Illyria Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Много хейт сипят двама-трима тук, явно бивши фенове, защото знаят всеки детайл за нея и знаят къде я боли. От къде идва толкова злоба не знам. Жената наистина направи много хубав концерт. Докторе и Пепеляшка никога не са ми били любими песни, обаче мале колко яко звучаха с тези нови аранжименти, бях шокиран! Друго нещо е да ги чуеш на живо, дано на записа поне малко да се пресъздаде същата емоция. Нямаше един час народно пеене, на знам защо преувеличават така тук, 20-30 мин. най-много. Селекцията също беше много добра, наистина Глория има проблем с подпирането на песни за концерти, но тука се бе вслушала в доста съвети. По-малко негодувайте и се радвайте, че го направи концерта. Артистите днес имат много блясък покрай тях, но не движат толкова средства както изглежда отстрани. Такива събития са адски скъпи, трябва много труд, изобщо не се работи лесно с толкова много хора, и факта, че го прави толкова години, е показател, че наистина си цени работата и феновете. Не може през 2024 да сравнявате труда и резултати от 2000 г. Артисте днес са просто едни служители както всеки друг работник покрай тях. Да успяваш днес да изпъкваш толково, както успява Глория, си е за похвал! Честито ѝ, че и в Русе ще прави концерт, няма умора тази жена! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Някой беше се оплакал, че не е слизала при публиката в НДК - ето, сега се е престрашила, ама скоро няма да повтори сигурно RPReplay Final1721995886 ezgif com video to gif converter — Postimages POSTIMG.CC 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 26.07.2024 г. от 19:33, pacho каза: В Пловдив не е събрала особено много май. Достатъчно бяха, балконите бяха разпродадени първи заради по-адекватната цена - 40 лв срещу 80 за местата долу, и доста хора слязоха оттам, при което долу се напълни. За мен този концерт беше по-добър от НДК - нямаше ги семейните истории, нямаше толкова говорене, народното беше съкратено, хората се кефеха дори на Кеба и Симона, които се представиха също много добре. Слезе в публиката, няколко биса, след последния изпя микс от Данас ми йе дан, Стопроцентова жена и Дар от Бога. Нямаше ги този път латино и баладичните миксове. На Глория й трябва точно един хит на година и добър маркетинг - няма кой да я мине и след 30 години. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 часа , DenFevgo каза: На Глория й трябва точно един хит на година и добър маркетинг - няма кой да я мине и след 30 години. Това не е лесна работа за закостеняла аутистичка. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 26.07.2024 г. от 23:37, Illyria каза: Много хейт сипят двама-трима тук, явно бивши фенове, защото знаят всеки детайл за нея и знаят къде я боли. От къде идва толкова злоба не знам. Жената наистина направи много хубав концерт. Докторе и Пепеляшка никога не са ми били любими песни, обаче мале колко яко звучаха с тези нови аранжименти, бях шокиран! Друго нещо е да ги чуеш на живо, дано на записа поне малко да се пресъздаде същата емоция. Нямаше един час народно пеене, на знам защо преувеличават така тук, 20-30 мин. най-много. Селекцията също беше много добра, наистина Глория има проблем с подпирането на песни за концерти, но тука се бе вслушала в доста съвети. По-малко негодувайте и се радвайте, че го направи концерта. Артистите днес имат много блясък покрай тях, но не движат толкова средства както изглежда отстрани. Такива събития са адски скъпи, трябва много труд, изобщо не се работи лесно с толкова много хора, и факта, че го прави толкова години, е показател, че наистина си цени работата и феновете. Не може през 2024 да сравнявате труда и резултати от 2000 г. Артисте днес са просто едни служители както всеки друг работник покрай тях. Да успяваш днес да изпъкваш толково, както успява Глория, си е за похвал! Честито ѝ, че и в Русе ще прави концерт, няма умора тази жена! Ама какъв артист е Глория?! Айде малко да се усещате за кого говорите! С какво изпъква Глория днес? Хитове няма! Най-големите й фенове я изоставиха. Сред масовата публика е напълно непозната! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 А, също мисля, че думата артист не приляга на Глория. Тя е напълно безидейна, не предлага буквално нищо различно от 20 години. Пее си едно и също и изглежда така, както цял живот. Живее в една тясна рамка. Певица е - да. Артист - в никакъв случай. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Има билети за концерта в Русе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 13 минути, Роско каза: Има билети за концерта в Русе. Само в Грабо засега... Не разбирам защо се делят билетите в цели 3 сайта, както и защо се пуска информация, че са в продажба в трите платформи, а очевидно на този етап е само едната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Пуснете клипчета от концерта в Пловдив. Колко публика събра? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 От 28.07.2024 г. от 21:24, Andrew Cunanan. каза: Ама какъв артист е Глория?! Как какъв, шЪмарен артист, лишаващ селскостопанска техника от дипломата си. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Това в коридора на Пайнер ли е снимано? Дано не е счупила саксията 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 час, Karma93 каза: Това в коридора на Пайнер ли е снимано? Дано не е счупила саксията А в главната роля, че и на обложката - Елена Паришева ... Коя е кокошката и коя яйцето няма смисъл да питаме ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 часа , Lelqtian каза: А в главната роля, че и на обложката - Елена Паришева ... Коя е кокошката и коя яйцето няма смисъл да питаме ... Не знам коя е, но е плоска в лице като цапната с тиган. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 1 час, DarkChild каза: Не знам коя е, но е плоска в лице като цапната с тиган. n/\ocka e u no gy6a - moma/\eH cuHxpoH! 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Преди да си пришие tits и в пазвата беше плоска 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Преди да си пришие tits и в пазвата беше плоска 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 (редактирано) От 31.07.2024 г. от 16:52, Balkandji1 каза: Пуснете клипчета от концерта в Пловдив. Колко публика събра? Снимките са точно преди началото на концерта 8:44. Схемата е от 8:31. Не вярвам по-късно някой да е купил. В epaygo също се продаваха билети. Предполагам и там е имало свободни. Редактирано Август 2 от AysheYaneva 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 30 години класа и професионализъм ❤️ 👑 Gloria 👑 | By Rosen... WWW.FACEBOOK.COM 30 години класа и професионализъм ❤️ 👑 Gloria 👑 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Билета можеше да се добавя в Apple Wallet. Истинска иноваторка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 От 2.08.2024 г. от 10:48, AysheYaneva каза: Снимките са точно преди началото на концерта 8:44. Схемата е от 8:31. Не вярвам по-късно някой да е купил. В epaygo също се продаваха билети. Предполагам и там е имало свободни. толкоз напъване и пак една сюрия празни места 🤡 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза: толкоз напъване и пак една сюрия празни места 🤡 От далече се е надушвала липсата на скара бира и съвсем нормално да не успее да продаде всичките 200 билета за запълването на терена. Да и е за урок - ако има изобщо следващ път, никакви летни театри, никакви тьотки като Симона 3 и Чиба - близката нива, наливна бира по левче, кибабчита кифтета, трактор вместо сцена, лепа брена и сръбско на макс, че с нейните песни си песни ще изгони публиката. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Снощи пак гледах клипове от концерта в НДК и за първи път чувам Глория на толкова места да пее фалшиво....Това изобщо не е типично за нея, много лутане между тоналностите, но все пак се надявам да не е прекалено обработен концерта после....Тя винаги ги прави да звучат като студиен записа и коригира всичко, което разваля емоцията на живото пеене... Дори мисля, че на единия преди години беше презаписвала в студио някой от песните....Това е абсурдно, при положение, че това е Глория, не Андреа. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 3 минути, Jake каза: Снощи пак гледах клипове от концерта в НДК и за първи път чувам Глория на толкова места да пее фалшиво....Това изобщо не е типично за нея, много лутане между тоналностите, но все пак се надявам да не е прекалено обработен концерта после....Тя винаги ги прави да звучат като студиен записа и коригира всичко, което разваля емоцията на живото пеене... Дори мисля, че на единия преди години беше презаписвала в студио някой от песните....Това е абсурдно, при положение, че това е Глория, не Андреа. Андрюши затова се застраховаше предварително против такива гафове като правеше "лайв" записи в студио и само липсинкваше по концерти. 😘 IQ 210. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не е вярно, че презаписва наново цели изпълнения, от къде толко хейт сипете? Много добре си пя. Може да пипва малко хептен лошите части, все пак ще се издава концерта на официален формат, но зорлем се опитвате да я вкарате в практиките на Андреа. Никакви моменти не са ми сторили впечатление да е пяла фалшиво. Например този концерт бях сигурен че ще го пипне, преди да го качи, особено на 2:30 с объркването на текста и колко нелепо се получи, но си го качи оригинал. Често съм си пускал и записите от предишните ѝ концерти докато работя. Само на Крепост и 12 Диаманта бичи пълен плейбек. Вероятно в залата си е било на живо, но все пак е 2000 г. и 2003 г. Сигурен съм че в обработването на тия записи тя е няма никаква дума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 16 часа , Illyria каза: Не е вярно, че презаписва наново цели изпълнения, от къде толко хейт сипете? Много добре си пя. Може да пипва малко хептен лошите части, все пак ще се издава концерта на официален формат, но зорлем се опитвате да я вкарате в практиките на Андреа. Никакви моменти не са ми сторили впечатление да е пяла фалшиво. Например този концерт бях сигурен че ще го пипне, преди да го качи, особено на 2:30 с объркването на текста и колко нелепо се получи, но си го качи оригинал. Често съм си пускал и записите от предишните ѝ концерти докато работя. Само на Крепост и 12 Диаманта бичи пълен плейбек. Вероятно в залата си е било на живо, но все пак е 2000 г. и 2003 г. Сигурен съм че в обработването на тия записи тя е няма никаква дума. Тук не пее на живо, а върху записите. Иначе имам спомен, че промоцията на "12 диаманта" в НДК я даваха на живо по Верея или нещо такова и мисля, че пя на живо, но после са сложили плейбека. На "Крепост" пя няколко песни на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.