asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 18 минути, Karma93 каза: Може би Гло е нейния Лили Иванова период... прави нови неща, но доста рамкирани Лили Иванова от около 25 г. е със същата визия, но преди това е направо като хамелеон. Музиката й също преминава през различни фази. Глора няма и 10% от разнообразието на Лила. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: елЕксир... Спасение от диваните няма обаче. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Всяко сепаре и всеки коридор на хотел или офис сграда са потенциални снимачни площадки за ТВ версиите на Глория 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 13 минути, DarkChild каза: Лили Иванова от около 25 г. е със същата визия, но преди това е направо като хамелеон. Музиката й също преминава през различни фази. Глора няма и 10% от разнообразието на Лила. Гюр! преди 11 минути, DarkChild каза: елЕксир... Спасение от диваните няма обаче. Миналата година се самоцитира в Музиката елек. 1 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 А кога се очаква този албум? Тя има песни за двоен от 2019 година. Явно се опитва да повтори “концепцията” от “Пясъчни кули”, когато пусна 3 ТВ версии в един ден. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен визуално хич не ми изглежда добре и свежа, тия двамата пендели, дето работи с тях, са направили от хубава жена едно голямо нищо. Песните, освен "Прераждане", са тотално разочарование. Някакви лековати и простовати. Несериозно става вече... За видеата и типичните муцуни и жестове няма какво да се коментира. Да не вложиш в най-силната си песен за едно хубаво и идейно видео... прави нещо, ама и тя не знае какво точно. Честно казано последната тройка "Вълк", "Скъпи, купи ми нещо" и "Най-добрите" беше доста по-качествена и приемлива. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А защо си пуска новите проекти по 3 наведнъж и след това половин година - нищо? Не е ли по-ок да ги разпределя във времето? Това е от много години практика при нея. 2016-та така пусна паралелно "Няма кой да ме спре" и "Полудяваш по мен" лятото, есента "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава", а 2017-та изкарна на една-единствена песен. 2018-та лятото пак така, даже в един ден пусна "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам", а 2019-та до края на октомври не пусна и една песен. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза: А защо си пуска новите проекти по 3 наведнъж и след това половин година - нищо? Не е ли по-ок да ги разпределя във времето? Това е от много години практика при нея. 2016-та така пусна паралелно "Няма кой да ме спре" и "Полудяваш по мен" лятото, есента "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава", а 2017-та изкарна на една-единствена песен. 2018-та лятото пак така, даже в един ден пусна "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам", а 2019-та до края на октомври не пусна и една песен. Щото ги снима наведнъж, да мине по-тънко. И дуета с Дачева мушна между някакви бози. Такава му е цялата работа на Гюр. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: А защо си пуска новите проекти по 3 наведнъж и след това половин година - нищо? Не е ли по-ок да ги разпределя във времето? Това е от много години практика при нея. 2016-та така пусна паралелно "Няма кой да ме спре" и "Полудяваш по мен" лятото, есента "Не лъжи на колене" и "Обичай ме такава", а 2017-та изкарна на една-единствена песен. 2018-та лятото пак така, даже в един ден пусна "Добре дошла, скитнице" и "Не те давам", а 2019-та до края на октомври не пусна и една песен. Много добър въпрос! Вместо да чака по 1 година да разпредели песните си и да ги пуска през три месеца. Въпреки, че тези новите - "Прераждане" и "Избирам любовта" ги води като телевизионни версии. А другата е с официален клип. Искала е да направи нещо като Трилогия. Този път сигурно има концепция, но по принцип е излишно да ги пуска така наведнъж. Ако ще пуска нов албум, може и за това да го прави, но ако не - не виждам смисъл. Ако беше започнала от Февруари - Май и Август можеше да има нови песни до края на лятото. Също не ми допада като стратегия. Може да се случи веднъж, но при нея е така постоянно. Надявам се, че няма да остане само с тези песни до есента. преди 30 минути, asylum каза: Щото ги снима наведнъж, да мине по-тънко. И дуета с Дачева мушна между някакви бози. Такава му е цялата работа на Гюр. То няма значение дали ги е снимала наведнъж, просто може да изчака. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 18 часа , SG каза: Всъщност сега се замислих, че "Пускай от нашите" е съвременен римейк на това. И то след като Гло преди години се беше вдъхновила и от песента за своето си съкровено обръщение към свирещите цигани. Поне се учи от най-добрите от своята генерация.❤️ Най- впечатляващото тук е Малина. Гло можеше поне за клипа да я викна, ако иска да прави римейк 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Глория от 2004-та коментира продукцията на Глория от 2024-та: 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Глория от 2004-та коментира продукцията на Глория от 2024-та: Това ти отговаря на толкова много въпроси. Тази жена е останала във времето в лошия смисъл и си жишее 2000 година. Затова е на това дередже. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 За мен Его и е най-силна от последните години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Дали е правилна или грешна стратегия, това е нейният начин на работа: изсипва 2-3 неща наведнъж, най-често ТВ версии, и това е: "Ето, отчетох се". "Звезда на вечерта" + "Най-добрите" (лирик) "Скъпи, купи ми нещо" + "Най-добрите" (видео) "Добре дошла, скитнице" + "Не те давам" "Като буря" + "Прегърни ме" + "Нещо ударно" (ТВ версии) Само от време на време пуска нещо като самостоятелен проект - "Вълк", "Его" и т.н. Новите песни са добри. "Прераждане" е по-авангардна като "Аз не плача", а в "Избирам любовта" ми хареса комбинацията от различни инструменти. Тя обаче явно залага най-много на комерс парчето със Стораро, щом го води "клип". Въпреки че не виждам по какво толкова се различава от видео версиите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Глория за последните пет години има един голям хит и това е песента с Кеба. Тя ще е единствената дето хората са чували от албума. И на фона на този хит има една популярна песен (хитче) скъпи купи ми нещо. Другото е 20+ флопа. Като я сравнявате с останалите мислете за това. Деса и Кама също са наредили флопове, но поне пускат далеч по рядко. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 38 минути, WindWalkerMonk каза: Глория за последните пет години има един голям хит и това е песента с Кеба. Тя ще е единствената дето хората са чували от албума. И на фона на този хит има една популярна песен (хитче) скъпи купи ми нещо. Другото е 20+ флопа. Като я сравнявате с останалите мислете за това. Деса и Кама също са наредили флопове, но поне пускат далеч по рядко. версията с Устата е от предния албум. Така че няма д присъства в новия. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, Gerganafen каза: Дали е правилна или грешна стратегия, това е нейният начин на работа: изсипва 2-3 неща наведнъж, най-често ТВ версии, и това е: "Ето, отчетох се". "Звезда на вечерта" + "Най-добрите" (лирик) "Скъпи, купи ми нещо" + "Най-добрите" (видео) "Добре дошла, скитнице" + "Не те давам" "Като буря" + "Прегърни ме" + "Нещо ударно" (ТВ версии) Само от време на време пуска нещо като самостоятелен проект - "Вълк", "Его" и т.н. Новите песни са добри. "Прераждане" е по-авангардна като "Аз не плача", а в "Избирам любовта" ми хареса комбинацията от различни инструменти. Тя обаче явно залага най-много на комерс парчето със Стораро, щом го води "клип". Въпреки че не виждам по какво толкова се различава от видео версиите. Вълк я пусна с други две песни - не помня кои. преди 59 минути, WindWalkerMonk каза: Глория за последните пет години има един голям хит и това е песента с Кеба. Тя ще е единствената дето хората са чували от албума. И на фона на този хит има една популярна песен (хитче) скъпи купи ми нещо. Другото е 20+ флопа. Като я сравнявате с останалите мислете за това. Деса и Кама също са наредили флопове, но поне пускат далеч по рядко. И аз само нея помня. Хубава е. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, asylum каза: Вълк я пусна с други две песни - не помня кои. И аз само нея помня. Хубава е. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 От 3.03.2025 г. от 11:13, Gerganafen каза: Дали е правилна или грешна стратегия, това е нейният начин на работа: изсипва 2-3 неща наведнъж, най-често ТВ версии, и това е: "Ето, отчетох се". "Звезда на вечерта" + "Най-добрите" (лирик) "Скъпи, купи ми нещо" + "Най-добрите" (видео) "Добре дошла, скитнице" + "Не те давам" "Като буря" + "Прегърни ме" + "Нещо ударно" (ТВ версии) Само от време на време пуска нещо като самостоятелен проект - "Вълк", "Его" и т.