Just_Me Публикувано Вторник в 07:21 Report Share Публикувано Вторник в 07:21 преди 1 час , HIStory каза: Сезони ми е една от любимите нейни, не знам що не я пее. Опиат към днешна дата е тотално забравена, но си стана достатъчно популярна, когато я пусна. И мен ме е яд за За първи път и За мъжете... тия песни и днес да клипира пак ще има успех и ще е по-добре от последните и творения, които даже не изслушах целите. На чисто е толкова тъпа, колкото и Опиат и нищо нямаше да стане и от нея. Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано вчера в 11:13 Report Share Публикувано вчера в 11:13 От 1.04.2025 г. от 10:21, Just_Me каза: Поне изпя "Сезони" в НДК, явно се присеща за нея от време на време За "Изповед" ме е яд, че не я пее 😐 "Опиат" си е хубавка, в онзи перид много харесвах "Град на греха". Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Опиат е страхотна боза, както и Приличам ли на вятъра, ужасни са. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 36 минути, Jake каза: Изповед е пята на награди на Нов Фолк.. Както и на 20 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.