SG Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Експериментите и на мен ми липсват, не само при Глория. Жанрът поначало вече е станал един такъв вървящ по сигурното. А точно това го прави по-малко интересен от преди. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Да кажеш, че Гюра върви по сигурното, значи, че вади неща, които имат поне среден успех. А в действителност всичко, което вади е толкова зле и откъснато от света около нея, че единственото сигурно нещо е грандиозния провал. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 7 часа , adorable каза: Ето, Борката Дали е издал хубава песен, ама няма да стане хит, защото вече не е неговото време. "Борката" има един-единствен голям самостоятелен хит в кариерата си. Никога не е бил нищо повече от Б група. Да сравняваш с Гюра, която от номер 1 сега е никоя, е нелепо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 4 часа , DarkChild каза: "Борката" има един-единствен голям самостоятелен хит в кариерата си. Никога не е бил нищо повече от Б група. Да сравняваш с Гюра, която от номер 1 сега е никоя, е нелепо. Беше време, в което всички имаха хит. Борко е бил и на турнета. Просто хубавата песен вече не е достатъчна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 6 часа , DarkChild каза: Да кажеш, че Гюра върви по сигурното, значи, че вади неща, които имат поне среден успех. А в действителност всичко, което вади е толкова зле и откъснато от света около нея, че единственото сигурно нещо е грандиозния провал. Като за нейните си възприятия от преди 15 години си върви баш по сигурното. С еднакви песни в нейн си стил с до болка познато звучене и изпяване- за да не излезе, че се е продала с гнусни по-актуални песни от сорта на "Сърце", "Името ти", "След 1000 жени", "Къде беше ти", "Ако утре ме губиш", "В твоите очи" и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нека да спрем да оправдаваме Глория за посредствените неща, които предлага в последните години. Това не е "стил и класа", това си е чиста посредственост без никаква дълбочина. "Клипове", в които просто мята коси без никакъв замисъл. Текстове, в които се търкалят думи, които за никого не значат нищо. Изобщо не съм съгласен, че няма как в това време да се впише някоя като нея. Софка в момента се смята за абсолютна класика и й се кефят и малките. Но Софка има много добро медийно присъствие. Глория какво има, освен клиширани интервюта със Симона? В същото време през 2015 направи най-добрия самостоятелен концерт на чалга певица. Но цялостно концепцията й е мега зле. Аз разбирам да не й се занимава вече толкова и примерно веднъж годишно да пуска някакъв брутален проект. Но да пускаш "Нюанси сиво" и още 5 като нея... е, не. Няма нужда. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Една песен като "След 1000 жени" би ѝ стояла бомба действително, но не мисля, че песен като "Ако утре ме губиш" е с нещо по-значителна от "Любовта настоява". Преса не помня от кога не е пускала тежка песен. То са все някакавки комерс флопове, на които и заглавията им не помня. Ако ще и 20 млн. да имат. Софка и Коцьо са успешни за себе си, ок. Те са си и на един акъл. Спокоен съм за тях, че има кой да ги слуша. Ама трябва ли всички да им възприемаме кариерния модел? Или на Сашо Роман? Щото и той е класик. Мен, като не ме кефят, трябва ли да се насилвам? Никой не оправдава Глория. Нормално е от нея да се очаква повече. Може и да не иска да се състезава. Както Дани написа назад, други приоритети. Аз виждам, като направи онлайн концерт, отдолу под песни като "Откраднат миг" да се изреждат и Софки, Мофки, Ивелини Колеви, Есили, Калита и други да се кефят. Може би просто е достатъчно да си държи на старите песни и хляб винаги ще има. Цеца и Драгана колко време вече нямат нови песни и албуми... Просто тука, каквото и да направиш, веднъж нарочат ли те, край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 За Преслава съм съгласен, доста се чудих коя нейна песен да посоча и затова се наложи да се върна по-назад във времето. Тя чисто и просто върви по пътя на Глория, както съм казвал и преди- зациклила е в едно и него си знае, не мърда. Явно е някакъв синдром на тези, които дълго са били на върха и са свикнали всички да им свалят звезди. На мен ми се струва, че и самата Глория вече не си търси оправдания и даже не й се занимава. Вие, като фенове, я следите повече и можете да кажете по-добре от мен, но не мисля че до сега е имала период, в който толкова дълго време да не пуска поп-фолк и да си личи, че вече няма и грам желание за това. Което е тъжно. Харесва ми можещи чалга звезди като нея да залагат и на фолклора и на разни празнични песнички като коледната. И за опита за концертна дейност я поощрявам, тук има шанса да си остане на добро ниво като някои естрадни. Но навремето очакванията ни за развитието й през годините чисто и просто бяха други. Може би точно това е, което ни човърка нас, по-големите слушатели на жанра и за което на по-малките въобще не им пука- че някога от Глория се очакваше да си остане като най-голямата във времето. Иначе като фен на Десислава и донякъде на Камелия бих могъл спокойно да заявя, че е възможно да се завърнеш дори и когато са те нарочили. През 2015, когато и двете решиха да се засилват, жанра беше в такова едно положение, че певиците над 35-40 не се смятаха за конкурентоспособни. Но точно те двете отвориха вратите за това да не се описват напълно старите легенди. Така се стигна до днешното положение ретрото да е на брутална почит и някои имена да са интересни дори и с нова продукция. