adorable Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 След ерата "Феникс" като клипове аз лично най-много харесвам "Вярвам в любовта", "Двойна игра" и "Хепи енд". Като картина и "Можеш ли да ме обичаш". "Феникс" беше началото на една бюти вълна - и преди него има клипове с веещи се коси, но нямат същия ефект. В него просто има едно противопоставяне - старата сграда с модерна визия, забавеният каданс. То просто човек като е вдъхновен, излъчването му е друго и става магия. На Люси тогава му се работеше. "Не виждам" на Емилия също е добра работа за тогава, това на практика са му първите два клипа плюс на негови си песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 13 часа , pacho каза: Ще станат 20 години на видео и все още не мога да му се нагледам. Особено от началото на годината много ме дърпа да го гледам и да слушам парчето. Да, не изглежда на пръв поглед кой знае какво, обаче има една симбиоза на цветове, осветление, коси, вятър, зеленото в очите ѝ, едно красиво лице и тая плаваща като под вода камера - брутална картина, изглеждаше още по-ефектно и на голямата стена на концерта в НДК. Любимото ми е как няколко месеца / година след това видео колежките ѝ показаха колко са впечатлени от него и от нея. Якенца с якички, обеци, вятър, коси.....1:1. Невероятен клип и песен са, после и други решиха да са с подобен стайлинг и ефекти в клиповете. Между другото в същия период и Бонката има подобни кадри с червена рокля и вятър в "Полудявам ли". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Така като гледам, много яко участие е направила снощи в Eleven. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 часа , DenFevgo каза: Така като гледам, много яко участие е направила снощи в Eleven. Много ме е яд, че не отидох, май е било доста по-хубаво от концертите по летните театри и тн 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти да видиш кой засякох по DM sat. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Сипваме ли брашно и захар в чаши с Глория? На това му се вика "продуктово позициониране". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 15 минути, pacho каза: Сипваме ли брашно и захар в чаши с Глория? На това му се вика "продуктово позициониране". Чак ми става неудобно да гледам това нещо, не знам на тях не им ли е неудобно да го "продуцират"... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 3 минути, DenFevgo каза: Чак ми става неудобно да гледам това нещо, не знам на тях не им ли е неудобно да го "продуцират"... Абсурдно е. Сугирно заради това Хранова беше нещо нацупена. Симона иначе би се справила добре като водеща, но трябваше по-скоро някаква музикална рубрика да води. Изглежда уверена и говори сравнително добре, имайки предвид какви взимат за водещи в днешно време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 12 минути, pacho каза: Абсурдно е. Сугирно заради това Хранова беше нещо нацупена. Симона иначе би се справила добре като водеща, но трябваше по-скоро някаква музикална рубрика да води. Изглежда уверена и говори сравнително добре, имайки предвид какви взимат за водещи в днешно време. Поредното губене на време и усилия, нищо няма да излезе от нея. Хората я възприемат като всичко друго, но не и като певица. Няма хитове, няма нищо, абсолютно похабяване на таланта й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 час , pacho каза: Сипваме ли брашно и захар в чаши с Глория? На това му се вика "продуктово позициониране". Обожавам кекс, това е любимото ми нещо както много пъти казвам и често правя.... поне 2 пъти в месеца! Тази рецепта не съм я пробвал, използвам лимонада вместо кисело мляко, иначе рецептата на Маргарита е интересна. Ще опитам да направя нещо подобно, виждам, че тя използва сода и к. мл. вместо лимонада, аз не използвам мляко. Беше интересно. Рецептата за тирамису също! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да, аз имах много големи планове за Симона, ахаахах, нищо че не съм й меринджей 🤣. Можеше да бъде много неща. Малко напомня на тази девойка. Обаче... екип трябва, Симона поне като млад човек трябваше вече да го е научила. Не знам тези хора не гледат ли и не слушат ли. Не я карам да бъде като въпросната долу, ама поне да си намери ниша и място в шоубизнеса. Даже и майка си като гръб не успя да изцеди, както трябва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 2 минути, DevilWish каза: Обожавам кекс, това е любимото ми нещо както много пъти казвам и често правя.... поне 2 пъти в месеца! Ами, поздрав тогава.😂 https://www.vbox7.com/play:8b0a2160 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 1 минута, pacho каза: Ами, поздрав тогава.😂 https://www.vbox7.com/play:8b0a2160 Благодаря! ❤️ Сега научих за тази рубрика на Симона. Иначе ми е доста симпатична, гледах я и в Черешката. Много мило момиче и пее зверски добре, но няма как! Крушата не пада по-далече от дървото! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Много яко изглежда участието снощи в Сикретс, пак е била с тромпетистите, пяла е и с Борис Дали. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 https://fb.watch/boPzm0jrLi/ Еее двамата с Илия Загоров ми напълниха душата с това живо изпълнение на "По навик" 🔝 А Гло е скромна както винаги 😁 "Хората ще помислят, че пеем на плейбек! Толкова сме добри!" 😅 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 21 минути, Just_Me каза: https://fb.watch/boPzm0jrLi/ Еее двамата с Илия Загоров ми напълниха душата с това живо изпълнение на "По навик" 🔝 А Гло е скромна както винаги 😁 "Хората ще помислят, че пеем на плейбек! Толкова сме добри!" 😅 Брутално добри са! Страхотно изпълнение и голяма изненада за мен! Спомням си я тази песен. И на мен ми напълниха душата. ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Еми умилително е, да! "Галинче, за тебе, дедо!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 А Илия е като селски ерген! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много яко се е получило. Ходят си. Вижте на 3:42 как казва на малкия "Пляскай с ръчички!" Показва лидерски качества от ден 1, от клип 1.😁 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Гюрчето няма ли да ходи на турне в Украйна. Тя ги обича тия изяви повреме на война. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Гледах някакви клипове и за пореден път ги чуваме тия мисли "Симончее, едно време с баща ти какви песни, само му подавах и той почваше да композира и правихме такива хитове". Да не вземат да се съберат, изглеждат си много близки. Барем пък да ѝ напише една-две песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 18 часа , pacho каза: Гледах някакви клипове и за пореден път ги чуваме тия мисли "Симончее, едно време с баща ти какви песни, само му подавах и той почваше да композира и правихме такива хитове". Да не вземат да се съберат, изглеждат си много близки. Барем пък да ѝ напише една-две песни. Ох и аз си го мислех това Ама само с мислите ще си останем..Илия нали си има сериозна приятелка май от доста време. Идеята за песни звучи супер, но няма да стане заради Глория и нейното его. Дано поне направи някоя песен за Симона, тя нали щеше да се пренасочва към поп-фолка. Иначе евала, че двамата изглеждат толкова близки и приятелски настроени. Сетих се тя как го соли в книгата си 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 От 26.02.2022 г. от 20:50, THE IIconic каза: А Илия е като селски ерген! Винаги съм се чудила какво е намирала Глория в Илия Загоров като мъж? Наистина си е селски ерген... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.