Senhor Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Гледам този туристически влог и кого да видя на 9:50. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Гледам този туристически влог и кого да видя на 9:50. Кралицата е навсякъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Както се очертава, няма да бъдат разпродадени всички билети онлайн. Варненци имат ли практика в самия ден на даден концерт да ходят по касите и да си купуват билети на място? Билети се купуват и на касите. Не всички фенове на Глория пазаруват онлайн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Билети се купуват и на касите. Не всички фенове на Глория пазаруват онлайн. Ясно. Значи залата ще е пълна попаднах на интересно клипче, което сигурно сте забравили. Глория и Азис в Господари на ефира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Благодарности на PayneraDimitrov за снимката: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Благодарности на PayneraDimitrov за снимката: Кукла! В тоя период и после в "Илюзия" ми е най като визия. "12 диаманта" ми е любимият албум. Няма да забравя как на Руския пазар в Пловдив през 2000-та един чичак и една лелка пееха "Златна клетка", бяха я пуснали по радио "Ритмо" от ВЕФ-а. :1000 (29): Скандални години. Касетката на "12 диаманта" беше навсякъде с мен. С дядо ми и с негови приятели ходихме за риба по язовирите и всеки път в колата натрапвах кака Гло. :1000 (19): Зарибих ги по нея тогава. Знаеш ли колко много стойност имаха 5 лв за касетка през 2000-та или 10 лв за видеокасета/диск? Събирал съм от родата по левче до 10 лв, за да си купя видеокасетата на 12 трабанта. :1000 (29): Беше много яко времеее. Много сме ретроградни днес. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Кукла! В тоя период и после в "Илюзия" ми е най като визия. "12 диаманта" ми е любимият албум. Няма да забравя как на Руския пазар в Пловдив през 2000-та един чичак и една лелка пееха "Златна клетка", бяха я пуснали по радио "Ритмо" от ВЕФ-а. :1000 (29): Скандални години. Касетката на "12 диаманта" беше навсякъде с мен. С дядо ми и с негови приятели ходихме за риба по язовирите и всеки път в колата натрапвах кака Гло. :1000 (19): Зарибих ги по нея тогава. Знаеш ли колко много стойност имаха 5 лв за касетка през 2000-та или 10 лв за видеокасета/диск? Събирал съм от родата по левче до 10 лв, за да си купя видеокасетата на 12 трабанта. :1000 (29): Беше много яко времеее. Много сме ретроградни днес. :1000 (29): Благодарности на Ружето: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Благодарности на Ружето: Как е могла, ще й дърпам ушите! Пази си ги, да не ги хвърлиш и ти като Сашо някъде! Вижте човекът какво прави, много яко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Как е могла, ще й дарпам ушите! Пази си ги, да не ги хвърлиш и ти като Сашо някъде! Вижте човекът какво прави, много се изкефих Тя още 2015-та беше пуснала запитване във форума, още тогава примирах по "Влюбена в живота" и ми го взеха под носа! Абсурд да изхърля подарък, моля ти сА, даже са ми в София - да ми носят късмет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знаех, че "12 диаманта" има видеокасета, той ли е последният й албум с такава или и "Илюзия" има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знаех, че "12 диаманта" има видеокасета, той ли е последният й албум с такава или и "Илюзия" има? Промоцията на "Крепост" в НДК и първото двд с клипове имат видеокасети последно, от 2003-та. После йок. "Илюзия" е на аудиокасета и диск. Не съм си в Пловдив да снимам целия склад. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Промоцията на "Крепост" в НДК и първото двд с клипове имат видеокасети, от 2003-та. После йок. "Илюзия" е на аудиокасета и диск. Не съм си в Пловдив да снимам целия склад. :1000 (29): Въпросните две ДВД-та съм си ги изтеглил. Колко яко би било да пусне плоча или видеокасета СЕГА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 АКО БЯХ СЕ РОДИЛ ГЛОРИЯ Ако бях се родил Глория щях да бъда аз прима на поп-фолка. Ледена кралица и чалга Кралица на Сими, на леля Стефче, на Марги Лозанова. Ако бях се... Ако бях се родил Глория...