Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 53 минути, DevilWish каза: За първи път с мъж съм слаба..... БЕЗ НИКАКВИ АСА В РЪКАВА !!!!!!!!!!!!! ❤️ След 2 месеца още няма и 400 000. Публиката категорично каза едно категорично стимулиращо НЕ на този проект. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Току що, Andrew Cunanan. каза: След 2 месеца още няма и 400 000. Публиката категорично каза едно категорично стимулиращо НЕ на този проект. Но пък Глория си признава, че има странен вкус! Gloria 19 мин · “Имам доста странен вкус . Харесвам само хора , които имат душа “ ! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Току що, DevilWish каза: Но пък Глория си признава, че има странен вкус! Gloria 19 мин · “Имам доста странен вкус . Харесвам само хора , които имат душа “ ! Този гръб само загразява красивия залез, като ла*но пред витрина с бутикови торти. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Но пък не пропуска 20 години по-късно да облече същия тоалет като от "Присъда"! Модерна е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 1 минута, DevilWish каза: Но пък не пропуска 20 години по-късно да облече същия тоалет като от "Присъда"! Модерна е! Как така е изпяла "най-новите си хитови песни", като тя хит в кариерата си няма? ⚰️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Как така е изпяла "най-новите си хитови песни", като тя хит в кариерата си няма? ⚰️ Как може да забравиш песента на 2023 година? 😮 Огнени! Огнени! (Овен, Лъв, Стрелец) ААААААААААААААААААААААААААААА! Влюбени! Влюбени! (Никоя зодия) ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза: Как така е изпяла "най-новите си хитови песни", като тя хит в кариерата си няма? ⚰️ И тя точно затова за пореден път предизвиква фурор на сцената в село Златарица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 22 часа , DevilWish каза: Но пък не пропуска 20 години по-късно да облече същия тоалет като от "Присъда"! Модерна е! Това медия ли го е писала или някаква страница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, pacho каза: Това медия ли го е писала или някаква страница. Някаква страница Меринджей го е пуснала Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 22 часа , DevilWish каза: Как може да забравиш песента на 2023 година? 😮 Огнени! Огнени! (Овен, Лъв, Стрелец) ААААААААААААААААААААААААААААА! Влюбени! Влюбени! (Никоя зодия) ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ! повръщаме ддружно. Дори фенове като пачо и ден февго не харесват тази боза с пи*и косми. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: повръщаме ддружно. Дори фенове като пачо и ден февго не харесват тази боза с пи*и косми. Глория си удря шЪмар след твоя коментар - право в челото! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тази песен е готина. Помня на времето беше много хейтвана. Някой помни ли да ми обясно защо? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 45 минути, Illyria каза: Тази песен е готина. Помня на времето беше много хейтвана. Някой помни ли да ми обясно защо? Как хейтвана? След "Ако те няма" това беше песента която по мой спомен най-много се хареса? Аз се чудя как можа да я остави без клип? Луда ли е? 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 58 минути, Illyria каза: Тази песен е готина. Помня на времето беше много хейтвана. Някой помни ли да ми обясно защо? XeūmBaxMe ckanaHama mB Bepcuq 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 От 12.09.2024 г. от 20:00, DevilWish каза: Някаква страница Меринджей го е пуснала Пак добре някой изобщо е отразил ходенето на Гюрулту в отдавна загубено от всякакви карти село в г**за на географията. Още повече не пишат да е имало шЪмаро раздаване, тоест бъхтила е калдъръма за нищо. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 "На мъжете, които не обичах" е доста по-яка, но и на нея не снима клип. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час, pacho каза: "На мъжете, които не обичах" е доста по-яка, но и на нея не снима клип. И трите заедно с "На чисто" са яки, но не се реализираха подобаващо освен с тв версии и коледни програми. Аз отделно харесвам и "Сто карата любов". Като цяло много сполучлив албум. В "Имам нужда от теб" също някои хубави песни останаха недокоснати. