Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Евала за тази песен, уникална е! Нека я припомним на форумците! Защо я е сложила първа в "Крепост", а така и не е заложила на нея? По същия начин - "100 карата любов" е втора в "Благодаря", а само скучна тв версия. Доста са подобни с тази на Ивана - Такава Съм, която ми е пък на мен една от най-любимите й. Носят подобно настроение. Носят някакво много мащабно усещане, за свежест, за някакви простори! Разкошни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 За жалост обаче тя ги остави без особена реализация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо я е сложила първа в "Крепост", а така и не е заложила на нея? По същия начин - "100 карата любов" е втора в "Благодаря", а само скучна тв версия. Защото това е Глория и обича да ги върши такива.. "Заблуда" за времето си беше супер модерна песен и с един готин клип щеше да е хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Поздрав с любимата ми песна на Глория! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Време е за новия албум и да има балада в него! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Надвям се този път да има повече и бързи парчета и балади и нещо народно ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това да го включи задължително: И това: На другите нови не държа особено. Може би само: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 5. "Спомен като талисман" Аз също я харесвам доста, и то не защото и е подарък от Рени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Най-добрата в живите изпълнения. Абсолютен професионалист. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Глория е великолепна, наистина. Изпълнява с много чувство "Пясъчни кули"! А това е една от най-красивите балади на новото време. Още ме е яд, че не стана балада на десетилетието, а победата беше за Башурка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Глория е великолепна, наистина. Изпълнява с много чувство "Пясъчни кули"! А това е една от най-красивите балади на новото време. Още ме е яд, че не стана балада на десетилетието, а победата беше за Башурка! А в съответната година не й ли отмъкна адашката ти по фамилия Цура наградата? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А в съответната година не й ли отмъкна адашката ти по фамилия Цура наградата? Още по-голяма несправедливост! Все някакви евтини пачвретини отмъкват заслуженото от Глория! Но в Сигнал, "Пясъчни кули" разби и взе наградата за балада! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 А в съответната година не й ли отмъкна адашката ти по фамилия Цура наградата? Тогава дори публиката в залата показа коя е истинката победителка. А същата година Мара отмъкна пък наградата за албум, още една тъпотия на Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тогава дори публиката в залата показа коя е истинката победителка. А същата година Мара отмъкна пък наградата за албум, още една тъпотия на Пайнер. И не само. Глория заслужаваше още награди за 2003, за 2004. Дует на 2004 - "Тежка диагноза" на фона на "Не сме безгрешни"? "Присъда" също не бе отличена. 2006 - нищо за "Кръговрат". 2007 - Албум трябваше да е "Благодаря", песен - "Ако те няма", или поне Балада да й бяха дали, но още я нямаше тази категория. Както и да е, така или иначе "Ако те няма" и "Лъжа е" са единствените останали трайни хитове от 2007. 2009 награда заслужаваше и "Можеш ли да ме обичаш", много се викаше за нея. И така, има и още "нарушения", но Пайнер никога не са спазвали някакъв етичен кодекс що се отнася до наградите. След 2000-та те заслугите на Глория не признават. Митьо тогава някъде е казал: "Не може само за Глория да има награди". Не си спомням някога тя да е искала такова нещо, защото ако искаше, нямаше да могат да се вредят от нея. А тя още 2001 спря да им ходи на церемониите, още на НФ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 И не само. Глория заслужаваше още награди за 2003, за 2004. Дует на 2004 - "Тежка диагноза" на фона на "Не сме безгрешни"? "Присъда" също не бе отличена. 2006 - нищо за "Кръговрат". 2007 - Албум трябваше да е "Благодаря", песен - "Ако те няма", или поне Балада да й бяха дали, но още я нямаше тази категория. Както и да е, така или иначе "Ако те няма" и "Лъжа е" са единствените останали трайни хитове от 2007. 2009 награда заслужаваше и "Можеш ли да ме обичаш", много се викаше за нея. И така, има и още "нарушения", но Пайнер никога не са спазвали някакъв етичен кодекс що се отнася до наградите. След 2000-та те заслугите на Глория не признават. Митьо тогава някъде е казал: "Не може само за Глория да има награди". Не си спомням някога тя да е искала такова нещо, защото ако искаше, нямаше да могат да се вредят от нея. А тя още 2001 спря да им ходи на церемониите, още на НФ. Прощавай, но за 2003 си взе достатъчно! За албум 2007 също не съм съгласна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Прощавай, но за 2003 си взе достатъчно! За албум 2007 също не съм съгласна... Какво е взела - клипове... Добре, че от НФ я компенсираха. А и за Певица бяха почти на кантар с Ивана и нещата вече не опираха до