Slavi Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Чак ме кефи как си живучка сякаш е в апогея си :1000 (29): А концерта в Свети Влас състоя ли се? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Глорийо ма, събуждай се вече! Искаме албум, концерт, книга, интервюта!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тия дни, по Нова Година - дано! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тия дни, по Нова Година - дано! Да, чакай сега първо да си тръгнем от Франция, после ще се отбием в Холандия, а сетне и малко у Гърцията, ако има циганско лято. После може и на някои планина тука да отдъхнем от другите почивки, че то не е лесно. :1000 (29): Майтапът настрана, ама не е смешно вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Да, чакай сега първо да си тръгнем от Франция, после ще се отбием в Холандия, а сетне и малко у Гърцията, ако има циганско лято. После може и на някои планина тука да отдъхнем от другите почивки, че то не е лесно. :1000 (29): Майтапът настрана, ама не е смешно вече. Сякаш и за Емилова няма време от толкова натоварена ваканционна програма! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Бях чела статия, че книгата скоро ще бъде пусната за печат. Може би е готова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Бях чела статия, че книгата скоро ще бъде пусната за печат. Може би е готова. Дано да я съчетае с албум и още инициативи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Дано да я съчетае с албум и още инициативи. Аз имам съмнения колко ще е интересна тази книга, като знам Глория как от години дрънка едно и също. И сега остава да го прочетем и в книгата й. :1000 (29): Въпреки това ще си я купя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ще е като компилация от статии на Нов Фолк, гаранция Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ще е като компилация от статии на Нов Фолк, гаранция Направо да е сложила сканове, да не си играе да ги пише отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Нека не бързаме с изводите. Може пък да изненада с нещо. Все пак книга е. И аз мернах статията. По ми е интересно какво я е накарало точно сега да си пусне мемоарите... Силно се надявам да не се приеме като бенефис. Обикновено хората пускат биографии в по-зрели години, преклонни, хайде да кажем. Със сигурност има много какво да каже и със сигурност ще звучи разумно, въпросът е да не четем и там историите със импресарките, вариететата, запознанството със Слави и Митко Димитров, турнето в Сърбия с оркестър "Извор" и подобни до болка познати неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Със сигурност ще ги спомене, но дано да има и друго. Може би бърза да издаде мемоари, преди да ги е забравила, хаха. Може да е първа част, след 20 години да пусне втора. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Глория ако прави промоция на албума ще е яко да е на приказките..ех, мечти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Утре в 20:00 Премиера на най-новата балада "Любовта настоява " част от музиката на песента е дело на Симона Загорова ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Странно, още няма коментари. А до сега като се пусне песен на Глория първо тук влизам да чета мнения. Този път нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Слабо за Гло.Къде е Присъда и Крепост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Най- хубавия The Best в дискографията на Глория . Този бестов албум е най-хубавия бестов сборен албум спроед мене първо защото песните са презаписани от първите два албума "Щастието е магия " и "За добро или зло " . Невероятната модерна за времето си обложка на която прилича на световно известната певица Шер , уникалните текстове които сама си е писала и музика през последните първи пет успешни години от музикалната си кариера . Песента "Нека останем приятели" която не е влезнала в първия албум поред причини намира място в този албум а и който е успял да си купи диска в диска има бонус оригинален инструментал на хита "Сто процентова жена ". Ех, какви албуми на времето се правеха а сега чакаме за албум през две три години при някой и повече ! Споделям с вас корицата на албума на Глория "The Best" издаден през май 1999 - та година Фотограф : Иван Неделчев и Христо Димитров Дизайн : Denon Color гр.Русе Дрехи : "Хрисмил" - фирма за платове и облекла гр. Русе Грим : Силвия Начева Коса : Константин Йорданов - Салон за красота " Принцес " гр.Русе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Нека не бързаме с изводите. Може пък да изненада с нещо. Все пак книга е. И аз мернах статията. По ми е интересно какво я е накарало точно сега да си пусне мемоарите... Силно се надявам да не се приеме като бенефис. Обикновено хората пускат биографии в по-зрели години, преклонни, хайде да кажем. Със сигурност има много какво да каже и със сигурност ще звучи разумно, въпросът е да не четем и там историите със импресарките, вариететата, запознанството със Слави и Митко Димитров, турнето в Сърбия с оркестър "Извор" и подобни до болка познати неща. ха-ха-ха Дано надявам се да разказва за живота си , да разкзва историй покрай създаването на най-големите си хитове в музикалната кариера , най-после да сподели какво се е случило с Илия че са се разделили по такъв начин и да поразкаже за това , как баба недка и дядо георги са я възпитавали , разкази и спомени от детството , забавни ситуаций в първите години на кариерата й . Но ако е хит калекшан от "Нов Фолк" интервюта ще вдигнем ръце! ха-ха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади. Кой ви е топ 5 от нейните балади? На мен ми е: 1. Ангел с дяволска душа 2. Не остарявай, мамо 3. Носталгия 4. До последната сълза 5. Очи като звезди/Иди си, тъга/За добро или зло/Откраднат миг Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон. Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна. А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади. Кой ви е топ 5 от нейните балади? На мен ми е: 1. Ангел с дяволска душа 2. Не остарявай, мамо 3. Носталгия 4. До последната сълза 5. Очи като звезди/Иди си, тъга/За добро или зло/Откраднат миг Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон. Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна. А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става. Дано не се окаже, че вече сме чули почти всичките песни - все пак тази година пусна 7, от последните години има още няколко и май са към 14-15 общо... Току-виж пусне един клип до края на годината, и/или някое слайдшоу и това да е за тоя албум От баладите й сякаш само Ако те няма ми се е отличила и ми е допадала. Повече ми въздействат умерените й песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади. Кой ви е топ 5 от нейните балади? На мен ми е: 1. Ангел с дяволска душа 2. Не остарявай, мамо 3. Носталгия 4. До последната сълза 5. Очи като звезди/Иди си, тъга/За добро или зло/Откраднат миг Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон. Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна. А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става. "Любовта настоява " е песен която може да те докосне , всеки е искал след раздяла да има още един миг красив споделен с човека на които е държал малко или много и обичал . Песента е уникална и тя лично е писала текста в емоционален момент за нея . Най-хубавите песни са изстраданите ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това ще е като специален брой на Нов фолк явно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Може да преиздаване на специален брой за нея, плюс дописване относно последните години. Азис първи издаде книга, но май беше някаква научна фантастика Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това ще е като специален брой на Нов фолк явно. Глупости! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Глупости! И Аз не вярвам ,че до края на годината ще излезе книгата ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.