WindWalkerMonk Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много е смешна Глория и е облечена като за цирка. Феновете й няма да ги коментирам, всичките са миски, направо ми се досра докато ги гледам. Отделно и другите гранд дами са там, а Драго е повече от смешен. Сега сипе комплементи и се превзема старата мома, а едно време като беше с Ивана и правеха дуети, така я насра за да се мазни на дебелата, че тва сигурно ще й остане белег до смъртния миг. Направо аз на нейно място, тоя нямаше да го погледна, какво остава в книгата и на промоцията да го каня. Всичко изклежда като гротеска. Превзето, евтино и фалшиво - каквато певицата, такива и феновете. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 От 22.01.2020 г. от 16:33, WindWalkerMonk каза: Много е смешна Глория и е облечена като за цирка. Феновете й няма да ги коментирам, всичките са миски, направо ми се досра докато ги гледам. Отделно и другите гранд дами са там, а Драго е повече от смешен. Сега сипе комплементи и се превзема старата мома, а едно време като беше с Ивана и правеха дуети, така я насра за да се мазни на дебелата, че тва сигурно ще й остане белег до смъртния миг. Направо аз на нейно място, тоя нямаше да го погледна, какво остава в книгата и на промоцията да го каня. Всичко изклежда като гротеска. Превзето, евтино и фалшиво - каквато певицата, такива и феновете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дълго време твърдяха, че "Дар от бога" била кавър на един хит на Драгана, макар че нямаха почти нищо общо. Но мисля, че открих извора съвсем случайно: 0:50 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Брей, гледанията при Глория дръпнали ... ето някои клипове. 18 млн. 5 млн. 2 млн. 1 млн. 1.5 млн 1 млн. Кефи ме, че Ако счупят всяка нота е с над 2,5 млн. гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ти да видиш, Мина Костич какво си написала на "композитор" за това кавърче. Music: Živorad Jovanović lyrics: Ljilja Jorgovanović, Marina Tucaković Arr: Lucky sound И на кавъра си на "Илюзия" същото написали. Къде е продуцентът да защити певицата и композиторите си? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ами надушила е мърша. Знае, че кариерата на Глория отдавна е мъртва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 От 18.03.2020 г. от 19:23, pacho каза: Ти да видиш, Мина Костич какво си написала на "композитор" за това кавърче. Music: Živorad Jovanović lyrics: Ljilja Jorgovanović, Marina Tucaković Arr: Lucky sound И на кавъра си на "Илюзия" същото написали. Къде е продуцентът да защити певицата и композиторите си? Тази песен и е много яка на Глория. На тая също, жалко че нашата нямаше акъл да си я наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 7 минути, Роско каза: Супер, че припомня толкова стари песни, особено "Исусе" ми е толкова любима. Много ще се радвам, ако и тя направи един онлайн концерт. Толкова красиви песни има, особено от 90-те, които са неизвестни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Колко от вас знаят за този концерт. Доста добре изглежда. От коя година е? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час, GSA каза: Колко от вас знаят за този концерт. Доста добре изглежда. От коя година е? 2002 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Имам чувството, че Симона рано си гори патроните с тези ковъри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 1.04.2020 г. от 2:27, boy_07 каза: Имам чувството, че Симона рано си гори патроните с тези ковъри Какви патрони? Тя няма да има никаква кариера. То кой има извън чалгата, та камо ли тя. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 По случайност на съдбата се наложи да прочета за криминалния свят на Цеца в уикипедия и не можах да не помисля за сюжета на "Крепост" на Глория. Дали не се е вдъхновила от живота на любимката си, Цеца, за този клип? https://en.wikipedia.org/wiki/Ceca_(singer)#Legal_issues Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Цитат Венета Райкова обиди Глория Тв водещата Венета Райкова намекна, че последната й книга „Милионерката“ е пророческа, а лирическите героини в историята имат сходства с две поп-фолк певици. По всяка вероятност става въпрос за Глория, която наскоро отмени годежа си, както и за Андреа, която разкри за изневерите на дългогодишната си половинка Кубрат Пулев-Кобрата. „Случайност? Фолк певица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолк певица пише в "Милионерката" - меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама... Случайна прилика от книгата с действителността? Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолк певици... Ще я нарека пророческата книга, а аз съм си един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“, написа в социалните мрежи Райкова. Тая стигна дъното и даже отскочи! Няма такава жалкарка, неосъшествена професионално, незадоволена физически. Пълна злобарка. Остана без пари, книгата ѝ не се продава и айде реклама на гърба на успелите. И точно тази, дето е уволнена и след развод ще сочи хората с пръст.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Значи няма да има клипове на нито една песен вече от албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 От 23.05.2020 г. от 19:40, pacho каза: Тая стигна дъното и даже отскочи! Няма такава жалкарка, неосъшествена професионално, незадоволена физически. Пълна злобарка. Остана без пари, книгата ѝ не се продава и айде реклама на гърба на успелите. И точно тази, дето е уволнена и след развод ще сочи хората с пръст.... Ми не е заложила правилно. Глория в момента е толкова дъно, че дори повече от Венета. Няма успехи, няма хитове, не буди интерес. Песните й правят по - малко гледания от новобранците. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 3 минути, pacho каза: Значи няма да има клипове на нито една песен вече от албума? Нова песен ли е снимала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Току що, Роско каза: Нова песен ли е снимала? Или ТВ версия? Дано избухне с нещо силно, че вместо да си използва минималния интерес от албума и книгата тя пак заспа зимен сън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Целият Пайнер е дъно след короната, ти говориш за Глория. Кой пусна свястна песен в тоя период освен Галена??? Стига си плюл безпочвено. Сигурно албумът ѝ отново е най-купуваният за първото тримесечие. Книгата ѝ предварително беше изкупена. За фолк певица с 25 години стаж и то в БГ, дето всеки е мразен, си е ок. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Не или не знам, попитах просто, защото минаха 6 месеца от излизането на албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 5 минути, pacho каза: Не или не знам, попитах просто, защото минаха 6 месеца от излизането на албума. Би било яко да снима "Скъпи купи ми нещо". Аз бих се изкефил, харесва ми новата версия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Толкова ме е яд на Глорчето, че просто не е за коментиране. Напълно си заслужава купчето лед, пясъчните кули и сие, което й се случва. То бива толкова мързел, толкова инат, а можеше да е нещо като Цеца с малко повече ловкост откъм ПР и малко по-големи стремежи и амбиции, един набор са, да се засрами.. Жалко, да си седи вкъщи в Симеоново и да си пече чушки на чушкопека, разочарование. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.