Fast Публикувано на Ноември 24 Report Share Публикувано на Ноември 24 Обсъждайте Анелия в тази тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аз мисля че Анелия беше най продуктивна и най търсен изпълнител в колаборации дуети общо като цяло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Просто не отказваше на никой! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Анелия отдавна потъна, не заслужава тема, а бан от музикалната индустрия. Съжалявам, че някога ми беше любимка и й купувах албумите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Просто не отказваше на никой! Дали така пуска и за секс, както за дуети? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Анелия отдавна потъна, не заслужава тема, а бан от музикалната индустрия. Съжалявам, че някога ми беше любимка и й купувах албумите... И на мен някога ми беше любимка, онази старата, черната Дали така пуска и за секс, както за дуети? Май не Секса подмладява, а при нея не си личи, виж я Преси каква красавица стана. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Анелия отдавна потъна, не заслужава тема, а бан от музикалната индустрия. Съжалявам, че някога ми беше любимка и й купувах албумите... Иска ти се да е така, но Анелия още я има и го показа миналата година. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Иска ти се да е така, но Анелия още я има и го показа миналата година. Това можем да го кажем и за Руми през 2000-ната, след като почина през 1999-та Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Това можем да го кажем и за Руми през 2000-ната, след като почина през 1999-та Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Анелия кога ще изпее шедьоври като "Щом си до мен" и "Пепел от рози", сега е мулти-култи феминистка, подгъзваща на турското посолство! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jojojo Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Анелия кога ще изпее шедьоври като "Щом си до мен" и "Пепел от рози", сега е мулти-култи феминистка, подгъзваща на турското посолство! За съжаление - никога. И на мен ми липсва старата Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ще пуска нов албум - "Дай ми още"! Силно се надявам да включва неиздадени песни, а не поредната компилация, поднесена като албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ще пуска нов албум - "Дай ми още"! Силно се надявам да включва неиздадени песни, а не поредната компилация, поднесена като албум. Кога трябва да пусне албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кога трябва да пусне албума? Няма много информация, ще разкрият датата впоследствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Наистина ли чакате нови песни в албума точно от Анелия :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Няма много информация, ще разкрият датата впоследствие. Много е готина на обложката. Изглежда супер. Само се надявам в албума да има повече нови песни, а не само 1-2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 В новия проект на Анелия ще бъде включена и турската версия на хита, както и парчетата “Гот ми е”, “С тебе ми е най”, “Мило мое” и др. Разбира се, ще има и изненади. Анелия вече е записала и заснела новата си песен, която се очаква да излезе съвсем скоро. Специално за обложката на предстоящия си албум пък певицата е подготвила нова фотосесия. Кадрите са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 В новия проект на Анелия ще бъде включена и турската версия на хита, както и парчетата “Гот ми е”, “С тебе ми е най”, “Мило мое” и др. Разбира се, ще има и изненади. Анелия вече е записала и заснела новата си песен, която се очаква да излезе съвсем скоро. Специално за обложката на предстоящия си албум пък певицата е подготвила нова фотосесия. Кадрите са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща. Дано песента да е брутален хит, но трябваше поне 3-4 нови песни да съдържа албума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Дано песента да е брутален хит, но трябваше поне 3-4 нови песни да съдържа албума! ------------------------------------------ Така написано сякаш единствеата нова песен ще е тази предстоящата. Дано е мега хит, иначе поп-фолкът ще трябва да се пенсионира скоро. Анелия ще зарадва феновете си с нов албум, който ще се появи на бял свят през март. В него са събрани най-добрите парчета на изпълнителката от последните години, сред които и хитът на 2017-а ”Дай ми още”. Именно така ще се казва и албумът. Заслужено песента се очерта като безспорен лидер. До момента ”Дай ми още” има 21,353,257 гледания в най-популярния музикален портал youtube. Освен това, през изминалата година тя е на чело на всички музикални класации и категорично може да се определи като най-успешната песен в бранша. В новия проект на Анелия ще бъде включена и турската версия на хита, както и парчетата ”Гот ми е”, ”С тебе ми е най”, ”Мило мое” и др. Разбира се, ще има и изненади. Анелия вече е записала и заснела новата си песен, която се очаква да излезе съвсем скоро. Специално за обложката на предстоящия си албум певицата е подготвила нова сесия. Кадрите са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Следващата звезда в "Нереализираните" е Анче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Следващата звезда в "Нереализираните" е Анче! Както виждаш тя няма фенове . Другите агитки ще спасяваме положението. Чудя се ще събере ли и 300 човека на концерта си... Много труд и пари за близки и роднини и за престиж. Жалка картинка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Както виждаш тя няма фенове . Другите агитки ще спасяваме положението. Чудя се ще събере ли и 300 човека на концерта си... Много труд и пари за близки и роднини и за престиж. Жалка картинка... Има просто не са така крайни, като на другите певици. Анелия е от можещите изпълнители, но трябва да се старае повече за песните които издава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Анелиевиии, страхотна песен в "Нереализираните" - гласувайтее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Анелиевиии, страхотна песен в "Нереализираните" - гласувайтее С призраци ли разговаряш , Стеле. Анелиеви са застрашен и рядък вид от години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.