица, тийнейджъри, възрастни мъже със съпригте им, лелички, батковци, баби с внуци, много земни хора. Фен масата на Глория съвсем не е това, което двама в този форум се опитват да изкарат. Залата беше пълна отвсякъде. За втори път в живота си съм на концерт в НДК и помних залата да е по-голяма. Тя наистина се усещаше малка този път, от щото народ вътре. Браво на Глория! Надявам се да види дивиденти от концерта. Много труд е вложила! 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Някой е качил едно от изпълненията. Има и с Азис - Ледена кралица и Не сме безгрешни в същия профил. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Глория, Симона и Гали - “Радост-тревога” | НДК, 28.06.2024 | Глория... WWW.FACEBOOK.COM Глория изпълни песента си “Радост-тревога” в чест на своята дъщеря Симона, а тя от своя страна изведе на сцената своята собствена дъщеря Галина!🥹❤️... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час , Illyria каза: Концерта беше много хубав, на много високо ниво! Този път наистина е послушала правилните препоръки и е включила съвсем големите хитове. Единствен пълнеж ми беше "Най-добрите", с която откри, и "Его" с която закри. Нова е и няма коцертен потенциал. Уникално звучаха старите ѝ песни на живо, с тези хубави аранжименти и живи инструменти. Да не повярва човек, че са правени преди 30 гидини. Изпя Докторе на помощ, Нека останем приятели, Червена Светлина, Най-щастливата жена, Бодигард, Тя или аз, не съм сигурен за Лъжец си беше ти, май и нея изпя. Много стари песни имаше, никога не-изпълнявани на голяма сцена. Също Присъда. 3 часа беше концертът а минаха като 5 минути. Гостите бяха добре подредени и точно времетраене колкото да се преоблече. Може да не сте фенове на Кеба, Симона, Тони Дачева или Николай Славеев, но алтернативата е да тече инструментал докато тя се преоблича. Глория наистина си е Певица с главно П, много мощен глас! На мен ми идват вповече балните рокли и елитното поведение. Това изгражда стена между нея и публиката, но започне ли да се раздава и сложи пеенето на първо място пред поведението на класна дама, тогава усеща човек колко е голяма Глория. Сцената беше доста изчистена, и само една видеостена във формата на диамант зад нея. Никога не са ми харесвали видеостени по концерти, но явно е неизбежна практика. Липсваше ми само да слезе отдоло в публиката, ама с тези бални рокли, къде? Имаше голям диапазон хора в публиката, малки дечица, тийнейджъри, възрастни мъже със съпригте им, лелички, батковци, баби с внуци, много земни хора. Фен масата на Глория съвсем не е това, което двама в този форум се опитват да изкарат. Залата беше пълна отвсякъде. За втори път в живота си съм на концерт в НДК и помних залата да е по-голяма. Тя наистина се усещаше малка този път, от щото народ вътре. Браво на Глория! Надявам се да види дивиденти от концерта. Много труд е вложила! че тя точно двата ключови за един концерт момента е оср@ла. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 47 минути, Andrew Cunanan. каза: че тя точно двата ключови за един концерт момента е оср@ла. u3HeHaga? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 (редактирано) Концертът беше много хубав, на мен само народният блок ми дойде в повече, а и очаквах "Всеки си плаща" да е включила в него. Доживях да няма Феникс ремикс и Ако те няма ремикс 🤣 Баладите бяха супер, както и микса Нека останем приятели, Децата и Най-щастливата жена. Във финалния блок можеше да прозвучат и Златка клетка и Дива нощ, но тях за Арена 😁 Като цяло беше на много високо ниво, много приятни аранжименти и жестоко пеене на живо. Имаше много хора на средна възраст, които й се радваха, но все още има и луди, които си мислят, че сме на 17 още 🤣 Редактирано Юни 30 от ENJOY 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 21 часа , ENJOY каза: Концертът беше много хубав, на мен само народният блок ми дойде в повече, а и очаквах "Всеки си плаща" да е включила в него. Доживях да няма Феникс ремикс и Ако те няма ремикс 🤣 Баладите бяха супер, както и микса Нека останем приятели, Децата и Най-щастливата жена. Във финалния блок можеше да прозвучат и Златка клетка и Дива нощ, но тях за Арена 😁 Като цяло беше на много високо ниво, много приятни аранжименти и жестоко пеене на живо. Имаше много хора на средна възраст, които й се радваха, но все още има и луди, които си мислят, че сме на 17 още 🤣 Каква е темата за Арената ? Нещо казвала ли е в тази посока? Реално само там не е имала концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 От 28.06.2024 г. от 18:15, Andrew Cunanan. каза: вече са дърти, едвали притежават физиологична възможност да се възбуждат или д*рвят. Това какво има общо с възрастта, не е ли следствие, че даже условие, да си фен на Гюрулту? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 От 29.06.2024 г. от 6:53, Andrew Cunanan. каза: напълнила е залата. Яко е раздавала покани из пенсионерски клубове на наборите и наборките, бонус към анти-остеопорозните шЪмари. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 @ScottMurne Ти добре ли си?! Глория и кухня?! Тя не влиза в това помещение - там е за слугите! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Глория си е Глория. Адмирации за концерта, заслужавал си е. Тя е с най-добрата дискография в жанра определено. Обърнала е внимание и на доста песни от първия албум, който ми е много любим и се радвам. Дори да не спират да бълват другите, само тя може да изнесе достойно титлата си. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.