заслуги, а до вкус... Не съм много сигурен как се е гласувало. Не оспорвам и успеха на Ивана, но той се появи някъде към края на годината. Иначе албума много го харесвам, знаеш. Но песните от "Крепост"... не ми е любимият й албум, обаче се откроиха доста парчета - "Феникс", заглавната, "Очакване", "Не заслужаваш", "Лабиринт", "На неверен да съм вярна", "Белите манастири". Да не забравяме и Анелия, Райна и Гергана през 2003-та... Както и Десислава до средата на годината. Кой е албум на 2007? Не помня. Сто на сто е излязъл в края на 2006 или не е по-добър албум от "Благодаря", който на всичкото отгоре е бая продаван за годината въпреки интернет пиратството... Глория в Сигнал отказа да назове цифри, но спомена, че доста се продава. Имаше някакви статии даже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво е взела - клипове... Добре, че от НФ я компенсираха. А и за Певица бяха почти на кантар с Ивана и нещата вече не опираха до заслуги, а до вкус... Не съм много сигурен как се е гласувало. Не оспорвам и успеха на Ивана, но той се появи някъде към края на годината. Иначе албума много го харесвам, знаеш. Но песните от "Крепост"... не ми е любимият й албум, обаче се откроиха доста парчета - "Феникс", заглавната, "Очакване", "Не заслужаваш", "Лабиринт", "На неверен да съм вярна", "Белите манастири". Да не забравяме и Анелия, Райна и Гергана през 2003-та... Както и Десислава до средата на годината. Кой е албум на 2007? Не помня. Сто на сто е излязъл в края на 2006 или не е по-добър албум от "Благодаря", който на всичкото отгоре е бая продаван за годината въпреки интернет пиратството... Глория в Сигнал отказа да назове цифри, но спомена, че доста се продава. Имаше някакви статии даже. Изобщо не се е откроила Ивана към края на годината - ще прощаваш! "Къв си ти, бе" си гърмеше лятото, "Безумна цена" се открои веднага на Тракия фолк през юни още, да не изброявам и аз колко песни се наложиха от "Мирише на ... любов" и бяха по-големи хитове. А зимата преди това "Убиец на любов" беше нещо страшно. Какви Гергани и Райни?! Ще се ядосваме ли сега? Албум на 2007 е "Празник всеки ден"! Дума да не съм чула!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Крепост е даже по-прехвален и от Златна рибка. А Глория няма нито една хитова песен, освен дуетът с Азис първия, който да се знае от хора, които не слушат чалга. Тъжно е, но поне е намерила своята публика и успява да я събере в концерт. Нещо каот Веселин Маринов, но не толкова успешно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Крепост е даже по-прехвален и от Златна рибка. А Глория няма нито една хитова песен, освен дуетът с Азис първия, който да се знае от хора, които не слушат чалга. Тъжно е, но поне е намерила своята публика и успява да я събере в концерт. Нещо каот Веселин Маринов, но не толкова успешно. Пълна глупост. Кое е прехваленото на "Крепост"? Това е един от най-добрите албуми изобщо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Изобщо не се е откроила Ивана към края на годината - ще прощаваш! "Къв си ти, бе" си гърмеше лятото, "Безумна цена" се открои веднага на Тракия фолк през юни още, да не изброявам и аз колко песни се откроиха от "Мирише на ... любов". А зимата преди това "Убиец на любов" беше нещо страшно. Какви Гергани и Райни?! Ще се ядосваме ли сега? Албум на 2007 е "Празник всеки ден"! Дума да не съм чула!!! Еми... не е честно. Албум с толкова малко песни, при това излязъл в края на 2006... Не казвам, че не са хубави песните. Хитове са. Просто... И така да е, ако за 2003 съм склонен да се съглася, макар че не мога да кажа, че някоя изпъква над другата, то за 2001-ва категорично не съм съгласен Ивана да е Певица. Както и да е. Ивана съм я преоткрил в последно време, не ми се спори. Слава Богу, че я няма онази вражда, която ми пречеше да слушам музиката нормално и да оценявам посланията заради някаква измислена или не конкуренция. Много се радвам, че вече слушам, осмислям и оценявам музиката като музика. Виждаме какво правят с кариерите си двете в момента - НИЩО. Изключвам концертите на Глория - похвална инициатива, но понеже твърде добре знам какво и как прави, може да впечатли някой, който за първи път й отива на концерт или някой с не толкова претенции, ама мен вече не. Ако си върне хъса както някога, ще се усети разликата. Засега просто си държи едно добро ниво и нищо повече. Нека слушаме музиката - това ми носи спокойствие на душицата. Защо искаш да ми се караш? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Еми... не е честно. Албум с толкова малко песни, при това излязъл в края на 2006... Не казвам, че не са хубави песните. Хитове са. Просто... И така да е, ако за 2003 съм склонен да се съглася, макар че не мога да кажа, че някоя изпъква над другата, то за 2001-ва категорично не съм съгласен Ивана да е Певица. Както и да е. Ивана съм я преоткрил в последно време, не ми се спори. Слава Богу, че я няма онази вражда, която ми пречеше да слушам музиката нормално и да оценявам посланията заради някаква измислена или не конкуренция. Много се радвам, че вече слушам, осмислям и оценявам музиката като музика. Виждаме какво правят с кариерите си двете в момента - НИЩО. Изключвам концертите на Глория - похвална инициатива, но понеже твърде добре знам какво и как прави, може да впечатли някой, който за първи път й отива на концерт или някой с не толкова претенции, ама мен вече не. Ако си върне хъса както някога, ще се усети разликата. Засега просто си държи едно добро ниво и нищо повече. Нека слушаме музиката - това ми носи спокойствие на душицата. Защо искаш да ми се караш? Буквално преди часове, Кондомчо публикува скрийншот от началото на 2002 година, от сайт за теглене на музика. Ясно се вижда, че единствената чалгарка в топ 5 най-теглени, наред с поп и рап изпълнителите, които властваха тогава, е Ивана. А вие си говорете каквото желаете за 2001 и 2003 година. Не ми се разпалват стари вражди и на мен! Но и не смятам, че не е честно да спечели албум с по-малко песни. Почти всички са тотални хитове, налагани по турнета и огромни сцени. Както и да е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Крепост е даже по-прехвален и от Златна рибка. А Глория няма нито една хитова песен, освен дуетът с Азис първия, който да се знае от хора, които не слушат чалга. Тъжно е, но поне е намерила своята публика и успява да я събере в концерт. Нещо каот Веселин Маринов, но не толкова успешно. То даже е безмислено и да се спори. Мантрата, че Глория няма хитове, не върви. Те тия зали не се пълнят от нехитове. Точно много хора, които не слушат чалга, знаят "За тебе, майко", "Радост-тревога", "Ако бях се родила река", "Ако те няма", "Носталгия", "Циганско сърце", "Феникс", "Приятелко, ти моя най-добра". Някои от тях са се пеели и по формати и т.н. Всеки си съди по обкръжението явно. Кондомчо го каза много добре веднъж - като брой хитове Глория има може би най-много от всички в жанра, просто няма само един ярко изявен. В началото имаше цели албуми, в които нямаше празно и имаше по 2-3 хита. Тия касетки и тиражи неслучайно се изкупуваха... Вие просто искате да чувате всеки път една и съща песен по ретро партита, за да си втълпите, че е хит. Еми съжалявам, няма да чуеш "Носталгия" в кръчмата. И не ми повтаряй, че си я пускал на твои познати и те не са я знаели... това не е фактор. Аз имам и познати, които не знаят кои са Модърн толкинг. Просто много крайно се изказвате, и това твърдение с нехитовете тръгна от смотаняка Сашо Роман при Слави. Тръгнал той с единият си хит-кавър да говори... Все едно аз да ти кажа, че Десислава няма хитове, дето през 1999 на стадиона в Козлодуй е питала Глория кога и тя ще има като нейните песни... Моля ти се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Буквално преди часове, Кондомчо публикува скрийншот от началото на 2002 година, от сайт за теглене на музика. Ясно се вижда, че единствената чалгарка в топ 5 най-теглени, наред с поп и рап изпълнителите, които властваха тогава, е Ивана. А вие си говорете каквото желаете за 2001 и 2003 година. Не ми се разпалват стари вражди и на мен! Но и не смятам, че не е честно да спечели албум с по-малко песни. Почти всички са тотални хитове, налагани по турнета и огромни сцени. Както и да е... Кои сме "ние"? Не съм от кюпа, съжалявам. Не знам какъв скрийншот е дал и дали важи за цялата година и за цялата държава, но щом това е в твой актив за Ивана - добре. Не знам защо така си се узурпирала на тема Ивана - не мисля, че някой й е взел нещо през годините или я е подценил. Глория никога не е била номер 1 според вас, в нито една година. Защото един ще дойде да каже, че в първите година или Сашка Васева, или Румяна, или Тони Дачева е била по-добра. Друг ще заяви, че Десислава и Камелия я минали, после Ивана... Добре, де, ок. Живи и здрави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Кои сме "ние"? Не съм от кюпа, съжалявам. Не знам какъв скрийншот е дал и дали важи за цялата година и за цялата държава, но щом това е в твой актив за Ивана - добре. Не знам защо така си се узурпирала на тема Ивана - не мисля, че някой й е взел нещо през годините или я е подценил. Глория никога не е била номер според вас, в нито една година. Защото един ще дойде да каже, че в първите година или Сашка Васева, или Румяна, или Тони Дачева е била по-добра. После Десислава и Камелия я минали, после Ивана... Добре, де, ок. Живи и здрави. Е, значи каквото и да се качи за Глория - е актив, а скрийна за най-теглени изпълнители през 2002 - не е за Ваня?! И защо ти е толкова важно някой друг да я признава за номер 1 в която и да е година? Ти нали си я харесваш и уж си надраснал подобни неща? Колкото до Ивана - според мен е била подценявана много пъти, особено във форума, но това е отделна тема и не е за тук! И както ти по-горе говориш на Наско - "вие просто искате да чувате една песен по кръчмите", така и аз съм казала "говорете си"... Какво толкова? Пък и честно да ти кажа, дълбоко подозирам, че ти само декларираш, че си преодолял враждата, но не е съвсем така. Още говориш за тези минали неща (успехи и награди на Ваня), сякаш имаш някаква болка. Поставил си я на девето място в темата на Даниел, колкото да я има, докато всеки може да види къде ми е Глория на мен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.