Jump to content

Препоръчани коментари

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Тук е важно и как си комуникираш посланията. Има хора като нея и мен, които не могат и такива които винаги се измъкват. 

Мен твоите послания ме кефят. Аз съм ти фен. Гюр е дърво. Пън и половина.

Сподели в други сайтове

От 6.03.2025 г. от 15:36, WindWalkerMonk каза:

Бате баба ти е на 60 години, какво развитие, какъв катарзис. Тя си е за НДК с 2к човека, които докарва за една година. Тва й е нивото, тва са й феновете. На всеки пет години ги събира, 1 година й трябва да напълни заличката и толкова. Тва си може - тя си го каза. 

И само да отбележа, Емануела, Галена и сие каквито и да са, каквото и да предлагат се купува повече от това на Глория. Глория едно Театро не може да напълни, Ема го пълни 5 пъти в месеца. Отделно в Селави Глория пее само за партера, Галош например пее и за горе. Сещате се, плаща ти се за това колко изкарваш. Така работи бизнеса. 

Ажда Пекан на 65 години през 2012 пуска мегахит, който тресе цяла Турция и има около 200 милиона стрийминг сумарно. За справка първата песен на Ажда е от 1964 - 30 години преди дебюта на Гюр. В световен план - Шер на 52 през 1998-ма вади най-големият си хит евър. Как всички други могат, само Гюр не може?!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Ажда Пекан на 65 години през 2012 пуска мегахит, който тресе цяла Турция и има около 200 милиона стрийминг сумарно. За справка първата песен на Ажда е от 1964 - 30 години преди дебюта на Гюр. В световен план - Шер на 52 през 1998-ма вади най-големият си хит евър. Как всички други могат, само Гюр не може?!

Те са изключение бтв, а и тези хора особено Шер, Гага и така нататък са личности които са развити във всеки аспект на изкуството. Баба ти единственото което се иска от нея е да не е евтина, но не нея не й се влага. А ако е малко по конвертируема и разчупена ще печели бая повече и като пари, и като влияние в поп - фолка, което се й очаква от нея. Не може Глория да е на един хонорар с Лидия. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Те са изключение бтв, а и тези хора особено Шер, Гага и така нататък са личности които са развити във всеки аспект на изкуството. Баба ти единственото което се иска от нея е да не е евтина, но не нея не й се влага. А ако е малко по конвертируема и разчупена ще печели бая повече и като пари, и като влияние в поп - фолка, което се й очаква от нея. Не може Глория да е на един хонорар с Лидия. 

Лиди трябва да е с по-висок! Гюр няма хит, обхванал и нацисткия контингент! @Kitty @Gerganafen

В момента Лиди пълни повече чалготеките и има по-голямо влияние в жанра от Гюргевица.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...