Slavi Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Днес ще си получа най-новия албум на АНЕЛИЯ от склада на фирма"Пайнер" . Бих казал ,че песента " Дай ми още " и на мене ми харесва страшно много , аз не съм верен почитател на певицата , но ми допадат проектите които пуска от две ,три години АНЕЛИЯ е талантлива , харизматична , различна , провокативна в музикален аспект и това и носи много полужителни дивиденти . Желая много успех на албума , този албум е един от най-любимите ми сред дискографията на АНЕЛИЯ там тя е по-различна , тя просто вдигна летвата и със обложката на проекта , Браво много се радвам че имаме такива изспълнители които залагат на нещо ново и различно от предходните си албуми и проекти ! Жени Димова, ти ли си :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Една от най-хубавите й песни в последните 5 години: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Bonus: Ето тук можете да ми помогнете за избора на най-добрите колаборации на Анелия. Ще бъдат включени във фен компилация. Обложката е готова и бих я показал, само на най-върлия Шононо фен. Ако има тема, не съм я видял и се извинявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 В тоя форум Анелия винаги го яде яко, ама извън него си е топ Реално погледнато няма друга с такава комбинация от комерсиални хитове, народна любов и новаторство. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 9 часа , Beat. каза: Искрено се надявам целия кокошарник да гастролира с тоя десен за пердета, купуван на промоция от пазара в Димитровград, в Колодрума. Ако не друго, поне ша е забавно за зяпане после в тубата, като го качат, то и бездруго никой не го вълнува кой какво и дали изобщо ще се пее във въпросната зала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 2 часа , Lelqtian каза: Искрено се надявам целия кокошарник да гастролира с тоя десен за пердета, купуван на промоция от пазара в Димитровград, в Колодрума. Ако не друго, поне ша е забавно за зяпане после в тубата, като го качат, то и бездруго никой не го вълнува кой какво и дали изобщо ще се пее във въпросната зала. И Джена опъна подобен тоалет на някакво участие, май и на плаж го беше резнала малко и приспособила съобразно. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Интересно какво ще пее на концерта? "Гъзарка" и... "Шампион"? И дуета с Радко Петков евентуално трябва да излезе дотогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.