Jump to content

Препоръчани коментари

преди 9 часа , Jake каза:

Самия факт,че харесваш долнопронбен травест като Карлеуша, говори за много ниско ниво!

Така че с мене:

Бомбок е. Гюр с такъв хит кога!?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, asylum каза:

Бомбок е. Гюр с такъв хит кога!?

Ето го и другия с извратен вкус! :Д 

ПП Между другото наистина "Еднопосочен път' е може би най-неприятната песен на Гло...хаха Няма такава досада, имаше и една "Усещане за мъж". Правеше копия на едни и също бози. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Ето го и другия с извратен вкус! :Д 

ПП Между другото наистина "Еднопосочен път' е може би най-неприятната песен на Гло...хаха Няма такава досада, имаше и една "Усещане за мъж". Правеше копия на едни и също бози. 

Тествай се за ковид.

Аз й ги харесвах тия чикии. Противни бяха Опиат и Вятъра

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Тествай се за ковид.

Бях ги забравил. но те са от същата вълна. Тия денс бози бяха ужасни, радвам се, че ги спря. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Тествай се за ковид.

Еднопосочен път ми е гилти плежър, и доста открита надежда Гюр най-накрая да си изпълни обещанието и да си извади международна книжка, категория Твк - тракторист. 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Illyria каза:

Опиат си е готина песен. Никога не съм я възприемал като денс, макар и да е.

Наистина я бях забравил, че същестува.... Факт е обаче, че нито една от тия песни не остана във времето и никой не ги помни. На мен само "Сезони" и "Град на греха" ми харесват. Тя се беше комплексирала от чалгата и мислеше, че с тия авторски денс бози ще изглежда по-класна, но бяха само пълнеж. Денс, със сръбски начин на пеене... Ето сега на коцерта не пя нито една от тях, дори самата тя сигурно не ги помни... 

Клиповете и от 2007-ма, изглеждат като от 90-та...Много са зле. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Еднопосочен път ми е гилти плежър, и доста открита надежда Гюр най-накрая да си изпълни обещанието и да си извади международна книжка, категория Твк - тракторист. 

Преслава на седянката във Веселина сподели, че повреме на ковида искала да си изкара книжка за тракторист...Не знам защо не се е посъветвала с бай Гюр.

Сподели в други сайтове

От 18.03.2025 г. от 23:21, Illyria каза:

Опиат си е готина песен. Никога не съм я възприемал като денс, макар и да е.

Клипчето стаа. Ама песента е типично тъпа, в неин си стил. При такива бруталии като "За първи път", "На мъжете..." и "На чисто", да направиш "Опиат" пилотен сингъл - погром.

Неслучайно към днешна дата и тя не помни, че е издавала тая песен.

Сподели в други сайтове

13 ч  · 

🌟 Глория с грандиозен концерт-спектакъл „Избирам любовта“ във Варна 🎶
Под съпровода на Дани Милев Бенд, със специалното участие на Христо Гърбов и Симона Загорова, вечерта обещава емоции, красива музика и незабравимо настроение.
📅 Дата: 28 юни 2025 г.
🕣 Час: 20:30 ч.
📍 Място: Летен театър, Варна
❤️ Една вечер, посветена на най-силната емоция – любовта и един специален повод - нейният рожден ден ❤️
Вземи билети от тук и празнувай заедно с Глория рожденния и ден 👉 https://grabo.bg/1c0y9od

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:
13 ч  · 

🌟 Глория с грандиозен концерт-спектакъл „Избирам любовта“ във Варна 🎶
Под съпровода на Дани Милев Бенд, със специалното участие на Христо Гърбов и Симона Загорова, вечерта обещава емоции, красива музика и незабравимо настроение.
📅 Дата: 28 юни 2025 г.
🕣 Час: 20:30 ч.
📍 Място: Летен театър, Варна
❤️ Една вечер, посветена на най-силната емоция – любовта и един специален повод - нейният рожден ден ❤️
Вземи билети от тук и празнувай заедно с Глория рожденния и ден 👉 https://grabo.bg/1c0y9od

Някой намери ли обяснение какво му е специалното на Симон Заглоров, та Гюр все така го пише по тия седянки? Или нарочно ги слага в една и съща графа да обижда Гърбов? 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , asylum каза:

Песен за бързоизоставащи е.

Затова ли около февруари 2007-ма има бум на починалите от свърх доза? Като са я чули - са решили набързо да се приключат??!

Сподели в други сайтове

И докато всички припадате по "Кръговрат" искам да заявя, че тая е далеч по-яка. Кофти я реализира и затапи, защото я пусна в кратък период с още няколко, но има нужда от повече латино-звучащи песни.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

И докато всички припадате по "Кръговрат" искам да заявя, че тая е далеч по-яка. Кофти я реализира и затапи, защото я пусна в кратък период с още няколко, но има нужда от повече латино-звучащи песни.

Това й беше най-силната песен в оня период. Всички около мен я харесваха и казваха “я, Гюр май се завърна”, но после, разбира се, сра на метеното и избълва сто шитни.

Поздрав за фаст

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 23.03.2025 г. от 16:39, Andrew Cunanan. каза:

Отхвърлена от Ритон песен през 80-те.

Сподели в други сайтове

Гло трябва да започне работа с ПР агенция и дигитална реклама. 

Такива песни като тази да остават със 100к гледания е нелепо.., В днешно време без да налееш пари в дигиталните платформи нищо не става за съжаление... 

Това е качествен поп-фолк..

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Jake каза:

Гло трябва да започне работа с ПР агенция и дигитална реклама. 

Такива песни като тази да остават със 100к гледания е нелепо.., В днешно време без да налееш пари в дигиталните платформи нищо не става за съжаление... 

Това е качествен поп-фолк..

Тя не влага пари в продукция, ти в маркетинг искаш да влага. Много романтични блянове за нейната действителност са това.

Сподели в други сайтове

Като за начало трябва да спре да бута тия песньовки с тромпети и Сторарита и да избира качествените за клипиране.

"Прераждане" има огромен шанс да гръмне, но за съжаление тя заложи на глупавата песен, за която явно смята, че има хитов потенциал, а то .... 0. Даже и клипът няма да й помогне.

Освен това трябваше да е по медиите да промотира, а тя не е. Пускаш нещо и очакваш какво да се случи? Не сме 2001-ва да събираш впечатления от реакциите по участия, не работи така музиката вече, кое не научи за толкова години?

Няма никаква логика в модела й на работа.  Според мен трябваше да направи една по-голяма пауза, да събере пари, да събере хубави песни с безкомпромисни текстове и да избухне с албум и видеореализации, но не ей така албум с някакви песни, а с концепция и линия за нещо. Работи на самотек от край време и се заблуждава от 20 върли фенове, че прави нещо.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...