DenFevgo Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , adorable каза: https://www.vbox7.com/play:6b9f9bcdde Аз много искам да ми "грачи" ей такива балсами за душата. Страхотна е. Между другото, и тия концерти май отпаднаха. Да закриваме държава и толкоз. Голяма загуба, Стефимире, плейбеци на неясно как подбрани песни. Разбирам да се направи такъв концерт с група, но това мероприятие в този си вид е пълен смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 На мен идеята за подобни плейбек седянки за Коледа и Нова Година, които Драгана и Лепа Брена организират, ми харесва, само да не беше тотален плейбек и припяване отгоре; което е нормата при тях от 30 години. Ми да вземат една банда и да засвирят на живо - едно и също, само различни тоалети и физиономии. Евала на Глория, че са я поканили и т.н., но Рени например е всяка година там и не мисля, че е кой знае какво постижение. Сподели си 2-3 поста и сторита в инстаграм - ок. Ама то са плеяди, величаене до безбожие от страна на Глория и наистина идва в повече. Дори се и излага, че уж е голяма звезда, а се подлага до такава степен на Драгана, сестра и, леля и, и някакви новоизгряли певачки, за които никой не е чувал в България. Язък, че е една от най-големите ни поп-фолк звезди - никаква гордост не показа. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час, DenFevgo каза: Голяма загуба, Стефимире, плейбеци на неясно как подбрани песни. Разбирам да се направи такъв концерт с група, но това мероприятие в този си вид е пълен смях. Става дума, че е хубава самата идея за подобни изпълнения. Чувал съм я на живо да пее същата песен + Just another day и други в пиано бар. Харесва ми как се справя. Не ми липсва Искра Радева точно , а самият коледен дух. Дори програмите на Пайнер от едно време в Приказките с евтините гирлянди. Макар и на плейбек. Имаше чар, бяха задружни. Те и на Драгана в телевизията заснемат на плейбек новогодишните точно, и в Гранд. Може би не бива да се тъжи по старото, но се надявам, че тази година ще има и коледен онлайн концерт Глория, нещо такова беше загатнала. И сигурно ще е на живо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 А защо не може просто Глория да е щаствилва, че нейна идолка лично я е поканила на такова събитие? Това, че е голяма българска зведа, не я прави по-малко човек. Както много тук биха се радвали, ако Глория ги покани на такова свое събите, така и Глория се радва, че Драгана я е поканила. Май просто не можем да търпим да гледаме една жена как споделя щастието си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 48 минути, Illyria каза: А защо не може просто Глория да е щаствилва, че нейна идолка лично я е поканила на такова събитие? Това, че е голяма българска зведа, не я прави по-малко човек. Както много тук биха се радвали, ако Глория ги покани на такова свое събите, така и Глория се радва, че Драгана я е поканила. Май просто не можем да търпим да гледаме една жена как споделя щастието си. Защото след 27 години кариера, 10 от които си била звезда номер 1 в жанра си, не може да припадаш като ученичка по този начин. Трябва да се държиш като абсолютно равна, за да те приемат насериозно. И като цяло Драгана не е нито по-красива, нито по-пееща от Глория. Да, по-известна и успяла е, но Глория трябва да се държи с повече достойнство. Лично мнение. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Аз пък се радвам за нея, че е щастлива покрай тази среща и се показва истинска и земна. Всеки си има идоли. Лично мнение. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 За мен тази Глория няма нищо общо с предишната звезда. Тази сегашната е една комплексирана и нещастна развалина. Направо е жалка. Така, че е нормално една обикновена и бедна трактористка от народа да се радва на цялото това внимание. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 8 часа , GSA каза: На мен идеята за подобни плейбек седянки за Коледа и Нова Година, които Драгана и Лепа Брена организират, ми харесва, само да не беше тотален плейбек и припяване отгоре; което е нормата при тях от 30 години. Ми да вземат една банда и да засвирят на живо - едно и също, само различни тоалети и физиономии. Евала на Глория, че са я поканили и т.н., но Рени например е всяка година там и не мисля, че е кой знае какво постижение. Сподели си 2-3 поста и сторита в инстаграм - ок. Ама то са плеяди, величаене до безбожие от страна на Глория и наистина идва в повече. Дори се и излага, че уж е голяма звезда, а се подлага до такава степен на Драгана, сестра и, леля и, и някакви новоизгряли певачки, за които никой не е чувал в България. Язък, че е една от най-големите ни поп-фолк звезди - никаква гордост не показа. Рени се държи много по-тежко от нея. Не само в пряк смисъл. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Нормално Глория да е ентусиазирана заради тази покана и изява там. Пазарът им е 3 пъти по-голям от нашия. ДМ сат се гледа във всички балкански страни. Рени ако ще всяка седмица да е там. За Глория си е събитие, а и за сръбската публика, дето им е втръснало от обичайните лели ще бъде, доста я харесват сърбите. Не виждам какъв е проблемът, че качва снимки. Иначе не знам с такива ли изцепки Рени тежи? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Стискам палци Глория да се запознае с някой композитор в Сърбия, барем да си починем малко от Калин. 😀 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Да се беше запознала с нейната фенка Мина Костич и да ѝ забие един шамар, че и тя е била в същия ден. Леле, сложили са под този клип името на един от най-големите им композитори, че той е създал песента.... Composer: Aleksandar Radulovic Futa Ама и Ленко Драганов явно го боли фара... егати подигравката. Аз ако бях, щях да заведа дело. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И какво сега? Гюра изорала ли е Драганините ниви? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 11 часа , DarkChild каза: И какво сега? Гюра изорала ли е Драганините ниви? Разбира се, все пак е дипломиран „Механизатор в растениевъдството“! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Някак си не приляга да се подиграваме за завършеното образование на хора, които само това са имали възможност (при това дали и са имали!) на времето си. Механизатор в растениевъдството съвсем не е елементарно обучение, а още по-малко през 80-те през соца и по време на бум и силна нужда от тази специалност. Не виждам каква полза имаме, като принизяваме хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 минути, Illyria каза: Някак си не приляга да се подиграваме за завършеното образование на хора, които само това са имали възможност (при това дали и са имали!) на времето си. Механизатор в растениевъдството съвсем не е елементарно обучение, а още по-малко през 80-те през соца и по време на бум и силна нужда от тази специалност. Не виждам каква полза имаме, като принизяваме хората. Ти го приемаш като принизяване. Аз попитах дали Гюра е изпълнила това, за което е наета. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Къде пък усети подигравка. Написах му го съвсем в тона на въпроса му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 10 минути, pacho каза: Къде пък усети подигравка. Написах му го съвсем в тона на въпроса му. Ама пък фактът, че е отговорил на него, а не на теб, е доста показателен къде се е целил. 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Колко време мина от последния албум? 2 години? Време е за нов , слуша ми се попфолк 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 На мен съвсем серизно ми се прислуша нещо като Убиваш ме на място / Криле / Добре дошла скитнице. Дано пусне нещо до края на годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 4 часа , Mr. Greshen каза: На мен съвсем серизно ми се прислуша нещо като Убиваш ме на място / Криле / Добре дошла скитнице. Мисля, че си единствен в това отношение. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 От 29.11.2021 г. от 19:11, Illyria каза: Някак си не приляга да се подиграваме за завършеното образование на хора, които само това са имали възможност (при това дали и са имали!) на времето си. Механизатор в растениевъдството съвсем не е елементарно обучение, а още по-малко през 80-те през соца и по време на бум и силна нужда от тази специалност. Не виждам каква полза имаме, като принизяваме хората. Напротив, не само не принизяваме когото и да било, дори сме по-скоро радостни че след дълги години търсене, Гюрга най-сетне е намерила професионална реализация по завършената професия! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 4 часа , Mr. Greshen каза: На мен съвсем серизно ми се прислуша нещо като Убиваш ме на място / Криле / Добре дошла скитнице. Дано пусне нещо до края на годината. Сега като разбере, че няма да се слуша само по роднински задължително ще пусне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тя не ви харесва в тоя форум, така че едва ли се информира от тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 час, pacho каза: Тя не ви харесва в тоя форум, така че едва ли се информира от тук. Тя освен доктор Емилова и Драгана друг да харесва? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 2:25 - Тонката, Панчо, Рени, Пайнера... на една маса. На същата промоция и Венета Райкова, Жени Калканджиева... това кога може да се случи пак? Нивга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.