Jump to content

Препоръчани коментари

преди 18 минути, Karma93 каза:

Може би Гло е нейния Лили Иванова период... прави нови неща, но доста рамкирани

Лили Иванова от около 25 г. е със същата визия, но преди това е направо като хамелеон. Музиката й също преминава през различни фази.

Глора няма и 10% от разнообразието на Лила.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

Лили Иванова от около 25 г. е със същата визия, но преди това е направо като хамелеон. Музиката й също преминава през различни фази.

Глора няма и 10% от разнообразието на Лила.

Гюр!

преди 11 минути, DarkChild каза:

елЕксир...

Спасение от диваните няма обаче.

Миналата година се самоцитира в Музиката елек.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

А кога се очаква този албум? Тя има песни за двоен от 2019 година. Явно се опитва да повтори “концепцията” от “Пясъчни кули”, когато пусна 3 ТВ версии в един ден. 

Сподели в други сайтове

На мен визуално хич не ми изглежда добре и свежа, тия двамата пендели, дето работи с тях, са направили от хубава жена едно голямо нищо.

Песните, освен "Прераждане", са тотално разочарование. Някакви лековати и простовати. Несериозно става вече...

За видеата и типичните муцуни и жестове няма какво да се коментира. Да не вложиш в най-силната си песен за едно хубаво и идейно видео... прави нещо, ама и тя не знае какво точно.

Честно казано последната тройка "Вълк", "Скъпи, купи ми нещо" и "Най-добрите" беше доста по-качествена и приемлива. 

Сподели в други сайтове

А защо си пуска новите проекти по 3 наведнъж и след това половин година - нищо? Не е ли по-ок да ги разпределя във времето? 
Това е от много години практика при нея. 2016-та така пусна паралелно "Няма кой да ме спре" и "Полудяваш по мен" лятото, есента "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава", а 2017-та изкарна на една-единствена песен. 2018-та лятото пак така, даже в един ден пусна "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам", а 2019-та до края на октомври не пусна и една песен. 

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза:

А защо си пуска новите проекти по 3 наведнъж и след това половин година - нищо? Не е ли по-ок да ги разпределя във времето? 
Това е от много години практика при нея. 2016-та така пусна паралелно "Няма кой да ме спре" и "Полудяваш по мен" лятото, есента "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава", а 2017-та изкарна на една-единствена песен. 2018-та лятото пак така, даже в един ден пусна "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам", а 2019-та до края на октомври не пусна и една песен. 

Щото ги снима наведнъж, да мине по-тънко. И дуета с Дачева мушна между някакви бози. Такава му е цялата работа на Гюр.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Много добър въпрос!
Вместо да чака по 1 година да разпредели песните си и да ги пуска през три месеца. Въпреки, че тези новите - "Прераждане" и "Избирам любовта" ги води като телевизионни версии. А другата е с официален клип. Искала е да направи нещо като Трилогия. Този път сигурно има концепция, но по принцип е излишно да ги пуска така наведнъж. Ако ще пуска нов албум, може и за това да го прави, но ако не - не виждам смисъл. Ако беше започнала от Февруари - Май и Август можеше да има нови песни до края на лятото. Също не ми допада като стратегия. Може да се случи веднъж, но при нея е така постоянно. Надявам се, че няма да остане само с тези песни до есента.

преди 30 минути, asylum каза:

Щото ги снима наведнъж, да мине по-тънко. И дуета с Дачева мушна между някакви бози. Такава му е цялата работа на Гюр.

То няма значение дали ги е снимала наведнъж, просто може да изчака. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , SG каза:

Всъщност сега се замислих, че "Пускай от нашите" е съвременен римейк на това. И то след като Гло преди години се беше вдъхновила и от песента за своето си съкровено обръщение към свирещите цигани. Поне се учи от най-добрите от своята генерация.❤️

Най- впечатляващото тук е Малина. Гло можеше поне за клипа да я викна, ако иска да прави римейк

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Глория от 2004-та коментира продукцията на Глория от 2024-та:

Screenshot_20250303_083002_com.facebook.katana.jpg

Това ти отговаря на толкова много въпроси. Тази жена е останала във времето в лошия смисъл и си жишее 2000 година. Затова е на това дередже. 

Сподели в други сайтове

Дали е правилна или грешна стратегия, това е нейният начин на работа: изсипва 2-3 неща наведнъж, най-често ТВ версии, и това е: "Ето, отчетох се". 

"Звезда на вечерта" + "Най-добрите" (лирик)

"Скъпи, купи ми нещо" + "Най-добрите" (видео)

"Добре дошла, скитнице" + "Не те давам"

"Като буря" + "Прегърни ме" + "Нещо ударно" (ТВ версии)

Само от време на време пуска нещо като самостоятелен проект - "Вълк", "Его" и т.н.

Новите песни са добри. "Прераждане" е по-авангардна като "Аз не плача", а в "Избирам любовта" ми хареса комбинацията от различни инструменти. Тя обаче явно залага най-много на комерс парчето със Стораро, щом го води "клип". Въпреки че не виждам по какво толкова се различава от видео версиите.

Сподели в други сайтове

Глория за последните пет години има един голям хит и това е песента с Кеба. Тя ще е единствената дето хората са чували от албума. И на фона на този хит има една популярна песен (хитче) скъпи купи ми нещо. Другото е 20+ флопа. Като я сравнявате с останалите мислете за това. Деса и Кама също са наредили флопове, но поне пускат далеч по рядко. 

