Сцената обичам лудо Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Който отговаря за сайта и в частност за магазина в него, може сериозно да се замисли да организира нещата по - коректно и адекватно. Албума "Благодаря" - видимо е презаписан, диска е бял , а оригиналния на времето - черен. / Може това да бъде упоменато. / Песните в албума и по обложка са 15 - дуета с Ники Славеев. При записа явно е пропусната да бъде записана и тя и така подбора завършва до 14. Албума "За добро или зло" - обявен в сайта със съвсем друг списък от песни, реално песните в албума са други. DVD албумите "Крепост" и някой от бестовете, явно също презаписвани - кошмарно състояние на кутиите - надрани и като за извадени от сандъка със стари вещи. Някой дори и не запечатени. И не става въпрос за символичните цени на който се продават, а за професионализъм и отношение. Описвайте нещата коректно, за да не остава горчиво усещане у потребителя, все пак се представя име като Глория. Напълно градивна критика с уважение от мен. Успех. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 14 минути, Сцената обичам лудо каза: Напълно градивна критика с уважение от мен. Успех. Няма. Това продължава от години... все нещо се обновява, а грешките са си на същото място. За диска "Благодаря", знам, имам този грозен екземпляр... грозна работа. Абе всичко е тотал щета... канала в youtube, Глория съществува от 2000 година.. явно целта й е да затрие всичко преди това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час , Сцената обичам лудо каза: Който отговаря за сайта и в частност за магазина в него, може сериозно да се замисли да организира нещата по - коректно и адекватно. Албума "Благодаря" - видимо е презаписан, диска е бял , а оригиналния на времето - черен. / Може това да бъде упоменато. / Песните в албума и по обложка са 15 - дуета с Ники Славеев. При записа явно е пропусната да бъде записана и тя и така подбора завършва до 14. Албума "За добро или зло" - обявен в сайта със съвсем друг списък от песни, реално песните в албума са други. DVD албумите "Крепост" и някой от бестовете, явно също презаписвани - кошмарно състояние на кутиите - надрани и като за извадени от сандъка със стари вещи. Някой дори и не запечатени. И не става въпрос за символичните цени на който се продават, а за професионализъм и отношение. Описвайте нещата коректно, за да не остава горчиво усещане у потребителя, все пак се представя име като Глория. Напълно градивна критика с уважение от мен. Успех. Поръчал си ги и са пристигнали некачествени албуми ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 7 часа , Georgi92 каза: Във физиономията й се вижда колко й е безразлично, никаква емоция. Бях убеден,че всичко ще е 1:1 със концертите й в читалищата преди няколко години. Откриване със интрото от концерта през 2009 и последвано от "Феникс" ремикс...това какво е? Толкова ли скъпо струва някой от този "екип" да раздвижи мозъчните гънки за нещо ново и интересно? Отново билборд плакат отзад със 8 прожектора и 4 броя ферми... Косата й непрекъснато една и съща, обувките й са точно 2 варианта от няколко години и то не само за сцена, а и във всякякви изяви е със тях... wtf какво й става?! Пеело й се, работило й се.. къде!? Кога? Тя е тотално забила. Аз съм шокиран от това,което виждам. Не съм си и помислял, че някога ще ме възмути дори визията й, наай-малко пък визията й. Аз няма да платя за нещо непомръднало и неподлежащо на минимална промяна от толкова много години... аз не знам тя как не видя, не чу, не разбра тва нещо. Абсолютно! В лайфа й с Кобилкина викаше, че професията на певците явно ще стане сезонна заради короната и затова щяла да използва момента и да представи концерти на ниво, а то какво стана.. Не понасям Дани Милев, но очаквах поне него да вземе на концерта, било то сам или с бенда му. Вместо това - редуване на плейбек и малко синбеци, на които Глория да пее. Не става така... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 12 часа , Сцената обичам лудо каза: Който отговаря за сайта и в частност за магазина в него, може сериозно да се замисли да организира нещата по - коректно и адекватно. Албума "Благодаря" - видимо е презаписан, диска е бял , а оригиналния на времето - черен. / Може това да бъде упоменато. / Песните в албума и по обложка са 15 - дуета с Ники Славеев. При записа явно е пропусната да бъде записана и тя и така подбора завършва до 14. Албума "За добро или зло" - обявен в сайта със съвсем друг списък от песни, реално песните в албума са други. DVD албумите "Крепост" и някой от бестовете, явно също презаписвани - кошмарно състояние на кутиите - надрани и като за извадени от сандъка със стари вещи. Някой дори и не запечатени. И не става въпрос за символичните цени на който се продават, а за професионализъм и отношение. Описвайте нещата коректно, за да не остава горчиво усещане у потребителя, все пак се представя име като Глория. Напълно градивна критика с уважение от мен. Успех. Тези албуми се взимат от склада на Пайнер. Първо, за "Благодаря" - да, дискът е CDR, а не матричен като оригинала. Причината е, че тиражите с оригинала са се изчерпали. В последните години Пайнер преиздаде стари албуми на много изпълнители, включително и на вече напуснали, с въпросните CDR-ове. Не им се занимава да произвеждат наново матрични. За тях трябва да се пуснат повече бройки и не се знае дали всичките ще бъдат продадени, макар че матрични дори биха им излезли по-евтини. Питал съм, нямат намерение да пускат. Нямат и обложки за тях. Тоя въпрос трябва да бъде отнесен към фирмата. Според мен, ако държиш на диск и щампа от онова време, за което напълно те разбирам, следи какво пускат в Базар и OLX. Някой път има и неразопаковани касетки и дискове - доста физически магазини си разпродават стоката, или на старо. Просто ще си смениш кутията и ще станат като нови. Има и доста запазени. Глория разполага с това, което са ѝ дали. Тя вероятно си има вкъщи по една бройка от оригиналите, но дотам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 "За добро или зло" CD, траклистът трябва да е следният: https://www.discogs.com/Глория-За-Добро-Или-Зло/release/4357796 Описанието в сайта е на траклиста от касетката. Сигурен съм, че ще го коригират така, че да си съответстват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Axel Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Аз се опитах да го напиша в страницата й. Те ми изтриха мнението. Глория не търпи никаква критика и очаква постоянно да бъде хвалена. "Турнето" й изглежда нелепо и съм сигурен,че хората съжаляват,че са си дали парите за плейбек и празна сцена. Аз очаквах бенд,пеене на живо,купон. Тя не е дала никакви средства за този концерт. По-добре да не прави други. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тия песни си заслужават да са на концерта в Летния театър в Пловдив, не са само за студиото. Страхотни, вдигащи, така в микс не са и много дълги - 15 минути общо, на живо ще са... Какво по-хубаво? Ще я викнем на бис, ако трябва. Загатнал съм, че е добре да присъстват - вече тя си решава. Но може би програмата е наредена. Дано размисли все пак, има време. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 5 часа , adorable каза: Тия песни си заслужават да са на концерта в Летния театър в Пловдив, не са само за студиото. Страхотни, вдигащи, така в микс не са и много дълги - 15 минути общо, на живо ще са... Какво по-хубаво? Ще я викнем на бис, ако трябва. Загатнал съм, че е добре да присъстват - вече тя си решава. Но може би програмата е наредена. Дано размисли все пак, има време. Ако промени нещо и не пее същите неща като в Бургас ще е доста добре, за да е разнообразно, че предполагам има фенове, които ще са и на двата концерта 🤷♀️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Тя май за пръв път ще има там