(x2) Припев: Но родих се аз просто жена, бедна от народа, светеща с отразена светлина. Ти Глория си повече от Галина на мама Стефче ми прошепва в зной сърцето. (x2) Ах, ако бях се родил Глория.. Ако бях се родил в Две могили щях да пея за реки, пътеки, навеки, и да замятам коси, да правя стойки, муцки, джучки на утринна роса. Ако бях се... Ако бях се родил Глория... (x2) Припев: Но родих се аз просто урупчанка, крещяща, злобна, с меки китки. Ти дива котка си по душа, ми прошепна по време на "Присъда" сърцето. (x2) Ако бях се родил ГЛОРИЯ... "джучки" -> duck face. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoboYanev Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Имам свободен билет от 10лв за концерта във Варна днес. Ако някой се интересува да пише Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Прекрасен концерт снощи във Варна! И след 25 години на сцена, Глория още вълнува! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102...524388970920442 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И аз посетих концерта на Глория снощи,много ми хареса! По едно време дойде до нашия ред да пее,снимаше се с нас и беше много усмихната. Евала й правя за труда,който полага с организирането на тези концерти.Емоцията определено е по-различна от тази на участия по дискотеки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И аз посетих концерта на Глория снощи,много ми хареса! По едно време дойде до нашия ред да пее,снимаше се с нас и беше много усмихната. Евала й правя за труда,който полага с организирането на тези концерти.Емоцията определено е по-различна от тази на участия по дискотеки. Разкажи кои песни пя, как бяха приети? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Снимки от концерта в събота. https://www.facebook.com/pg/Gloria.Bulgaria...696351180418555 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Разкажи кои песни пя, как бяха приети? Ами основно беше заложила на старите си хитове,подобен беше подбора като този от 20 години на сцена. За целия концерт направи точно една почивка и то през това време излезе Симона да пее своите песни. Имаше проблеми с озвучаването и тя по едно време се ядоса и каза да го спрат и си пя без музика,истинска кралица Жалко,че другите попфолк певици не залагат на такъв тип участия,преживяването определено си струва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Учудвам се, че още някой посещава концертите на тази стара чанта чалната! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Учудвам се, че още някой посещава концертите на тази стара чанта чалната! Не ти се получи този път. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ами основно беше заложила на старите си хитове,подобен беше подбора като този от 20 години на сцена. За целия концерт направи точно една почивка и то през това време излезе Симона да пее своите песни. Имаше проблеми с озвучаването и тя по едно време се ядоса и каза да го спрат и си пя без музика,истинска кралица Жалко,че другите попфолк певици не залагат на такъв тип участия,преживяването определено си струва. Уау, да разбирам ли, че се е опомнила и е пренебрегнала по-новите си еднакви неща, за сметка на прекрасните "Сбогом, адиос", "Златна клетка", "На неверен да съм вярна", "Очакване", "Оставете ме намира" и т.н.? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не ти се получи този път. :1000 (29): Получи ми се, получи ми се. Ама ходете, ходете като ви се слушат новите комерси на плейбек и "Циганско сърце" и "Любовен дъжд". На Калория програмата й е еднаква, чак се чудя заклетите фенове как имат нерви да търпят всеки път едно и също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тя нека е еднаква и да са й пълни залите. Хората в Бургас и Варна тая програма не са я слушали. И каква да й е програмата, пее си хитовете, пее си фолклорните, танцьори е поканила, Симона е там. Какви очаквания имаш? На фона на това, че никоя не прави такива концерти в зали с билети, програмата й е последният дефект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тя нека е еднаква и да са й пълни залите. Хората в Бургас и Варна тая програма не са я слушали. И каква да й е програмата, пее си хитовете, пее си фолклорните, танцьори е поканила, Симона е там. Какви очаквания имаш? На фона на това, че никоя не прави такива концерти в зали с билети, програмата й е последният дефект. Очаквам Глория да си заслужи титлата "Прима" на поп-фолка към 2018-та, а не да лежи на стари лаври. Това, че не са я гледали - не я прави по-малко еднаква от останалите й. Скучна и изтъркана е, да се отказва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.