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Малко коментари от статията за Коледната им песен във фейсбука на сигнал. Доста се припокриват с нашите коментари във форума: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 https://www.vbox7.com/play:7830db34be Мн яка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 От 23.12.2021 г. от 13:19, GSA каза: Малко коментари от статията за Коледната им песен във фейсбука на сигнал. Доста се припокриват с нашите коментари във форума: Прави са. Никой ни ги слуша, ни ги харесва, освен няколко знаем какво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Хайде пускайте ДМ сат, че кака ви проговори на сръбски. Звучи вселенският хит от вселенския събор през 2015-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Еми потруди се поне. Евала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ох, леле, майко... подбрала само бавни и поп парчета.... най-несръбско звучащите, ей така нарочно да им е скучно и досадно. Да беше предложила "На по-добрите стрелци" - това със сигурност щеше да им допадне на сърбите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ох, добре, слава на всички ангели!😁 Имало черешка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час, pacho каза: Ох, леле, майко... подбрала само бавни и поп парчета.... най-несръбско звучащите, ей така нарочно да им е скучно и досадно. Да беше предложила "На по-добрите стрелци" - това със сигурност щеше да им допадне на сърбите. Хванах само "Докосването има памет" - изключително неадекватен избор, ако тя сама ги е подбирала?? На нейно място бих пуснал "Илюзия" и/или "Добре дошъл" с подробна информация за композиторите и създаването на песните. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Тя песента не че е лоша, ама грам не е за тоя пазар. Все пак не те канят всеки месец там. Нямаше нужда и да прави разни сеири с популярни песни кавъри в Сърбия. "Добре дошъл" май не е с точно изяснени корени. Имаше някаква полемика с една гръцка песен. Аз даже бих пуснал Нюансите, поне изглежда топ там. Можеше да подбере някоя от сниманите в Гърция, имат хитов заряд, лятно настроение, примерно "Любима", която като текст е лесно смилаема за съседите. Най-подходящи след "Не сме безгрешни" според мен шяха да са "Влюбена в живота" и "На по-добрите стрелци", звучат си сръбско, втората е супер разпята и динамична. Или си залагаш на силните козове - Фениксчето, "Крепост" и си пич при Драгана. Другият път с преводач задължително.... 40% от интервюто беше хън-мън. Да не говорим с каква конкретика говореше за Нов фолк, композитори и Симона - с каквато у нас не говори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И вие знаете колкото нея какво да изпее. Доживяхме да чуем, че нюансите, стрелците и влюбена в живота ще са добър избор където и да е да ги пее... Аман! Ясно от къде и идва бедната представа за избор на песни! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 А, не, няма да са... най-добрата подборка тя я направи вчера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Абе, Глория си е Глория. Който ще да се опитва да я обезценява като изпълнител. Първа, прима, кралица, си звучи адекватно за нея. Направила е и постигнала достатъчно, за да си заслужи титли, прозвища и всичко. Това, че от години не е на върха, то кой ли е изобщо там, за мен чалгата отдавна умря, все пак си е класен изпълнител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Положителното е, че поне може да пее и няма да ни излага. Но да си ходи при плескавиците, щом я влече. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Споко, няма да иде при плескавиците. Няма лошо, че са си разменили някакви жестове с Драгана. Все пак това е Драгана. Със сигурност Глория с трите си фолклорни песни тази година е много повече български изпълнител от онези с мушамите, чиято последна хубава песен забравих кога беше... пък за хит да не говорим. Закривайте го този жанр. Във време разделно най-добре личи кой с какви принципи е и какво може да сътвори сам. Видяхме, че нямат значение гледанията, когато нямаш нито един концерт и никой не ти купува албум, кел файда, че го слушат в спотифай. Видях и на Коледа, че на Глория ѝ се радват няколко поколения, пък нека е залязла. Може да си избира къде да пее, днес е в един от най-хубавите хотели, по предавания си я канят, снощи по ДМ сат, довечера по БНТ... Колкото - толкова. Някои и толкова нямат... защото нямат какво да пеят милите, освен мушами и кючеци за кучки и боклуци (които само догодина никой няма да помни), затова от Мегамита и Бушидота няма да излязат. И така, докато се мумифицират, което няма да е далеч във времето... дотогава може под строй още по една ринопластика да си направят за успокоение на нервите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 При Шкумбата https://www.veoh.com/watch/v142168490tnhJJfCd 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 DM Sat https://www.vbox7.com/play:e4ef3d8105 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.