asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това е голям комплимент за Галина. Потвърждавам! Клеа знае какви песни да прави в 21 век, на прага на третото му десетилетие. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Доста истина има в поста ми, поднесена по леко агресивен начин. А ти очевидно си от лизачите. Дерзайте в лизането и да видим до къде ще я докара. Защо след като ми харесва нещо, то задължително трябва да съм от "лизачите"?!? Еб*ти плиткоумното мислене. А ти от кои си? От духачите? Животът ми не е само поп-фолк, за разлика явно от твоят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защо след като ми харесва нещо, то задължително трябва да съм от "лизачите"?!? Еб*ти плиткоумното мислене. А ти от кои си? От духачите? Животът ми не е само поп-фолк, за разлика явно от твоят. Защото настояваш да ни харесват и на нас тези песни. Не сме длъжни. Имаме мнение и вкус. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защото настояваш да ни харесват и на нас тези песни. Не сме длъжни. Имаме мнение и вкус. Кога съм задължил някой, камо ли пък теб ?! Не, вие настоявате вашето мнение да е правилното(даже не знам кои сте вие, в случая ти). А всъщност всеки си има мнение. Точно ти си човекът с вкусът. Алоо животът ми е Екстра Нина, по-полека... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Еб*ти плиткоумното мислене. Точно ти си човекът с вкусът. Алоо животът ми е Екстра Нина, по-полека... :1000 (10): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Кога съм задължил някой, камо ли пък теб ?! Не, вие настоявате вашето мнение да е правилното(даже не знам кои сте вие, в случая ти). А всъщност всеки си има мнение. Точно ти си човекът с вкусът. Алоо животът ми е Екстра Нина, по-полека... Ти моя вкус няма как да знаеш какъв е. Не съм темата на разговор, освен това. Добронамерен съм, не ме карай да съсипя темата на Глория. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ти моя вкус няма как да знаеш какъв е. Не съм темата на разговор, освен това. Добронамерен съм, не ме карай да съсипя темата на Глория. Така е, прав си! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Така е, прав си! :1000 (19): Естествено! Аз винаги съм прав! Защото вече не ме кефи Пепеляшка, а истинската Шефка! А ти няма какво да кажеш, така или иначе. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Естествено! Аз винаги съм прав! Защото вече не ме кефи Пепеляшка, а истинската Шефка! А ти няма какво да кажеш, така или иначе. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не ми се спори. Приеми, че наистина няма какво да кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не ми се спори. Приеми, че наистина няма какво да кажа. Кой е казал, че се очаква спор. Казах, че няма какво да кажеш, ти го потвърди. С мен не може да се спори и без това. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защо след като ми харесва нещо, то задължително трябва да съм от "лизачите"?!? Еб*ти плиткоумното мислене. А ти от кои си? От духачите? Животът ми не е само поп-фолк, за разлика явно от твоят. Защото всичко, което казах в предния пост, дето цитира, беше самата истина, макар й казана малко остро. А ти подскочи като отхвърлена от някой готин пич, махаща с ръце швестерка. Очевидно е за всички, че последните песни на Глория нямат успеха, който тази изпълнителка заслужава и е способна да постигне. Срещу тъпченето на едно място и зациклянето в творческо отношение роптаем повечето тук. Ти обаче защитаваш тези явления, нормално е човек да си помисли, че си лизач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защото всичко, което казах в предния пост, дето цитира, беше самата истина, макар й казана малко остро. А ти подскочи като отхвърлена от някой готин пич, махаща с ръце швестерка. Очевидно е за всички, че последните песни на Глория нямат успеха, който тази изпълнителка заслужава и е способна да постигне. Срещу тъпченето на едно място и зациклянето в творческо отношение роптаем повечето тук. Ти обаче защитаваш тези явления, нормално е човек да си помисли, че си лизач. Ти нещо не си в ред май?! Къде съм казал, че песните са хитови, че имат успеха на старите й песни и т.н..? Споменах, че ми харесват и нищо повече. А това, че начинът ти на изразяване е плиткоумен, целящ да засегне някой, е факт. Защитавам тези явления?!?! WTF???? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ooops. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ooops. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 1.000.000 900.000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Ooops. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Глория достигна още един 1.000.000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Глория е пуснала снимка от плаж е Египет. Изглежда доста добре. А снощи в Папараци даваха кадри от сватбата на Софка - Симона изглежда като майка на Глория, а не обратното. Дори гласа й е мутирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Глория е пуснала снимка от плаж е Египет. Изглежда доста добре. А снощи в Папараци даваха кадри от сватбата на Софка - Симона изглежда като майка на Глория, а не обратното. Дори гласа й е мутирал. Всички са в Египет в момента :D Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Дали някой може да качи концерта на Глория в НДК за промоцията на Крепост? На едно или по отделни клипове няма значение Мс предварително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Какво стана с книжката? Или е в протлетна ваканция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Сега е в Египет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Бавно, но славно ... Не те давам - 1.000.000 Катерино моме - 4.000.000 По навик - 3.111.111 Белите манастири - 3.543.000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да не забравяме 12-те милиона само за година и малко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.