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, WindWalkerMonk каза:

Глория за последните пет години има един голям хит и това е песента с Кеба. Тя ще е единствената дето хората са чували от албума. И на фона на този хит има една популярна песен (хитче) скъпи купи ми нещо. Другото е 20+ флопа. Като я сравнявате с останалите мислете за това. Деса и Кама също са наредили флопове, но поне пускат далеч по рядко. 

версията с Устата е от предния албум. Така че няма д присъства в новия.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Дали е правилна или грешна стратегия, това е нейният начин на работа: изсипва 2-3 неща наведнъж, най-често ТВ версии, и това е: "Ето, отчетох се". 

Само от време на време пуска нещо като самостоятелен проект - "Вълк", "Его" и т.н.

Новите песни са добри. "Прераждане" е по-авангардна като "Аз не плача", а в "Избирам любовта" ми хареса комбинацията от различни инструменти. Тя обаче явно залага най-много на комерс парчето със Стораро, щом го води "клип". Въпреки че не виждам по какво толкова се различава от видео версиите.

Вълк я пусна с други две песни - не помня кои.

преди 59 минути, WindWalkerMonk каза:

И аз само нея помня. Хубава е.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Вълк я пусна с други две песни - не помня кои.

И аз само нея помня. Хубава е.

Сподели в други сайтове

От 3.03.2025 г. от 11:13, Gerganafen каза:

И народните така ги пуска. А в крайна сметка се помнят основно дуетите със Славеев, "Белите манастири" и още няколко песни от по-първите. Не й е там силата, но заради участията в ресторанти и по празници на града на повечето им трябва такъв репертоар. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DenFevgo каза:

И народните така ги пуска. А в крайна сметка се помнят основно дуетите със Славеев, "Белите манастири" и още няколко песни от по-първите. Не й е там силата, но заради участията в ресторанти и по празници на града на повечето им трябва такъв репертоар. 

Не бе, тя няма лошо да пуска по няколко. Но трябва да са добри. Глория вече и в група Б не е. Ако Преслава пусне три песни, шанса да са хитове е голям. 

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, WindWalkerMonk каза:

Не бе, тя няма лошо да пуска по няколко. Но трябва да са добри. Глория вече и в група Б не е. Ако Преслава пусне три песни, шанса да са хитове е голям. 

"Писмо" - издадена на 7.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 9 168 222
"С нервите съм зле" -
издадена на 12.11сумарно стрийминг към 17.02 - 10 909 319
"Не вдигай" -
издадена на 14.11сумарно стрийминг към 17.02 - 3 688 807

🥰
Само Галош и Пресис могат с няколко нови песни в кратък период да извадят хитове към днешна дата. И Гюр можеше с "Крепост" - там в много кратък период пусна клипове на "Феникс", "Лабиринт" и "Очакване" и държавата гърмеше.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Писмо" - издадена на 7.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 9 168 222
"С нервите съм зле" -
издадена на 12.11сумарно стрийминг към 17.02 - 10 909 319
"Не вдигай" -
издадена на 14.11сумарно стрийминг към 17.02 - 3 688 807

🥰
Само Галош и Пресис могат с няколко нови песни в кратък период да извадят хитове към днешна дата. И Гюр можеше с "Крепост" - там в много кратък период пусна клипове на "Феникс", "Лабиринт" и "Очакване" и държавата гърмеше.

Тва е нищо за Преслава. Буквално нищо, тя пусна Пази се от приятелки и онзи албум с Питието и Добрини. Нищо не клипира тогава и всичко беше от хит до мегахит. Глория преди 30 години е могла. Сега е леш.

Сподели в други сайтове

На Глория са й пълни участията и концертите, и хората си изкарват страхотно. Дай Боже всекиму такъв ЛЕШ. Проблемът при нея е друг, няма какво да дъвчем едно и също. Най-вече я сравняваме със старото й аз и оттам идва драмата. Сравняваме я и с любимките на младото поколение, също грешка. Гледам до края на годината вече е наредила участията, по 6-7 на месец, преценила е колко й се работи и колко й се влага в продукция. 

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , DenFevgo каза:

На Глория са й пълни участията и концертите, и хората си изкарват страхотно. Дай Боже всекиму такъв ЛЕШ. Проблемът при нея е друг, няма какво да дъвчем едно и също. Най-вече я сравняваме със старото й аз и оттам идва драмата. Сравняваме я и с любимките на младото поколение, също грешка. Гледам до края на годината вече е наредила участията, по 6-7 на месец, преценила е колко й се работи и колко й се влага в продукция. 

Така казано звучи истина, че тя няма проблеми и ние говорим глупости. Но ако се вгледа човек по подробно ще види няколко смущаващи факта, затова и е ЛЕШ:

1. Хонорара на Глория за певица с 30+ години опит е далеч по скромен от този на Стораро, Софа, Емануела, Преслава, Галена. Почти наполовина.

2. Глория големи концерти НЯМА. Освен този в Русе, другите са средна работа. Отделно в Пловдив имаше малко празни места. Тя голям концерт в Арената все още няма, докато Софа вече 4/5 прави, а Преслава, Галена и Стругара също се разписаха с такъв.

Глория е добре, откъм участия е далеч по - добре от преди пет години, но като мейнстрийм нейните вечни хитове са далеч по - назад. Тя като мейнстрим певица е буквално пълнеж. За това което беше и това което е в момента е доста зле. Тя трябваше да е на нивото на Азис или Цеца. Трябваше като Софа да пълни арена след арена, хитовете й да цепят мрака. Но това не се случва, тя трябваше да е черешката на тортата в чалгата, а към момента е вял пълнеж за който на никой не му пука в повечето случаи. 

Пример:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...