самостоятелен концерт. Струва си да се постарае, най-малкото заради локацията и заради Пловдив. Ето, Ивана може да е всякаква, да мирише от време на време на кебапчета, ама мъкне музиканти, не балерини. Миксовете й са бетон, винаги пее най-силните песни. Толкова да не си познаваш козовете... не знам каква конска пац трябва да си. Попаднах на някакво клипче от Бургас от концерта на Глория, точно на интрото на Феникс микса тази, която снима дуднеше нещо от сорта "Най-накраяяяя - Глория, досега чакахме щерка й да се напеее, айде, Глория!" Стана ми адски смешно как недоволстваше операторката и как явно Симона ги е докарала до скука и отчаяние. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 минута, pacho каза: Тя май за пръв път ще има там самостоятелен концерт. Струва си да се постарае, най-малкото заради локацията и заради Пловдив. Ето, Ивана може да е всякаква, да мирише от време на време на кебапчета, ама мъкне музиканти, не балерини. Миксовете й са бетон, винаги пее най-силните песни. Толкова да не си познаваш козовете... не знам каква конска пац трябва да си. Попаднах на някакво клипче от Бургас от концерта на Глория, точно на интрото на Феникс микса тази, която снима дуднеше нещо от сорта "Най-накраяяяя - Глория, досега чакахме щерка й да се напеее, айде, Глория!" Стана ми адски смешно как недоволстваше операторката и как явно Симона ги е докарала до скука и отчаяние. Разбира се, че повечето и фенове и хора, които я харесват ще недоволстват от Симона. Докога ще я бута и налага? ОК - дъщеря и е, но не е ли крайно време да си поеме по собствен път? В интервюто и при Мон Дьо точно това изтъкна Симона, че си била отделен човек, ама това хич не личи - все се мъкне по на майка си концертите. Ми организирай си свои бе момиче, докажи се сама, със собствени сили. Аз съм сигурен, че Глория си мисли, че така и помага, но според мен много повече и вреди на Симона, която в същото време вреди и на майка си. Дано се осъзнаят - жалко, че всяка критика към тях се приема като омраза, вместо да се вслушат. Ами Евала на Ивана. Концертът и във Варна е бил много по-силен и интересен от този на Глория. Нито се е изръсила толкова много за сцена нито нищо - просто има повече контент и контакт с публиката. Повече емоция и замисъл, по-адекватни песни и т.н. Жалко за Глория наистина - мислех, че след ковид ще си преосмисли кариерата и ходовете, но уви. И не става въпрос само до пръскане на много пари, а до идея, до знаете кога и какво да изпееш и кога да оставиш Симона вкъщи, защото почитателите ти са платили да гледат теб, а не дъщеря ти, която е талантлива, но скучна за тази аудитория. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 11 минути, GSA каза: Разбира се, че повечето и фенове и хора, които я харесват ще недоволстват от Симона. Докога ще я бута и налага? ОК - дъщеря и е, но не е ли крайно време да си поеме по собствен път? В интервюто и при Мон Дьо точно това изтъкна Симона, че си била отделен човек, ама това хич не личи - все се мъкне по на майка си концертите. Ми организирай си свои бе момиче, докажи се сама, със собствени сили. Аз съм сигурен, че Глория си мисли, че така и помага, но според мен много повече и вреди на Симона, която в същото време вреди и на майка си. Дано се осъзнаят - жалко, че всяка критика към тях се приема като омраза, вместо да се вслушат. Ами Евала на Ивана. Концертът и във Варна е бил много по-силен и интересен от този на Глория. Нито се е изръсила толкова много за сцена нито нищо - просто има повече контент и контакт с публиката. Повече емоция и замисъл, по-адекватни песни и т.н. Жалко за Глория наистина - мислех, че след ковид ще си преосмисли кариерата и ходовете, но уви. И не става въпрос само до пръскане на много пари, а до идея, до знаете кога и какво да изпееш и кога да оставиш Симона вкъщи, защото почитателите ти са платили да гледат теб, а не дъщеря ти, която е талантлива, но скучна за тази аудитория. Абсолютно! Ето Фики вече по-рядко го сравняват с баща му, но си се доказа донякъде. А Симона и Доника все ще ги свързват с Глория и Галена... можещи момичета са, дано се надъхат сами да се докажат. Иначе за скука..