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Нещо ми се върти текста на песента да не беше, че не е бил за Глория или нещо такова, помня нещо не се хареса тогава и ми стана интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Кому е нужно това интро "Класата си има име....." по селските мегдани? Първите 18 минути са чиста скука, вместо да влезе директно с познати хитове и да атакува, тя почва с новите си песни, които никой не ги отразява. Да не говорим, че припява върху тях само, ама явно това е класата. Много сбъркана концепция. Пее и акапелно "Радост-тревога" ама ни в клин, ни в ръкав, поне да беше след някоя балада. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Явно има нужда от интро, браво на Златарица, толкова петилетки не са чували Гюрулту. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Глория гост във VIP Зона 💎 | Специален гост във VIP Зона е... WWW.FACEBOOK.COM Специален гост във VIP Зона е прекрасната Глория 💎🎶 - Не знам какво са се скарали със спонсорите, но Арена за мен е немислима без солидна реклама и спонсори. НДК я продаваше една година. За Арена ще трябват билборди, интервюта, повече медийно присъствие и повече време за продаване. Иначе идеята я приветствам, макар да не харесвам самата зала. Ама и НДК пък грам не е мръднала. Не знам, за мен може да помисли за други зали, различни от тези двете. София дава възможности. В Русе направи топ избор и се надявам, че концертът ще е успешен - поне така върви като продажби май, не съм гледал скоро. - Това кой продавал сладоледи и царевици е нелепо да се коментира. Животът е колело, утре може и тя да продава. Явно са ѝ останали стари травми в душата от едно време, но мъдрият човек трябва да ги прощава и надраства тези неща, особено на такива години. Някак не ми е ок в интервю за музиката (защото на по-лични теми едва ли ще чуем такова) да вмъкваш такива фрази. Тя трябва да е над тези неща, а не е така. Освен това да твърдиш, че не се обграждаш с негативни хора, а да си се обградила с един куп лицемерни швестерки, на които не им пука за теб... говори много лошо. И изказването, че "не се допускат хора с различно мнение" от нейното, също казва достатъчно. Явно трябва само да се мълчи и козирува, за да има мир и любов. Не знам, но пак нещо си е повярвала. Имам ли възможност, ще ги кажа тези неща някой ден, защото точно тези фасони пречат на хората да я опознаят правилно и да видят, че тя все пак има и друга, по-нежна и ранима страна, но за пред обществото държи да е желязна и студена, като един вид защитна реакция. Тъпо е. Много противоречия има за оправяне. Цялото интервю излъчва болка, обида, уязвимост. Хората много повече ще я харесат, ако просто застане и си каже някои неща, за да ѝ олекне. А не постоянно да сме в някакъв отбранителен режим. Водещата дори ѝ говори на "Вие", а по подкастите с другите си разговаря като с приятел. Глория всичко вкарва в някаква рамка, за да се чувства по-сигурна, а това всъщност я дистанцира от хората. Да поработи върху това нещо, но с тия около нея, да не казвам кои, че така съм им набрал - няма да стане! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 часа , adorable каза: Глория гост във VIP Зона 💎 | Специален гост във VIP Зона е... WWW.FACEBOOK.COM Специален гост във VIP Зона е прекрасната Глория 💎🎶 - Не знам какво са се скарали със спонсорите, но Арена за мен е немислима без солидна реклама и спонсори. НДК я продаваше една година. За Арена ще трябват билборди, интервюта, повече медийно присъствие и повече време за продаване. Иначе идеята я приветствам, макар да не харесвам самата зала. Ама и НДК пък грам не е мръднала. Не знам, за мен може да помисли за други зали, различни от тези двете. София дава възможности. В Русе направи топ избор и се надявам, че концертът ще е успешен - поне така върви като продажби май, не съм гледал скоро. - Това кой продавал сладоледи и царевици е нелепо да се коментира. Животът е колело, утре може и тя да продава. Явно са ѝ останали стари травми в душата от едно време, но мъдрият човек трябва да ги прощава и надраства тези неща, особено на такива години. Някак не ми е ок в интервю за музиката (защото на по-лични теми едва ли ще чуем такова) да вмъкваш такива фрази. Тя трябва да е над тези