asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 час , pacho каза: "Роден за грешки" заслужаваше да е в сета. "Лъжец си беше ти" щеше да звучи също добре с нов аранжимент, както и "Иди си тъга". Kou ca muq necHu, mq 4yBa/\a /\u e 3a mqx? 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 часа , pacho каза: "Роден за грешки" заслужаваше да е в сета. "Лъжец си беше ти" щеше да звучи също добре с нов аранжимент, както и "Иди си тъга". Че тя не пя ли Роден за грешки ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 19 часа , pacho каза: "Роден за грешки" заслужаваше да е в сета. "Лъжец си беше ти" щеше да звучи също добре с нов аранжимент, както и "Иди си тъга". Е, стига... Все пак е масов концерт, не само за ценители и верни фенове... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 От 11.07.2024 г. от 13:25, Jake каза: Може да е била популярна преди 25 години....Факта, че след това не я е пяла по концерти и турнета показва, че отдавна е забравена...И все пак е хубаво, че пее песни от този период, защото около мутренските си години се срамуваше от старото си АЗ. Как да я пее по турнета, като тя не е била на такива, с изключение на първото?! И по концерти не ходеше дълго време. Понякога изобщо не мислите, когато пишете. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 От 11.07.2024 г. от 12:45, Jake каза: Ето това е една от най-добрите песни на Глория...Както и "Пясъчни кули"... Това да, много силна песен. Пясъчни кули е едно месечен хит, провален опит от феновете ма Глория да я пробутат за голям и запазен хит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 41 минути, Willy каза: Това да, много силна песен. Пясъчни кули е едно месечен хит, провален опит от феновете ма Глория да я пробутат за голям и запазен хит. Можеш ли да ме обичаш я презентира в шоото на Азис още Април 2009-та и я снима след голям натиск от феновете. Тогава засне първо това: Толкова за преценката й! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 18 часа , Роско каза: Че тя не пя ли Роден за грешки ? Или аз не помня, или ти. Според моите спомени не я пя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Можеш ли да ме обичаш я презентира в шоото на Азис още Април 2009-та и я снима след голям натиск от феновете. Тогава засне първо това: Толкова за преценката й! Аз много харесвам и Прегърни ме и До последната сълза 🥲 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Можеш ли да ме обичаш я презентира в шоото на Азис още Април 2009-та и я снима след голям натиск от феновете. Тогава засне първо това: Толкова за преценката й! Сега като се загледах в клиповете на Глория около 2007-2012, голяма селска пръчка е била хахах Такива бяха модите, ужас! То са леопарди, тънки вежди, ужасна мода хаха 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 7 часа , Jake каза: Сега като се загледах в клиповете на Глория около 2007-2012, голяма селска пръчка е била хахах Такива бяха модите, ужас! То са леопарди, тънки вежди, ужасна мода хаха ти просто не можеш да оцениш класната естетика, която предлага.... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: ти просто не можеш да оцениш класната естетика, която предлага.... На последната снимка ще бие шъмари на някой, но с микрофона! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 На последните две снимки е топа на топа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Tyk e kpacuBa 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 От 13.07.2024 г. от 15:59, Andrew Cunanan. каза: Честно казано е доста добре тук, млада, красива, естествена.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Доде Тото реве, Баба Гло е забравила кой е... Крайно време е тя да рекламира ей тия 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не ви виждам мърча и ръчичките ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Гло но пилон - кръшна мадама 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 От 13.07.2024 г. от 6:10, Andrew Cunanan. каза: ти просто не можеш да оцениш класната естетика, която предлага.... Мда, естетиката на класна, от много дълбоката провинция, да не кажам направо селска пръчка. Което при нея не е период, а цялостен мотив от началото до, надяваме се скорошния, край на кариерата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 (редактирано) Днес се замислих кой е бил последния албум на Глория и с изненада установих, че през 2019 е имала албум - Любовта настоява и песента с Устата не е нова, както мислех хахаха ПО-шокиращото за мен е, че от този албум НЯМА НИТО ЕДИН ХИТ, дори популярни песни, пълно е с някакви бози....Това сигурно е най-слабия албум в цялата и кариера....Ужас. Редактирано Юли 19 от Jake 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 часа , Jake каза: Днес се замислих кой е бил последния албум на Глория и с изненада установих, че през 2019 е имала албум - Любовта настоява и песента с Устата не е нова, както мислех хахаха ПО-шокиращото за мен е, че от този албум НЯМА НИТО ЕДИН ХИТ, дори популярни песни, пълно е с някакви бози....Това сигурно е най-слабия албум в цялата и кариера....Ужас. Дреме й на шундата. Напълни НДК, напълни Летния театър в Пловдив... Другите и албуми не вадят, а хитовете им са с по 1 месец срок на годност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От 19.07.2024 г. от 19:33, pacho каза: Дреме й на шундата. Напълни НДК, напълни Летния театър в Пловдив... Другите и албуми не вадят, а хитовете им са с по 1 месец срок на годност. И това е така, но да не забравяме, че НДК е с максимален капацитет от 3 380 места , не е нещо УАУ. Но песните на Глория също са с по месец срок, изключвам старите хитове, но тези от последните 10-15 години са масово такива. Някой да помни "Усещане за мъж" или подобни бъркочи.. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 В Пловдив не е събрала особено много май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 5 минути, pacho каза: В Пловдив не е събрала особено много май. Според мен 1500 от 1800 места. Доста добре. Ние бяхме 5 души но не можахме да отидем в последния момент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.