adorable Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Абе, имало си е надпревара, особено 2000. Десислава беше сърдита, че е на второ място на публиката и второ място на журито и че много колеги не я поздравили за успеха или я поздравили вяло и е плакала. Нещо такова си спомням. На Антон Стефанов е ревала. Вече 2000 се оформи сериозна конкуренция. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Дойчо, не ме впечатляват минусите ти, само да ти кажа. Двамата с Печенко сте ми ясни. Спрете се вече, не сте малки деца. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 преди 11 минути, adorable каза: Дойчо, не ме впечатляват минусите ти, само да ти кажа. Двамата с Печенко сте ми ясни. Спрете се вече, не сте малки деца. Само да не ревнеш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 7 часа , omline каза: Абсолютно! Наистина не помня да е било като надпревара или поне наградите, със сигурност се усещаше, че не бяха на преден план. Водещо беше това, че толкова изпълнители се събират на едно място в разгара на лятото, за да представят АВТОРСКА музика. На Калия песента беше много хубава, аз съм си я сложил в едно миксче което съм си направил за лично ползване в колата тя звучи и към днешна дата адекватно с този акордеон и регетон ритъм. https://www.youtube.com/watch?v=HF9q4OkYXPQ Българската Шерил Кроу 😁 Жалко, че не и се обърна внимание. Този стил музика трябваше да се развива повече/ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Тука беше изкоментирана визията на Глория от Тракия фолк. Само да ви кажа, това й е ТОП визия, високото чело на времето се е считало за признак на аристократизъм, а към днешна дата - природна интелигентност. Има популярни личности, които си отстраняват първите редове от косата, за да са с голямо чело. "Лабиринт" е шедьовър. Ето, на Лепа Брена не е особено високо.😁 Но зализаното е класика от време оно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 6 минути, pacho каза: Учителко, целувам ти ръка 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Е, тя Богиня Лия и тя пее от Пирин фолк '95-та, така че са почнали заедно, макар че Гло не припарваше до територията на Сашка Васева, а именно "Пирин фолк". Сега й дай да пее само песни с македонско звучене. Никога не е късно да участва и в конкурса. Тука как прилича на Симона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 преди 1 час, pacho каза: Е, тя Богиня Лия и тя пее от Пирин фолк '95-та, така че са почнали заедно, макар че Гло не припарваше до територията на Сашка Васева, а именно "Пирин фолк". Сега й дай да пее само песни с македонско звучене. Никога не е късно да участва и в конкурса. Тука как прилича на Симона. тук е много красива, сега прилича често на транссексуална. На втората песен, която е доста добра припява весело на плейбека. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Най-пиянската й песен от много време насам, радва доста! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 От 6.07.2021 г. от 21:02, pacho каза: Е, тя Богиня Лия и тя пее от Пирин фолк '95-та, така че са почнали заедно, макар че Гло не припарваше до територията на Сашка Васева, а именно "Пирин фолк". Сега й дай да пее само песни с македонско звучене. Никога не е късно да участва и в конкурса. Тука как прилича на Симона. 2000-2001 си е в топ форма, млада, с уникални идеи, настроение. Просто самите години бяха мега интензивни. Нищо чудно, че албумите на всички тогава бяха успешни - вижте само на колко места са ги презентирали... 90-те пък с програми по БНТ, всичко с концепция, режисура. Предавания като "Ах, този фолк", "Хит коктейл". Просто пръскаха от популярност, пръскаха спортните зали, летните театри и стадионите. Аз взех билети за пловдивския концерт, дано времето е ок и да няма ексцесии с вируса. Ако е на живо тая песен, ще бъде настръхващо. В Летния е хубава акустиката. В Античния също. Можеха там да си направят фолклорния концерт Пайнер преди време вместо в Стара Загора, но нали скапаният кмет тогава не разреши. Не че сегашният кмет е по-малко скапан, де... Въобще много си повярваха всички придорни шутове на Бойко в последните години, затова утре - АРИВИДЕРЧИ! Гласувайте! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 От 6.07.2021 г. от 14:02, pacho каза: Е, тя Богиня Лия и тя пее от Пирин фолк '95-та, така че са почнали заедно, макар че Гло не припарваше до територията на Сашка Васева, а именно "Пирин фолк". Сега й дай да пее само песни с македонско звучене. Никога не е късно да участва и в конкурса. Тука как прилича на Симона. Помня ги тези участия от бингото от Варна по Мустанг. Имаше и една шуменската ТОП ТВ и там също даваха участия пък от Шумен. Освен това имаха и предаване с поздрави. Абе други времена си бяха. После проклетата Планета сложи край на всичко това. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Оооо ТОП Тв наистина си беше топ за времето. Тя беше ефирна за цяла североизточна България и заедно с Делта Музика Русе бяха основните доставчици на фолк за региона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не знаех... или не помнех, че Топ ТВ беше шуменска. Била е хит, щом Луна Президент е от Шумен! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 8 часа , asylum каза: Не знаех... или не помнех, че Топ ТВ беше шуменска. Била е хит, щом Луна Президент е от Шумен! Тогава Луна не беше никакъв президент, а най-обикновена шафрантия 🤭 Дори и в Б група не бих я сложил. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Дето вика, че старите клипове били с лошо качество и затова не ги качва. Докога с тия комплекси? Много си е добре в периода 1994-1996-та. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 50 минути, pacho каза: Дето вика, че старите клипове били с лошо качество и затова не ги качва. Докога с тия комплекси? Много си е добре в периода 1994-1996-та. Не мисля, че е въпрос на комплекси, старите й клипове се въртяха по време на концертите в НДК. По-скоро тя наистина има някаква странна представа за "качество". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Старите ѝ клипове са много по-добри от всичко, което направила последните поне 10 години. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Като одъртее още 10 години, може да й дойде акълът и да се види с други очи. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 32 минути, asylum каза: Като одъртее още 10 години, може да й дойде акълът и да се види с други очи. А, дано, ама надали. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 6 часа , DenFevgo каза: Не мисля, че е въпрос на комплекси, старите й клипове се въртяха по време на концертите в НДК. По-скоро тя наистина има някаква странна представа за "качество". От първите 2 албума никога не са се въртели. Пускаха само малко кадри от "Ангел с дяволска душа" и "Уморих се от теб". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 8 часа , pacho каза: От първите 2 албума никога не са се въртели. Пускаха само малко кадри от "Ангел с дяволска душа" и "Уморих се от теб". По Планета обаче въртяха "Оставате ме на мира" и "За добро или зло" 2009-та. Приятелката също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Axel Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Много харесвам Глория, но съм разочарован от "турнето" й! Плейбек, скука, празна сцена, няма бенд? Така ли се прави платен концерт с билети? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Мале мале мале - Глория е смазала с баладичния микс - напълни ни душата Евала. https://www.facebook.com/enkog/videos/198442132239764/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 От 21.07.2021 г. от 16:37, Axel каза: Много харесвам Глория, но съм разочарован от "турнето" й! Плейбек, скука, празна сцена, няма бенд? Така ли се прави платен концерт с билети? Във физиономията й се вижда колко й е безразлично, никаква емоция. Бях убеден,че всичко ще е 1:1 със концертите й в читалищата преди няколко години. Откриване със интрото от концерта през 2009 и последвано от "Феникс" ремикс...това какво е? Толкова ли скъпо струва някой от този "екип" да раздвижи мозъчните гънки за нещо ново и интересно? Отново билборд плакат отзад със 8 прожектора и 4 броя ферми... Косата й непрекъснато една и съща, обувките й са точно 2 варианта от няколко години и то не само за сцена, а и във всякякви изяви е със тях... wtf какво й става?! Пеело й се, работило й се.. къде!? Кога? Тя е тотално забила. Аз съм шокиран от това,което виждам. Не съм си и помислял, че някога ще ме възмути дори визията й, наай-малко пък визията й. Аз няма да платя за нещо непомръднало и неподлежащо на минимална промяна от толкова много години... аз не знам тя как не видя, не чу, не разбра тва нещо. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.