н. Новите песни са добри. "Прераждане" е по-авангардна като "Аз не плача", а в "Избирам любовта" ми хареса комбинацията от различни инструменти. Тя обаче явно залага най-много на комерс парчето със Стораро, щом го води "клип". Въпреки че не виждам по какво толкова се различава от видео версиите. И народните така ги пуска. А в крайна сметка се помнят основно дуетите със Славеев, "Белите манастири" и още няколко песни от по-първите. Не й е там силата, но заради участията в ресторанти и по празници на града на повечето им трябва такъв репертоар. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , DenFevgo каза: И народните така ги пуска. А в крайна сметка се помнят основно дуетите със Славеев, "Белите манастири" и още няколко песни от по-първите. Не й е там силата, но заради участията в ресторанти и по празници на града на повечето им трябва такъв репертоар. Не бе, тя няма лошо да пуска по няколко. Но трябва да са добри. Глория вече и в група Б не е. Ако Преслава пусне три песни, шанса да са хитове е голям. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 26 минути, WindWalkerMonk каза: Не бе, тя няма лошо да пуска по няколко. Но трябва да са добри. Глория вече и в група Б не е. Ако Преслава пусне три песни, шанса да са хитове е голям. "Писмо" - издадена на 7.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 9 168 222 "С нервите съм зле" - издадена на 12.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 10 909 319 "Не вдигай" - издадена на 14.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 3 688 807 🥰 Само Галош и Пресис могат с няколко нови песни в кратък период да извадят хитове към днешна дата. И Гюр можеше с "Крепост" - там в много кратък период пусна клипове на "Феникс", "Лабиринт" и "Очакване" и държавата гърмеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: "Писмо" - издадена на 7.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 9 168 222 "С нервите съм зле" - издадена на 12.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 10 909 319 "Не вдигай" - издадена на 14.11 - сумарно стрийминг към 17.02 - 3 688 807 🥰 Само Галош и Пресис могат с няколко нови песни в кратък период да извадят хитове към днешна дата. И Гюр можеше с "Крепост" - там в много кратък период пусна клипове на "Феникс", "Лабиринт" и "Очакване" и държавата гърмеше. Тва е нищо за Преслава. Буквално нищо, тя пусна Пази се от приятелки и онзи албум с Питието и Добрини. Нищо не клипира тогава и всичко беше от хит до мегахит. Глория преди 30 години е могла. Сега е леш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 На Глория са й пълни участията и концертите, и хората си изкарват страхотно. Дай Боже всекиму такъв ЛЕШ. Проблемът при нея е друг, няма какво да дъвчем едно и също. Най-вече я сравняваме със старото й аз и оттам идва драмата. Сравняваме я и с любимките на младото поколение, също грешка. Гледам до края на годината вече е наредила участията, по 6-7 на месец, преценила е колко й се работи и колко й се влага в продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 15 часа , DenFevgo каза: На Глория са й пълни участията и концертите, и хората си изкарват страхотно. Дай Боже всекиму такъв ЛЕШ. Проблемът при нея е друг, няма какво да дъвчем едно и също. Най-вече я сравняваме със старото й аз и оттам идва драмата. Сравняваме я и с любимките на младото поколение, също грешка. Гледам до края на годината вече е наредила участията, по 6-7 на месец, преценила е колко й се работи и колко й се влага в продукция. Така казано звучи истина, че тя няма проблеми и ние говорим глупости. Но ако се вгледа човек по подробно ще види няколко смущаващи факта, затова и е ЛЕШ: 1. Хонорара на Глория за певица с 30+ години опит е далеч по скромен от този на Стораро, Софа, Емануела, Преслава, Галена. Почти наполовина. 2. Глория големи концерти НЯМА. Освен този в Русе, другите са средна работа. Отделно в Пловдив имаше малко празни места. Тя голям концерт в Арената все още няма, докато Софа вече 4/5 прави, а Преслава, Галена и Стругара също се разписаха с такъв. Глория е добре, откъм участия е далеч по - добре от преди пет години, но като мейнстрийм нейните вечни хитове са далеч по - назад. Тя като мейнстрим певица е буквално пълнеж. За това което беше и това което е в момента е доста зле. Тя трябваше да е на нивото на Азис или Цеца. Трябваше като Софа да пълни арена след арена, хитовете й да цепят мрака. Но това не се случва, тя трябваше да е черешката на тортата в чалгата, а към момента е вял пълнеж за който на никой не му пука в повечето случаи. Пример: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.