неща, а не е така. Освен това да твърдиш, че не се обграждаш с негативни хора, а да си се обградила с един куп лицемерни швестерки, на които не им пука за теб... говори много лошо. И изказването, че "не се допускат хора с различно мнение" от нейното, също казва достатъчно. Явно трябва само да се мълчи и козирува, за да има мир и любов. Не знам, но пак нещо си е повярвала. Имам ли възможност, ще ги кажа тези неща някой ден, защото точно тези фасони пречат на хората да я опознаят правилно и да видят, че тя все пак има и друга, по-нежна и ранима страна, но за пред обществото държи да е желязна и студена, като един вид защитна реакция. Тъпо е. Много противоречия има за оправяне. Цялото интервю излъчва болка, обида, уязвимост. Хората много повече ще я харесат, ако просто застане и си каже някои неща, за да ѝ олекне. А не постоянно да сме в някакъв отбранителен режим. Водещата дори ѝ говори на "Вие", а по подкастите с другите си разговаря като с приятел. Глория всичко вкарва в някаква рамка, за да се чувства по-сигурна, а това всъщност я дистанцира от хората. Да поработи върху това нещо, но с тия около нея, да не казвам кои, че така съм им набрал - няма да стане! За да има човек такова отношение - студено, надменно и надуто е преживял някаква травма. Но травмите идват не само от този живот, от минали и т.н. Но това, което тя крие зад тази маска е чувствителен човек, който явно дълбоко е преживял отхвърлянето, освиркването.... (спомнете си концерта Мура Мега когато чакаха Преслава и като излезе Глория хората започнаха да си тръгват) това озлобява човек, натъжава го, създава му един негов отбранителен свят. Хората имат погершно мнение за нея, но тя не показва истинската си страна. Всеки който се интересува от тази тема - ще разбере! Това пък с продаването... още не съм стигнал до там, но няма срамна професия! Човек може да умее много неща и да има много таланти, но да е забил и да няма желание да ги развива, следователно в момента продава царевица и сладолед.... Казва го не защото го мисли, а защото иска да е силна, но всъщност не е. Коментира, че когато човек вярва в себе си и Вселената му помага. Дори човек да не вярва в себе си, ако си промени начина на мислене (но трябва работа) Вселената му помага........ Вижда се, че вярва в някои от тези теми. Явно чете и се интересува...... Вярва в таланта си, но не и в себе си като човек. За това според мен е тази маска..... Просто ми е познато..... Колкото до хората до нея.... не знам какви са, но е хубаво да се вслушва в критиката, когато е градивна. Не може да се мълчи за нещо, което вече не е актуално. За баладите си е права.... Посочи "Крепост"... Хайде, изпей нещо такова вече.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 53 минути, DevilWish каза: За да има човек такова отношение - студено, надменно и надуто е преживял някаква травма. Но травмите идват не само от този живот, от минали и т.н. Но това, което тя крие зад тази маска е чувствителен човек, който явно дълбоко е преживял отхвърлянето, освиркването.... (спомнете си концерта Мура Мега когато чакаха Преслава и като излезе Глория хората започнаха да си тръгват) това озлобява човек, натъжава го, създава му един негов отбранителен свят. Хората имат погершно мнение за нея, но тя не показва истинската си страна. Всеки който се интересува от тази тема - ще разбере! Това пък с продаването... още не съм стигнал до там, но няма срамна професия! Човек може да умее много неща и да има много таланти, но да е забил и да няма желание да ги развива, следователно в момента продава царевица и сладолед.... Казва го не защото го мисли, а защото иска да е силна, но всъщност не е. Коментира, че когато човек вярва в себе си и Вселената му помага. Дори човек да не вярва в себе си, ако си промени начина на мислене (но трябва работа) Вселената му помага........ Вижда се, че вярва в някои от тези теми. Явно чете и се интересува...... Вярва в таланта си, но не и в себе си като човек. За това според мен е тази маска..... Просто ми е познато..... Колкото до хората до нея.... не знам какви са, но е хубаво да се вслушва в критиката, когато е градивна. Не може да се мълчи за нещо, което вече не е актуално. За баладите си е права.... Посочи "Крепост"... Хайде, изпей нещо такова вече.... Да, но това с травмите вече звучи като вечното оправдание. Травми имаме всички. Няма жив човек без травми, повярвай ми. Ако има някакъв проблем, нека го довери на някого, за да олекне. Силният човек си признава, че има проблем, и търси как да го реши. Няма нужда да си плаче сама вкъщи, а навън да е бетон. На Мура Мега аз и до днес проблем не видях, просто не беше за закриване. Но чак освиркване не съм чул. Пееха си с нея и "Кръговрат", и "Приличам ли на вятъра". Други са ѝ травмите. Никой не ѝ се е подигравал за песните за родата и родината. Хората тъкмо с тия песни я обикнаха. Защото точно тия песни направиха името Глория, а не "Его"-та. Пришки са ми излизали на устата, пръстите на ръцете съм си чупил да я увещавам да не си подминава старите песни. Години бяха нужни. Това за сладоледа даже го има като история в спец. брой на "Нов фолк" за нея от 2003. Не мога да повярвам, че още помни някакви стари неща. Това е другият проблем на зодия Рак с асцендент Скорпион - не се учат да прощават и да забравят. Много помни, много се сърди и голям инат. Нали знаеш в днешно време с такъв тип характер колко точно щеше да успее? Трябва да е много благодарна на времето тогава и на хората. Виждаш, че със същия талант и с далеч по-гъвкав характер Симона не е успяла да стигне небесата, нали? Но не може и защото ти си глава на семейството (а уж си жена) да излъчваш мъжка енергия, да искаш властваш и да командваш и да очакваш да си приятна компания за хората. Те се стресират от такова поведение. Да не говорим, че и Добри не успя да се задържи. Мисля, че можеше и сама да си даде сметка с какъв човек се свързва още в началото. Но както и да е, лични неща. Проблемът не е с песните, аз там проблем не виждам. Проблемът е в поведението. И това за Господ, че само от него я е страх, също бе тъпо казано... защото веднага след катастрофата, точно като Анелия, се юрна по участия, вместо да миряса малко. Господ не обича самонадеяност. Освен това, говори за Драгана, Цеца и Жоро Христов и ги боготвори, но нито един от тях не я усетил, за да направи дует с нея, съжалявам. Няма нужда да се прави на ученичка пред тях, а на нас да се сопка. Когато е била на прав път и се е държала смирено, винаги съм го отчитал и затова винаги е била защитавана от мен, но... не може всеки път. За нея, "за да има растеж", не трябва да ѝ противоречиш. Много съжалявам, НО всеки човек със силен и изявен характер ще стои встрани, съответно тя ще привлича в обкръжението си придворни дами и лакеи, над които тя да изпъква. С такива хора растеж не виждам. Жива и здрава. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Това обръщение на "вие" ме уби. Толко студено и дистанцирано интервю отдавна не бях виждал. Поне Камелия се опита оня ден да обърне тоя интервюиращия на "ти", но уви. Кой свестен журналист днешно време се обръща с "вие" към гост, когато иска да направи смислено, земно интервю? Лъхаше ми на комунякги от тоталитарен режим през 70-те. Една интересна тема отвори, със спонсорите и Арената, и отмина като вода под моста. Баси дървената водеща. Явно аудиторията им са стoлични аристократични лелки на 70/80 години, които се обиждат от прогреса на времето. @adorable много си обиден от Глория. Все пишеш пасивно агресивно за нея и загатваш. Хвърляш камък и криеш ръката. Кажи си болките, белким ти олекне. Или спри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 18 минути, Illyria каза: Това обръщение на "вие" ме уби. Толко студено и дистанцирано интервю отдавна не бях виждал. Поне Камелия се опита оня ден да обърне тоя интервюиращия на "ти", но уви. Кой свестен журналист днешно време се обръща с "вие" към гост, когато иска да направи смислено, земно интервю? Лъхаше ми на комунякги от тоталитарен режим през 70-те. Една интересна тема отвори, със спонсорите и Арената, и отмина като вода под моста. Баси дървената водеща. Явно аудиторията им са стoлични аристократични лелки на 70/80 години, които се обиждат от прогреса на времето. @adorable много си обиден от Глория. Все пишеш пасивно агресивно за нея и загатваш. Хвърляш камък и криеш ръката. Кажи си болките, белким ти олекне. Или спри. Супер са си и аудиторията, и подкастът. Гостенката е крива. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.