никой даже не споменава участието на Ники Славеев в концерта, даже и 1 клипче не съм видяла с него от Бургас. Явно е бил пълнеж 😂 Той хич не ми се вързва с тоя концерт 😄 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 13 минути, GSA каза: Жалко за Глория наистина - мислех, че след ковид ще си преосмисли кариерата и ходовете, но уви. И не става въпрос само до пръскане на много пари, а до идея, до знаете кога и какво да изпееш и кога да оставиш Симона вкъщи, защото почитателите ти са платили да гледат теб, а не дъщеря ти, която е талантлива, но скучна за тази аудитория. Тя е аутист. Колко пъти да обяснявам? Неспособна е на нищо ново дори и да иска. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 40 минути, pacho каза: Тя май за пръв път ще има там самостоятелен концерт. Струва си да се постарае, най-малкото заради локацията и заради Пловдив. Ето, Ивана може да е всякаква, да мирише от време на време на кебапчета, ама мъкне музиканти, не балерини. Миксовете й са бетон, винаги пее най-силните песни. Толкова да не си познаваш козовете... не знам каква конска пац трябва да си. Изобщо няма да разнообразява нищо. Тя няма усет и интерес да предложи нещо друго, без значение дали е концерт в Пловдив, турне в САЩ, новогодишна нощ... навсякъде е едно и също, и това, което всъщност е проблема, е че тя не мисли,че някъде нещо не е наред, напротив, всичко е на ниво прсто ние сме вечно недоволни и искаме твърде скъпи удоволствия от нея. А за концерта с Лепа Брена е просто тъжно, no comment. Относно концерта на Ивана, разбира се,че е по-добър. Жената се е била постарала.Имало е замисъл в цялата работа,и дори с визия се е постарала повече от Глория. Доколкото разбрах дъщеря й е работила по цялата идея за сценарий и подбор на песни... Симона какво? Пее на плейбек БГ микса на майка си... мързелива работа! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Тъй като гледам, че сте обсъждали продажбата на старите албуми- не знам дали се е споменавало, но в магазина на Пайнер има Щастието е магия на касетка. Като за колекционерската стойност е диамант. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Няма да се плашите, концертът в Пловдив ще бъде топ. Ще видите, че така ще се получи. ❤️ Ще я приклещим просто, няма къде да 'оди. Кажете коя песен искате, ще изскоча на сцената с плакат с надпис като онзи зад политиците, който поиска да оправят пътя в Студентски. Когато голямото семейство на Пайнер не се събираше в един кадър и изпълваше сцените. ❤️ Тука бяха ползвали от буквите от концерта на Рени, да пестят пари. Двете с Гло са терминаторките в НДК. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 32 минути, adorable каза: Няма да се плашите, концертът в Пловдив ще бъде топ. Ще видите, че така ще се получи. ❤️ Ще я приклещим просто, няма къде да 'оди. Кажете коя песен искате, ще изскоча на сцената с плакат с надпис като онзи зад политиците, който поиска да оправят пътя в Студентски. Когато голямото семейство на Пайнер не се събираше в един кадър и изпълваше сцените. ❤️ Тука бяха ползвали от буквите от концерта на Рени, да пестят пари. Двете с Гло са терминаторките в НДК. Чул те Господ. Амин! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 часа , adorable каза: Няма да се плашите, концертът в Пловдив ще бъде топ. Ще видите, че така ще се получи. ❤️ Ще я приклещим просто, няма къде да 'оди. Кажете коя песен искате, ще изскоча на сцената с плакат с надпис като онзи зад политиците, който поиска да оправят пътя в Студентски. Когато голямото семейство на Пайнер не се събираше в един кадър и изпълваше сцените. ❤️ Тука бяха ползвали от буквите от концерта на Рени, да пестят пари. Ники Славеев още тогава й се е точил изотзадзе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, DenFevgo каза: Ники Славеев още тогава й се е точил изотзадзе... Преди време ѝ казах за тази песен и я изпя в студиото после, беше точно миналия април, в пандемията. Даже не си спомням в какъв контекст съм я споменал, явно е било без да съм очаквал нещо. Към нея добави и "Иде пролет". Беше си изненада. Нищо чудно сега и в Пловдив да я присетим за някоя песен. При нея е въпрос на импулс, не до притискане. Може да се загатне - който където иска, да посочи някои песни. Тя си чете, ще види. Поздрав: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/229724537_860072951281364_2284145520203912635_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EtXAch7dNDcAX-Ypx4n&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&oh=447dfe5e6cd568a21b9edf9835939677&oe=610AA936 Да не кажете, че няма реклама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Тия двете ще си останат като Силвия и Теди Кацарови 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 8 минути, asylum каза: Тия двете ще си останат като Силвия и Теди Кацарови Предполагам, че Глория разсъждава от позицията на родител, майка и... иска да помогне на детето си. Симона иначе си има участия в пиано барове достатъчно. Не знам какъв хонорар взима, обаче направи доста хубави песни във времето, поне според мен. Защо не се забелязаха, нямам идея и обяснения. Чувал съм всякакви мнения, но просто всеки си има своята съдба и късмет. Може да попадне на голям хит по-късно във времето. Сега ще пробва с поп-фолк, ще видим. Трудно време уцели просто. Да не би пък Дари-Мари, дето направиха по един сезонен хит като "К'во не чух", примерно, сега да са големи звезди?? Или Гери-Никол? Пък и те са със съвсем друго възпитание. Много по-малко задръжки имат, докато Симона, като я гледах при Мон Дьо - не е склонна да прави компромиси с морала си и я разбирам. Абе, в шантава държава живеем. Малък пазар, всеки знае всеки. Ако ще прави фолк, бих я подкрепил за нещо мелодично и красиво, написано от нея и баща ѝ. Там ще е на 100 процента себе си, но не да копират модела от песните на Глория. Нека рискува и не се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 3 минути, adorable каза: Предполагам, че Глория разсъждава от позицията на родител, майка и... иска да помогне на детето си. Симона иначе си има участия в пиано барове достатъчно. Не знам какъв хонорар взима, обаче направи доста хубави песни във времето, поне според мен. Защо не се забелязаха, нямам идея и обяснения. Чувал съм всякакви мнения, но просто всеки си има своята съдба и късмет. Може да попадне на голям хит по-късно във времето. Сега ще пробва с поп-фолк, ще видим. Трудно време уцели просто. Да не би пък Дари-Мари, дето направиха по един сезонен хит като "К'во не чух", примерно, сега да са големи звезди?? Или Гери-Никол? Пък и те са със съвсем друго възпитание. Много по-малко задръжки имат, докато Симона, като я гледах при Мон Дьо - не е склонна да прави компромиси с морала си и я разбирам. Абе, в шантава държава живеем. Малък пазар, всеки знае всеки. Ако ще прави фолк, бих я подкрепил за нещо мелодично и красиво, написано от нея и баща ѝ. Там ще е на 100 процента себе си, но не да копират модела от песните на Глория. Нека рискува и не се отказва. Според мен ще е Глория 2 и ще пусне някоя балканджийска песен в стил Циганите или Дар от бога. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 5 минути, asylum каза: Според мен ще е Глория 2 и ще пусне някоя балканджийска песен в стил Циганите или Дар от бога. Тази песен е хубава, смятам аз, и има добри гледания като за нейния канал. Ако ѝ напише яки парчета, би се получило. Но не знам доколко е в кондиция към днешна дата. Нали знаеш, всичко с времето си... Според мен много отдавна трябваше да почне с фолка, и да ползва баща си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.