pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Могат двете на концерта да барнат един дует за публиката. Но по-добре в края на рециатал си Глория да изпее "Ти си мой грех" и тогава да се качи Брена на сцената. Искам я в Гранд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Тази турбо денс ориент тупалка навърши 3 години. 😃 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 4 часа , pacho каза: Тази турбо денс ориент тупалка навърши 3 години. 😃 В Топ 3 ми е отзад-напред. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 10 часа , pacho каза: Тази турбо денс ориент тупалка навърши 3 години. 😃 Абсолютно неслушаема. С този "проект" Глория ме отказа хептен от музиката си. Може ли след година време без нова песен да пуснеш това?! Текстът, все едно е писан от 5-токласник, музиката е поредният й напън за модерен денс, вече доста изтъркан, във видеото се е дегизириала със сив чувал за боклук и пак вее коси, все едно е на моден подиум. С две думи: тотален регрес. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Във видеото е ТОП, изглежда брутално. Мен много ми харесва парчето, има много power в куплетите. И много живи инструменти в музиката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, pacho каза: Във видеото е ТОП, изглежда брутално. Мен много ми харесва парчето, има много power в куплетите. И много живи инструменти в музиката. Не си истински фен, ако не знаеш, че утре видеото и песента навършват 3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Колко фреш е била като сценично присъствие на това изпълнение, топ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Абсолютно неслушаема. С този "проект" Глория ме отказа хептен от музиката си. Може ли след година време без нова песен да пуснеш това?! Текстът, все едно е писан от 5-токласник, музиката е поредният й напън за модерен денс, вече доста изтъркан, във видеото се е дегизириала със сив чувал за боклук и пак вее коси, все едно е на моден подиум. С две думи: тотален регрес. Просто е еФтина човек, получаваш това за което плащаш. И ти трябва добър екип. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час, gotiniq каза: Колко фреш е била като сценично присъствие на това изпълнение, топ! Разчупена е за нейните си стандарти. Обаче пак плейбек и отзат оркестърът само симулира свирене. Добре, че от Пайнер отрязаха тези бутафории от сборките си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Разчупена е за нейните си стандарти. Обаче пак плейбек и отзат оркестърът само симулира свирене. Добре, че от Пайнер отрязаха тези бутафории от сборките си. Това ми е любимият перид и визия, и после около "Илюзия" също. Страхотно време и песни. Беше във вихъра си. Всички бяха толкова естествени, необременени... Да, имало е плейбек, ама такова беше времето, после нещата си дойдоха на място. Днеска, като всеки е на живо, някои пак не могат да пеят, така че... каква полза... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 44 минути, adorable каза: Това ми е любимият перид и визия, и после около "Илюзия" също. Страхотно време и песни. Беше във вихъра си. Всички бяха толкова естествени, необременени... Да, имало е плейбек, ама такова беше времето, после нещата си дойдоха на място. Днеска, като всеки е на живо, някои пак не могат да пеят, така че... каква полза... Тук изглежда страхотно! И като тяло, и като коса, и като цялостна визия! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 5 часа , adorable каза: Това ми е любимият перид и визия, и после около "Илюзия" също. Страхотно време и песни. Беше във вихъра си. Всички бяха толкова естествени, необременени... Да, имало е плейбек, ама такова беше времето, после нещата си дойдоха на място. Днеска, като всеки е на живо, някои пак не могат да пеят, така че... каква полза... Тва й е от най - яките песни, жалко че е забравена. Можеше да е голям златен хит. Пуснаха я на ретро и хората се кефеха, аз също. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Тва й е от най - яките песни, жалко че е забравена. Можеше да е голям златен хит. Пуснаха я на ретро и хората се кефеха, аз също. Как няма да е забравена, като не я изпя на нито един от самостоятелните си концерти след 2000 г., както и на нито една сборка. Най-любимата ми нейна песен е това. Иначе съм бил на нейно участие в недалечното минало, което стартира с ремикса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Глopия мoжe дa зaeмe мяcтoтo нa Kaмeлия в шoyтo „Глacът нa Бългapия“ нa Би Tи Bи – пишe в. „Уиĸeнд“. Toвa e нaй-нoвaтa ĸлюĸa в cвeтcĸитe cpeди. Cпopeд нeя пpимaтa нa пoпфoлĸa имa oгpoмни шaнcoвe дa изгpee в мyзиĸaлния фopмaт тaзи eceн, ĸoгaтo e плaниpaнo нeгoвoтo зaвpъщaнe нa eĸpaн c ocми ceзoн. Taзи гoдинa тpябвaшe дa бъдe пeтaтa пopeд, в ĸoятo Kaмeлия дa ceднe в тpeньopcĸия cтoл нa „Глacът нa Бългapия“. Зa пъpви път тя зae мяcтoтo cи в пpeдaвaнeтo пpeз 2017 г. Гoвopи ce, чe тя cмятaлa дa ce oтĸaжe, a в cтoлa й щялa дa ceднe дpyгa пoпфoлĸ звeздa. Cпopeд cлyxoвeтe зa мяcтoтo били oбcъждaни имeнaтa нa Πpecлaвa и Глopия, ĸaтo ce твъpди, чe Kaми нe билa в мнoгo дoбpи oтнoшeния c втopaтa. Teлевизиятa вeчe зaпoчвa дa лaнcиpa Глopия ĸaтo eднa oт възмoжнитe нacлeдници нa ocвoбoдeнoтo мяcтo в шoyтo. Πpaви впeчaтлeниe, чe пpи нaлoжeнa пълнa зaбpaнa зa гocтyвaнe нa фoлĸ пeвци в aĸтyaлнитe пpeдaвaния нa Би Tи Bи пpимaтa нa фoлĸa и нeйнaтa дъщepя Cимoнa ca ĸaтo aбoниpaни зa pyбpиĸитe нa тeлeвизиятa. Maйĸaтa нe бe cтъпвaлa тaм oт гoдини, a ceгa вpaтитe пpeд нeя изнeнaдвaщo ce oтвopиxa – ĸoмeнтиpa издaниeтo. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Eдва ли... Всяка година има такива хипотези и всеки път безпочвени. А и Уикенд... Те снимките за предаването не почнаха ли? А и двете не са в сложни отношения, то Камелия по-скоро с Преслава е в сложни отношения от известен брой години, откакто я захапа за песента на Милко и други неща после. Като цяло обаче е добре малко да го сменят това жури... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 33 минути, DenFevgo каза: Глopия мoжe дa зaeмe мяcтoтo нa Kaмeлия в шoyтo „Глacът нa Бългapия“ нa Би Tи Bи – пишe в. „Уиĸeнд“. Toвa e нaй-нoвaтa ĸлюĸa в cвeтcĸитe cpeди. Cпopeд нeя пpимaтa нa пoпфoлĸa имa oгpoмни шaнcoвe дa изгpee в мyзиĸaлния фopмaт тaзи eceн, ĸoгaтo e плaниpaнo нeгoвoтo зaвpъщaнe нa eĸpaн c ocми ceзoн. Taзи гoдинa тpябвaшe дa бъдe пeтaтa пopeд, в ĸoятo Kaмeлия дa ceднe в тpeньopcĸия cтoл нa „Глacът нa Бългapия“. Зa пъpви път тя зae мяcтoтo cи в пpeдaвaнeтo пpeз 2017 г. Гoвopи ce, чe тя cмятaлa дa ce oтĸaжe, a в cтoлa й щялa дa ceднe дpyгa пoпфoлĸ звeздa. Cпopeд cлyxoвeтe зa мяcтoтo били oбcъждaни имeнaтa нa Πpecлaвa и Глopия, ĸaтo ce твъpди, чe Kaми нe билa в мнoгo дoбpи oтнoшeния c втopaтa. Teлевизиятa вeчe зaпoчвa дa лaнcиpa Глopия ĸaтo eднa oт възмoжнитe нacлeдници нa ocвoбoдeнoтo мяcтo в шoyтo. Πpaви впeчaтлeниe, чe пpи нaлoжeнa пълнa зaбpaнa зa гocтyвaнe нa фoлĸ пeвци в aĸтyaлнитe пpeдaвaния нa Би Tи Bи пpимaтa нa фoлĸa и нeйнaтa дъщepя Cимoнa ca ĸaтo aбoниpaни зa pyбpиĸитe нa тeлeвизиятa. Maйĸaтa нe бe cтъпвaлa тaм oт гoдини, a ceгa вpaтитe пpeд нeя изнeнaдвaщo ce oтвopиxa – ĸoмeнтиpa издaниeтo. Мис "стимулиращо НЕ" се завръща 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Това да е треньор е страхотна възможност да съживи кариерата си и да си възстанови имиджа, но знаейки що за аутист е - само ще се изложи още повече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час, DarkChild каза: Това да е треньор е страхотна възможност да съживи кариерата си и да си възстанови имиджа, но знаейки що за аутист е - само ще се изложи още повече. От всички фолкпевици в жури за мен лично тя беше най-адекватна, и като цяло първото жури в айдъла, имаше пълен синхрон между всички. Камелия също е добра като - като емпатия, като изказ. Но и тя има изцепки. Есил дърдореше прекалено много, тя по принцип е досадна и на интервюта. Мара няма какво да я коментирам. Преса, Ваня и