Yaneva Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Определено е такава. С годините много пъти го е показвала. Не че е лошо да си силна жена, даже в днешно време е задължително. Аз също много пъти съм отхвърляла чужди съвети, дори вътрешно да съм знаела, че може да е по-добре да направя нещо, но нрава не ми го е позволявал и в крайна сметка правя каквото реша. Това е въпрос на характер. Глория много пъти е показвала че прави каквото на нея и харесва и е решила. Много ме кефи как реже наред! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Типично за Глория :1000 (29): А ти чувала ли си въпросната песен? Най-вероятно е била някаква цигания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много ме кефи как реже наред! Много и приляга да реже. И като вкара лошия поглед ми пълни душата. Ти можеш ли да гледаш като кака Гло? А ти чувала ли си въпросната песен? Най-вероятно е била някаква цигания. Не съм я чувала, само предполагам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много и приляга да реже. И като вкара лошия поглед ми пълни душата. Ти можеш ли да гледаш като кака Гло? Не съм я чувала, само предполагам. Ти предполагаш, Глория разполага Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 А ти чувала ли си въпросната песен? Най-вероятно е била някаква цигания. Рени й е предложила 5 песни, Глория си е избирала. Ако е избрала цигания нейн проблем. Този Рале попринцип не прави диви чалгии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ти предполагаш, Глория разполага Да, така е. Но аз го казах в друг смисъл, не само за тази песен. Попринцип Глория има навика да изаставя песни, готови хитове да ги оставя без клипове, да клипира не толкова добри неща. Като моя любимка не мога да си премълча за нещата в нея, които не ми харесват. Пък и хората казват че е имала възможност да избира, ако нищо не й е харесало е друга тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Може нито една да не е била хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Може нито една да не е била хубава. Е може е така да е. Вече и без това няма значение, минало се е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Като излезе хич не я харесвах, ама напоследък доста я слушам. Особено от тук, много яко я пее. На 3:20 е супер яка "тарана-на оооОоОоо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 От първо слушане ми хареса "Прегърни ме". Глория трябва да залага на такива песни, а не на стрелци и подобни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 От първо слушане ми хареса "Прегърни ме". Глория трябва да залага на такива песни, а не на стрелци и подобни.. Що пък? Нищо лошо не виждам и чувам в "На по-добрите стрелци"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Що пък? Нищо лошо не виждам и чувам в "На по-добрите стрелци"! На мен не ми харесва. А какво мислиш за тази? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 На мен не ми харесва. А какво мислиш за тази? Убийствено парче, което действа много запалващо и танцувално! Разкошотийка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Убийствено парче, което действа много запалващо и танцувално! Разкошотийка! С леля ти да пуснат по едно такова парче за лятото, да има да си правим кефа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 С леля ти да пуснат по едно такова парче за лятото, да има да си правим кефа Навита! Ако може и двете по бански - Глория с цял, а лелка, за да скандализира, а и като по-разкрепостена - с половинки. В края на клипа, Калудова може да остане и по монокини, за да покаже новите форми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Навита! Ако може и двете по бански - Глория с цял, а лелка, за да скандализира, а и като по-разкрепостена - с половинки. В края на клипа, Калудова може да остане и по монокини, за да покаже новите форми. Лелка може и да пъшка за по-интересно, тогава ще е скандално Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Мен Стрелците ме кефят повече от Циганите и умерените песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Старо,но златно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Не баби, а малки деца правят доста добри жестове към Глория ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Глория има фенове от всяка възраст, нормално е. Не съм виждала по нейните концерти и участия само бабички и лелки, това са глупости говорени нарочно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Красивата ми https://www.instagram.com/p/BiY1z31nM4Z/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Сигурно сте забравили за "пенсиониращия" клип на Глория от края на миналия век, но ето да си го припомните, има интересни коментари от: Иван Балсамаджиев Надка Караджова Максим Горанов Митко Щерев Росица Кирилова - кога им е било това съвместно турне в спортни зали? Антон Стефанов Димитър Шоилев Евгени Минчев Есил Дюран Маргарита Лозанова Иван Иванов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И тука е била на 30 години само. Много по-млада от Анелия сега, например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Глория е заснела фолклорна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.