Just_Me Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 1 час , HIStory каза: Сезони ми е една от любимите нейни, не знам що не я пее. Опиат към днешна дата е тотално забравена, но си стана достатъчно популярна, когато я пусна. И мен ме е яд за За първи път и За мъжете... тия песни и днес да клипира пак ще има успех и ще е по-добре от последните и творения, които даже не изслушах целите. На чисто е толкова тъпа, колкото и Опиат и нищо нямаше да стане и от нея. Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 От 1.04.2025 г. от 10:21, Just_Me каза: Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Опиат е страхотна боза, както и Приличам ли на вятъра, ужасни са. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 36 минути, Jake каза: Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Както и на 20 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 18 минути, pacho каза: Планетчо младши заснел цяло участие без паузи. Ама в крайна сметка на народното му писнА. Туй съм аз пишейки в Рама, че Глора е селянка, флоп и няма хит от 2004-та. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Какво стана с албума на Глория? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 2 часа , Karma93 каза: Какво стана с албума на Глория? Ми още не се е хвалил да е ходил в грецко или италианско на плаж, та албум със снимки у фейса още няма. Сигурно чака да се стопли още малко времето и тогава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.