Деса... Едната се лигаваше и пищеше, другата говореше за късане на дрехи и се подмокряше при кръчмотии, Десислава и тя с нейната липса на категоричност и мрънкане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, adorable каза: От всички фолкпевици в жури за мен лично тя беше най-адекватна, и като цяло първото жури в айдъла, имаше пълен синхрон между всички. Камелия също е добра като - като емпатия, като изказ. Но и тя има изцепки. Есил дърдореше прекалено много, тя по принцип е досадна и на интервюта. Мара няма какво да я коментирам. Преса, Ваня и Деса... Едната се лигаваше и пищеше, другата говореше за късане на дрехи и се подмокряше при кръчмотии, Десислава и тя с нейната липса на категоричност и мрънкане... За мен тя не се представи добре изобщо. Само повтаряше едно и също и си пролича, че не знае и че е комплексирана. Йорданка Христова пък постоянно я тормозеше, а Глория изобщо не реагираше. А тогава не беше толкова дръпната по интервюта. Сега би било още по-зле. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Току що, DarkChild каза: За мен тя не се представи добре изобщо. Само повтаряше едно и също и си пролича, че не знае и че е комплексирана. Йорданка Христова пък постоянно я тормозеше, а Глория изобщо не реагираше. А тогава не беше толкова дръпната по интервюта. Сега би било още по-зле. Не си гледал добре всичко като епизоди може би. Имаше много добри моменти. Стоеше си с тежест жената. Дори и когато я бъзикнаха за полутоновете, тя на другия път се извини, че е казала глупост. Не знам защо я захапаха тогава за такава дреболия - че едва ли не няма такова понятие в музиката, пък то има, зависи от контекста. Държеше се прилично. При всички случаи по-адекватно от останалите, дето ти изброих. И извинявай, ама Йорданка кой би я понесъл? Още тогава се хвалеше, че 15 езика знаела. Знае тя, по 15 лафа от всеки език. Ненавиждам соцпевачки с манталитет на начална учителка от Берковица, с назидателен и поучителен тон спрямо другите. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Глория се представи чудесно в първия Мюзик Айдъл и трябва да си супер пристрастен, за да го отречеш - аз всъщност оцених представянето й малко по-трезво поне десетина години по-късно - във vbox7 има доволно количество клипчета, за да се види. Никого не е тормозила Йорданка Христова при все че след това на няколко концерта са били заедно и са пускали общи снимки. Само за протокола: изказването на Глория за полутоновете - каквато и да е била драмата - за зрителя не е по-различна от няколкото неуспешни опита на Дони да познае тоналностите на песните - ако помните публично се заля с вода, заради поредното неуспешно предположение. Това в никакъв случай не е било ущърб за него като музикант. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Слушам сега "Благодаря". Абсолютно съвършен албум. И абсолютно пропилян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Да, с тези ТВ версийки... същата работа и с "Влюбена в живота". Ама й Планета/Пайнер са безумни.... толкова много творчество и нямат нито една продукция, в която да ни пускат тези песни и да канят тези изпълнители. Това е шедьовър, забутан някъде във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Гледната точка на Глория тогава беше да не оставя нереализирани песни от албума, която гледна точка към днешна дата я разбирам. Тя си е разсъждавала чисто прагматично за себе си и е гледала да си прави сметката. В крайна сметка по-добре с тв версия, отколкото без нищо. "За първи път" си беше хит, много я поръчваха по Сигнал. "На чисто" я представи в коледна програма. Имаше идея за клип, явно е отпаднала. Мъжете и Сто карата много ги харесвам. Аз мисля, че каквото можа, извлече от албума. Имал е страхотен тираж, "Ако те няма" е тотален хит, и то във време, когато Ивана и Преслава течаха от чешмата. Можеше да не клипира точно "Опиат" за пилотна, ама минало-заминало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.