DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Русата сръбска горила е банната от инстаграм, защото е подлога на диктатора им. След масова акция на докладване, вече я няма там. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 9 часа , Jake каза: Самия факт,че харесваш долнопронбен травест като Карлеуша, говори за много ниско ниво! Така че с мене: Бомбок е. Гюр с такъв хит кога!? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 22 минути, asylum каза: Бомбок е. Гюр с такъв хит кога!? Ето го и другия с извратен вкус! :Д ПП Между другото наистина "Еднопосочен път' е може би най-неприятната песен на Гло...хаха Няма такава досада, имаше и една "Усещане за мъж". Правеше копия на едни и също бози. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 2 минути, Jake каза: Ето го и другия с извратен вкус! :Д ПП Между другото наистина "Еднопосочен път' е може би най-неприятната песен на Гло...хаха Няма такава досада, имаше и една "Усещане за мъж". Правеше копия на едни и също бози. Тествай се за ковид. Аз й ги харесвах тия чикии. Противни бяха Опиат и Вятъра 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 1 минута, asylum каза: Тествай се за ковид. Аз й ги харесвах тия чикии. Противни бяха Опиат и Вятъра Бях ги забравил. но те са от същата вълна. Тия денс бози бяха ужасни, радвам се, че ги спря. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 минути, asylum каза: Тествай се за ковид. Аз й ги харесвах тия чикии. Противни бяха Опиат и Вятъра Еднопосочен път ми е гилти плежър, и доста открита надежда Гюр най-накрая да си изпълни обещанието и да си извади международна книжка, категория Твк - тракторист. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Опиат си е готина песен. Никога не съм я възприемал като денс, макар и да е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 21 минути, Illyria каза: Опиат си е готина песен. Никога не съм я възприемал като денс, макар и да е. Наистина я бях забравил, че същестува.... Факт е обаче, че нито една от тия песни не остана във времето и никой не ги помни. На мен само "Сезони" и "Град на греха" ми харесват. Тя се беше комплексирала от чалгата и мислеше, че с тия авторски денс бози ще изглежда по-класна, но бяха само пълнеж. Денс, със сръбски начин на пеене... Ето сега на коцерта не пя нито една от тях, дори самата тя сигурно не ги помни... Клиповете и от 2007-ма, изглеждат като от 90-та...Много са зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 4 часа , Lelqtian каза: Еднопосочен път ми е гилти плежър, и доста открита надежда Гюр най-накрая да си изпълни обещанието и да си извади международна книжка, категория Твк - тракторист. Преслава на седянката във Веселина сподели, че повреме на ковида искала да си изкара книжка за тракторист...Не знам защо не се е посъветвала с бай Гюр. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 От 18.03.2025 г. от 23:21, Illyria каза: Опиат си е готина песен. Никога не съм я възприемал като денс, макар и да е. Клипчето стаа. Ама песента е типично тъпа, в неин си стил. При такива бруталии като "За първи път", "На мъжете..." и "На чисто", да направиш "Опиат" пилотен сингъл - погром. Неслучайно към днешна дата и тя не помни, че е издавала тая песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Сега си пуснах Опиат, че я бях забравил. Ами...ужасия. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 "Приличам ли на вятъра" и "Опиат" звучат неслушаемо и Гло вие в тези песни все едно я колят 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 5 часа , DarkChild каза: Сега си пуснах Опиат, че я бях забравил. Ами...ужасия. Песен за бързоизоставащи е. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 4 минути, asylum каза: Песен за бързоизоставащи е. Не Опиат, а Припят направо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Grabo.bg 13 ч · Глория с грандиозен концерт-спектакъл „Избирам любовта“ във Варна Под съпровода на Дани Милев Бенд, със специалното участие на Христо Гърбов и Симона Загорова, вечерта обещава емоции, красива музика и незабравимо настроение. Дата: 28 юни 2025 г. Час: 20:30 ч. Място: Летен театър, Варна Една вечер, посветена на най-силната емоция – любовта и един специален повод - нейният рожден ден Вземи билети от тук и празнувай заедно с Глория рожденния и ден https://grabo.bg/1c0y9od 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , DevilWish каза: Grabo.bg 13 ч · Глория с грандиозен концерт-спектакъл „Избирам любовта“ във Варна Под съпровода на Дани Милев Бенд, със специалното участие на Христо Гърбов и Симона Загорова, вечерта обещава емоции, красива музика и незабравимо настроение. Дата: 28 юни 2025 г. Час: 20:30 ч. Място: Летен театър, Варна Една вечер, посветена на най-силната емоция – любовта и един специален повод - нейният рожден ден Вземи билети от тук и празнувай заедно с Глория рожденния и ден https://grabo.bg/1c0y9od Някой намери ли обяснение какво му е специалното на Симон Заглоров, та Гюр все така го пише по тия седянки? Или нарочно ги слага в една и съща графа да обижда Гърбов? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 9 часа , asylum каза: Песен за бързоизоставащи е. Затова ли около февруари 2007-ма има бум на починалите от свърх доза? Като са я чули - са решили набързо да се приключат??! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И докато всички припадате по "Кръговрат" искам да заявя, че тая е далеч по-яка. Кофти я реализира и затапи, защото я пусна в кратък период с още няколко, но има нужда от повече латино-звучащи песни. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: И докато всички припадате по "Кръговрат" искам да заявя, че тая е далеч по-яка. Кофти я реализира и затапи, защото я пусна в кратък период с още няколко, но има нужда от повече латино-звучащи песни. Това й беше най-силната песен в оня период. Всички около мен я харесваха и казваха “я, Гюр май се завърна”, но после, разбира се, сра на метеното и избълва сто шитни. Поздрав за фаст 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Велика песен, направила прехода една идея по-лек 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Галена да си върне на Глория коженото яке! 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 От 23.03.2025 г. от 16:39, Andrew Cunanan. каза: И докато всички припадате по "Кръговрат" искам да заявя, че тая е далеч по-яка. Кофти я реализира и затапи, защото я пусна в кратък период с още няколко, но има нужда от повече латино-звучащи песни. Отхвърлена от Ритон песен през 80-те. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Неделя в 10:49 Report Share Публикувано Неделя в 10:49 Гло трябва да започне работа с ПР агенция и дигитална реклама. Такива песни като тази да остават със 100к гледания е нелепо.., В днешно време без да налееш пари в дигиталните платформи нищо не става за съжаление... Това е качествен поп-фолк.. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:10 Report Share Публикувано Неделя в 15:10 преди 4 часа , Jake каза: Гло трябва да започне работа с ПР агенция и дигитална реклама. Такива песни като тази да остават със 100к гледания е нелепо.., В днешно време без да налееш пари в дигиталните платформи нищо не става за съжаление... Това е качествен поп-фолк.. Тя не влага пари в продукция, ти в маркетинг искаш да влага. Много романтични блянове за нейната действителност са това. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Неделя в 15:40 Report Share Публикувано Неделя в 15:40 Като за начало трябва да спре да бута тия песньовки с тромпети и Сторарита и да избира качествените за клипиране. "Прераждане" има огромен шанс да гръмне, но за съжаление тя заложи на глупавата песен, за която явно смята, че има хитов потенциал, а то .... 0. Даже и клипът няма да й помогне. Освен това трябваше да е по медиите да промотира, а тя не е. Пускаш нещо и очакваш какво да се случи? Не сме 2001-ва да събираш впечатления от реакциите по участия, не работи така музиката вече, кое не научи за толкова години? Няма никаква логика в модела й на работа. Според мен трябваше да направи една по-голяма пауза, да събере пари, да събере хубави песни с безкомпромисни текстове и да избухне с албум и видеореализации, но не ей така албум с някакви песни, а с концепция и линия за нещо. Работи на самотек от край време и се заблуждава от 20 върли фенове, че прави нещо. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.