DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Кога е казала "Толкова мога" и по какъв повод, че не следя темата изкъсо? Във връзка със способността ѝ да прави добрини 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Всъщност за тази песен новата някой нещо знае ли? Уж доста хора от форума се въртят около нея, но явно се пази в пълна тайна? Тази зелена рокля не ми седи много като балада...уви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 https://www.instagram.com/p/BlIFviCnDig/?ta...gloria_bulgaria Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Дано е проект в стил Присъда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Симона е млада и гледа, следи, наблюдава и си вади изводи за много неща. Че тя за 1 година буквално дръпна толкова в интервютата и изказа си. Ето и последната ѝ песен е силна и харесвана. Глория сигурно отново трябва да си пуска Цеци, Меци или сателитните канали и да ѝ идва музата. Но айде да не прибързваме, може поне песента да е много добра. Не че предните не са. "Толкова мога" май го беше казала в "Открит микрофон" в частта с въпросите, но не съм сигурен. Ми жената не е продажна свиня като Ивана, нито прави всичко възможно и невъзможно за слава като не по-малко дебелия Азис (изобщо дебелите отдавна не мога да ги понасям, винаги трябва с друго да избиват липсата си на външен вид). Толкова може, защото културата и явно е до там , а именно - точно, до където трябва. Не се отдаде на масов разврат в клиповете си, в скандали, фалшиви сватби, не пропя всяко едно нещо като свинята Ивана само и само да има участия, напротив - ограничи ги и прави това, което трябва да направи една нормална певица - концертна дейност, красиви тоалети, прекрасен репертоар. Глория е един от малкото добри примери в тая музика как ТРЯБВА. Евала и права на мацето. А визията за годините си е на ниво кака на дъщеря си, а не майка. Двете стоят като сестри, уникална е Глория. Тия денсчета верно са банални и смотани, но все ще се упомни, надявам се покрай Симона да и дойде малко акъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Когато пееш правилните песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази вечер "Не те давам" и "Добре дошла , скитнице" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази вечер "Не те давам" и "Добре дошла , скитнице" . Пуска 2 песни в един ден? Ти да видиш.... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ще избухва май...Второто заглавие звучи ретро, което ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Добре дошла, скитнице" ми звучи като балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ехе, 2 песни от Глория заедно? С клипове ли ще са? И аз имам доста високи очаквания тоя път, все пак албум ще пуска, да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 https://www.instagram.com/p/Blaf2dEnWHe/?ta...gloria_bulgaria Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много приятна изненада... не очаквах да пусне 2 песни наведнъж след "Нюанси сиво"... Този път съм отпимист, заглавията звучат страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Едната ще е балада със сигурност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Едната ще е балада със сигурност! И аз така си мислех и много се кефех, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Весело лято от мен...." звучи като чакайте си хубав песен наесен На мен лично и двете песни са ми посредствени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И аз така си мислех и много се кефех, но... И все пак мисля че в албума и ще има балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пак май напразно се надявахме на нещо яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 За мен двете песни бяха изненада,защото ня бях прочела за премиерата им.Харесват ми,но"скитницата"ми е слабост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пак май напразно се надявахме на нещо яко. Абсолютно. Какво се случва с нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Може ли някой да направи някакви аватари от клиповете? Да използваме момента, че е снимала сред природа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пак май напразно се надявахме на нещо яко. Защо говориш от името на всички?! Песните са яки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тъпи песни...ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песните " Добре дошла ,скитнице " и " Не те давам" са различни една от друга . Глория този път отново показва класа и стил , двете песни са на ниво . На мене много ми харесва " Добре дошла ,скитнице " май повече , но двете песни са различни и много модерни като звучене и отново имаме живи инструменти в проектите . Взийте в клиповете са невероятни , кадрите са подбрани доста добре , май новият албум ще е страхотен както до сега ,всеки нейн проект до момента ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Глория е огромен изпълнител, но за съжаление е забила на едно место. Едни и същи песни, едни и си клипове, едни и същи муцуни. Класа голяма . Много я харесвам но прави безумно скучни и еднотипни парчета. Ивана и тя в спряла в времето. Камелия е единствената която седи актуално във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.